Skoči na vsebino

Kupim - XBOX ONE Elite Kontroler


Gost

Priporočene objave

Sem kupil na koncu direkt iz MS Trgovine v Angliji (Microsoftstore.co.uk)... znižan je bil za 15 funtov, pa še free shiping tako da sem na koncu dal 130€ pa dostava je 1 delovni dan. V Sloveniji dobit pa je čista jeba. Noben ga nima. Vsi rabijo 5 dni da ga prvo dobavijo iz tujine pol pa nabijejo gor marže pa ti ga dražje prodajo. Po mojih izkušnjah je najbolje te zadeve direkt iz MS naročat... poštnina je free pa še zmer se lahko scenkaš za ene 10€ popusta. 

 

Pa še to je fajn da če je kaj narobe z njim, ker je kupljeno iz njihove trgovine, ti na dom pošljejo UPS kurirja, ki prevzame paket, ta gre na servis u EU nekam in zastonj poštnina nazaj. Ne pa tako kot sem nazadnje 2x mel z Goblinom, ko sem za oba servisa čakal 40 dni, da sem nazaj dobil. MS mi je zadevo popravljeno vrnil v 6 delovnih dneh z shipingom tha in nazaj. Svaka čast... Opazil sem tudi da je garancija na XBOX 1 leto pri nas.. ampak MS daje generično 2 leti na konzolo, če jo kupiš preko stora s tem da je postopek servisa DOSTI hitrejši kot če daš to nazaj v trgovino kjer si kupil kjer to pošljejo trgovini v EU kjer so oni kupili ti pa pošljejo na MS Servis.. in potem cela jara kača nazaj. 

 

Jaz mam to finto da "simuliram" probleme z naročilom, kotaktiram chat support.. pol pa kao da se ene 20 min jebem s tem.. pol pa rečem če bojo dali kej popusta, ker tole je čista jeba - in še zmeraj sem ga dobil... enkrat celo 1 mesec free GOLD subskripcije še zraven... 

 

XBOX in dodatke samo še v MS Trgovinah kupujem...pika...

Urejano od Gost
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.