Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

Objavljeno (urejano)

Prodam XBOX zaradi ne uporabe že skoraj ene mesec. Star 2 meseca, v garanciji je še 10 mesecev, kot nov, brez praske in v original embalaži. Nujna prodaja! 

 

Xbox One S, 
500GB trdi disk (interni)
Xbox One S Brezžični Kontroler 
FIFA 17 
Priročnik za uporabo
HDMI kabel
AC napajalni kabel

uredil/a wazzaunited10

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
Objavljeno (urejano)

za koliko

 

uredil/a jerkonm1
pomota
  • ZA 1

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Zdravo Jernej. 

 

Xbox se prodaja izključno zaradi nenadnega izdatka, ki ga imam. Tisti, ki ti je to rekel, se je s tabo grdo pošalil. Cena je pa po mojem občutku kar konkurenčna.

Žal, upam, da v kratkem najdeš konzolo zase. 

  • ZA 1

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
Objavljeno (urejano)

je FIFA 17 digitalna ali RETAIL? Če ni težko naredi kako sliko, črna ali bela konziola?

Še kaj garancije, papirji?

 

LP

uredil/a medenko1975

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×