Skoči na vsebino
Vpiši se za sledenje  
Bessie

CW 19.5.2017 21:00 Battlefield 1 [BAR] vs [SES] 15vs15 +

Priporočeni prispevki

Objavljeno (urejano)

V petek 19.5.2017 ob 21h Battlefield 1 "clan war" pa3k bo uredil squade glede na prisotnost, tema je namenjena konkretnemu debatiranju o konkretnem CW.

 

[BAR] ALPHA squad

Leader:Southern_slo

Grekov

UrSasSLO

FeriSan

 

[BAR] BRAVO squad

Leader:Tk982410

BessieSABU

Gamingpumpkin69

Sesk27

 

[BAR] CHARLIE squad

Leader:menik6

nitrox

Shardy007

Jolinjo

 

[BAR] DELTA squad

Leader:pa3k3132005

Hobitt

 

 

 

 

 

[BAR] ECHO squad

Leader:

 

[BAR] FOXTROT squad

Leader:

 

............................

 

Vodje v obvezno naredite partyje na PS4 z imenom squada npr. [BAR] FOXTROT squad in pošljite povabila svojim članom, party lahko tudi zaklenete, če ne želite, da bi vas motili morebitni "padalci".

 

Splošna tema o razporeditvi  je TUKAJ in je osnova za Pa3ka, da lahko naredi razporetitev za CW...

uredil/a pa3k3132005
  • ZA 1

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
Objavljeno (urejano)
Navedek

danes 21:00...rabimo pod nujno... 15 igralcev....ostalo javim sproti :) ...... mini :D Clan War.... 15 vs15 ....BAR vs SES ....HC hybrid.... priprave na turnament....(naslednjič bomo z njimi igrali normal 25vs25 :D).... naš server BATTLEFIELD ALL REBELS.....password= rebel..... glede map.... nastavljene so stare mape... vklopljen je woiting tako da bomo sproti izbirali mapo ketero bomo želeli igrati ;) ..... za sestavljanje squadov ne bom imel časa(služba kliče :/ )... zato igrajte skupaj tako kot na preteklih warih.... malo pozno ampak verjamem , da se nas zbere 15 in si malo popestimo petkov večer ;)............ 

 

Prijave na FB grupi.

 

Njihov YT

 

 

In njihov FB

https://www.facebook.com/TheSwissEliteSquad/

 

 

uredil/a Bessie

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
Objavljeno (urejano)

Zaenkrat pofočkani člani:

Pa3k

Nitrox

BessieSABU

Ziga

Ferisan

Jolinjo

Grekov

UrSasSLO

Shardi007

menik6

Tk982410

Southern_slo

TwentyNineGuy

Sesk27

 

Še dva rabimo, ostali rezerva po potrebi.

 

 

Dejte v FB pisat svoje PSN ID-je, ker na pamet še ne vemo kdo je kdo...

 

 

 

uredil/a Bessie

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Strategija:

Navedek

4 squadi... 3X4... in 1X3 igralci... squad z 3mi igralci bi bil ALPHA (tankisti)...... BRAVO , CHARLIE(pehota) in DELTA(pehota+air)....... mislim , da je prva mapa nastavljena Amines.... taktika je že znana ;) ..... mediki in asaulti najbolj zaželjeni+ammoooooo ;) .... HARDCORE igramo!!! .. treba jim bo vozila uničiti v štartu igre.... zavzeti in držati zastave... to je to...

 

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

BAR vs SES ... 2 vs 1 ... BRAVO... BAR!!!
Še komentar igre...... :/ ....porazno!!!-----sreča je bila na naši strani :) ... imeli smo resnično več sreče kot pameti!!!......... Zdaj veste kaj pomeni organiziranost,.... občasno smo tekli kot kure brez glave... vsi na vse zastave, itd .... res , da nas je bilo velikoX manj 1 ali 2 igralca... lost conection :( .... ampak vem , da znate veliko bolje igrat kakor to kar smo danes pokazali :D .... res je tudi , da je manjkalo par ključnih igralcev, kar bi igro popolnoma spremenilo..... ampak smo se borili po najboljših močeh.... hvala vsem za udeležbo..... naslednjič bo bolje... :rock:

  • ZA 3

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Ustvari račun ali se vpiši za komentiranje

You need to be a member in order to leave a comment

Ustvari račun

Ustvari si svoj račun v naši skupnosti. Izredno preprosto!

Register a new account

Vpiši se

Že imaš račun? Vpiši se tu.

Vpiši se

Vpiši se za sledenje  

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×