Skoči na vsebino
Vpiši se za sledenje  
Bessie

Platoon

Priporočeni prispevki

Bessie    674

Pomlad bo prinesla Platoone tudi v BF1, do takrat pa si morate člani [BAR]-a,  če želite imeti naš emblem/znak le tega nastaviti v Battellogu za BF4.

 

Introducing Platoons

Speaking of updates, the Spring Update is coming soon. It’ll bring one of the most highly anticipated features: Platoons. Finally, you’ll be able to organize and join forces with your friends, execute swift victories, and achieve goals as one unit. Stay tuned for more info on Platoons and the Spring Update release.

 

 

  • ZA 1

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
conali    164

A BAR je kej ziv v bf1?

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
pa3k3132005    183

pa še kako...živ... :rock:....vsak večer se igra..., 10-15 igralcev... ps4 seveda :)

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
Bessie    674

Statistiko svojo in drugih lahko preverite na že znani strani http://bf1stats.com

 

bf1stats_header_logo.png

 

Tam najdete tudi pod Graphics slikco za podpis na KSi...

 

 

 

  • ZA 1

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Ustvari račun ali se vpiši za komentiranje

You need to be a member in order to leave a comment

Ustvari račun

Ustvari si svoj račun v naši skupnosti. Izredno preprosto!

Register a new account

Vpiši se

Že imaš račun? Vpiši se tu.

Vpiši se

Vpiši se za sledenje  

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×