Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

Vpiši se za sledenje  
Sledilci 0
BuffaloSLO

KSi vs DBSi

5 prispevkov v temi

Prirodila se mi je ena zanimiva ideja, in sicer da bi se organiziralo tekmovanje med dvema gaming foruma (KDi in DBSi). Tekmovanja se bi lahko udeležil vsak uporabnik določenega foruma.  

 

Tekmovalo bi se v različnih igrah (Fifa, Nba, razne dirkačine, GTA, CoD, BF, arkade, itd.), v bistvu vse igre, katere imajo možnost za priredit tekmovanje. Tekmovanja bi potekala ob vikendih, za moje pojme najboljse ob nedeljah, ali pa po dogovoru tudi med tednom. Kot prvo tekmovanje bi dali naprimer Fifo, ki se bi odigrala samo enkrat ( v tem primeru se iz obeh forumov poišče najboljši igralec Fife) in potem naprej poražen forum predlaga novo igro.  

 

Več informacij se bo dopisovalo tukaj.

 

Razni predlogi dobrodošli ;)

uredil/a BuffaloSLO
4

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Sem tudi racunal na to :D

0

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

bdw... a se bo kaj razvilo iz te ideje ? .... me že prsti srbijo :rock:... BAR is ready... anywhere, anytime .... :punch:

1

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Žal ne bo nič iz tega. Za BF pa mislim, da bo vedno manj klanov, kateri bi igrali proti neuničljivim BARovcem ;). Bravo dečki

2

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Ustvari račun ali se vpiši za komentiranje

You need to be a member in order to leave a comment

Ustvari račun

Ustvari si svoj račun v naši skupnosti. Izredno preprosto!


Register a new account

Vpiši se

Že imaš račun? Vpiši se tu.


Vpiši se
Vpiši se za sledenje  
Sledilci 0

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.