Skoči na vsebino

Zero Hour tournament 20vs20 Conquest Hardcore


Priporočene objave

 

[BAR] Battlefield All Rebel je prijavljan na klanski turnir Zero hour!

Hooah!

 

Uradna stran organizatorja

592673a681dee_t1gimage11.thumb.jpg.7c1fc1c799c4c16584c13ea1bcf558b7.jpg

 

Sodelujoče ekipe oz. klani

.eJwFwbsNwyAQANBdGIDjFwxu03iAVGkshE_YEvg

 

Grafikon prijavljenih ekip in razporeditev link

Capture.thumb.PNG.2e5e26ff9ad7d8ce5beed09f2f544963.PNG

 

 

Naša ekipa bo sestavljena glede na prijave v FB grupi. Organizatorju so prijavljeni naslednji [BAR]-ovci:

aleks_05300, ALIvonBABA, BessieSABU, el_ninjo1, feri-san, GamingPumpkin69, GreKov, HobbiTxx96, JOLINJO, Lengbollach, menik6, mistress3riple, nitrox750, P-Robert-SLO, pa3k3132005, rivcek, sesk27, Shardi007, southern_slo, TastePainSLO, tercopettinato, tk982410, TwentyNineGuy, UrSasSLO, ZIGA_1991, XxSmoki_gunxX, Conali984, nitrox750, BuffaloSLO, NowickySLO...

 

Kdo bo v končni postavi in kako bomo razporejeni se še zmenimo, prijave so zaključene in verjetno ne bo več možno dodajati novih igralcev.

 

Nastavitve strežnika na turnerju so take (naš strežnik bo tudi tako nastavljen, da se lahko vedno trenira)

server_nastavitve.thumb.jpg.d2ce38a02a958a191b027b50c33750e6.jpg

 

Datum začetka turnirja je 2.6.2017 ostale podrobnosti še niso znane in jih bomo sproti objavili tukaj ali/in v [BAR] FB grupi.

bar12.thumb.jpg.f91256958b00601fec0840e7356702d9.jpg

 

(tole je reboot prejšne teme, ki je bila izbrisana)

 

 

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

 Battlefield All Rebels igralci (turnir) [BAR] po oddelkih/squodih (za lažje razporejanje po squadih, bom dodajal sproti, kot se bomo zmenili na FB)::objem:

 

 

 

 

Squad/Oddelek::headscratch:

ALPHA-(oklepniki)

Leader:ALIvonBABA

Grekov (medic, assoult, support) 

UrSasSLO (medic, assoult, support)

Shardi007 (assault)

SouthernSLO

 

BRAVO - (pehota+AA):plan:

Leader: TK982410 (medic, assoult, support)

tercopettinato

ZIGA_1991 (assault)

Sesk27

XxSmoki_gunxX

 

 

CHARLIE - (pehota):jaw-dropping:

Leader: TwentyNineGuy

mistress3riple (medic, support)

El_ninjo (medic, assoult, support)

sLyzz89zz (medic, support) 

Rivček (medic) 

 

 

DELTA - (air):beer:

Leader: pa3k3132005 (support, pilot bomber/fighter)

HobbiTxx96(pilot attack/fighter)

menik (sniper, medic pilot attack)

Lengbollach

BessieSABU (medic, support)

 

 

ECHO - (spec ops-rezerve):tepen:

nitrox750

XxSmoki_gunxX

CocaColaHolic

mistress3riple (medic, support)

Jolinjo

aleks_05300

P-Robert-SLO

NowickySLO

BuffaloSLO

feri-san

Conali984

TastePainSLO

 

 

 

ECHO - (spec ops-rezerve)

REZERVNI sestav.... igralci naj bodo vedno v pripravljenosti :punch:!!,  še posebaj na dan tekme !!!

 

V primeru , da si v prvi sestavi in ne moreš pravočasno priti na WAR, ali pa se ga ne moreš udeležiti... JAVITE ...!!! .....da se pravočasno vpokliče nadomesten igralec iz ECHO squada....:applause:

 

Upoštevajte navodila LEADERjev !!!  ;)

 

 

Urejano od pa3k3132005

:rock:ALL REBELS

Link to comment

trenutna situacija.... >>>BAR SQUADS<<< .... seznam igralcev na dan (match-a) se lahko-oziroma se sigurno boooo spremenil ,...odvisno od udeležbe posameznikov z izgovori ;) ..(služba , driska, rojstni dan, rojevanje , fuzbalska tekma...itd .... ;) ...vem , da že eni gledate debelo zakaj ste v rezervni sestavi... zato bodite pomirjeni-pozitivni !!! :D:D seznam je narejen zato malo prej , ker nas čaka še veliko drugega dela , predpriprava....( taktika , izbor map?!, ter izbira igralcev z LEADERJI squadov,...).... to je to ...

:rock:ALL REBELS

Link to comment

prva tekma ... Saturday June 10th, 2017
MATCH 7/// 6pm PST/9pm EST ----- BAR vs. DETA

https://images.discordapp.net/.eJwFwbsNwyAQANBdGIDjFwxu03iAVGkshE_YEvgQXKoou-e9r_iMKlZxMve5AhzXzDQOOZlGKigLUamY-jVlpgaJOeWz4c0TdPCPYN0SVHRKOWMcWB2MjTEoo3T0izce3tv-wtTm_qTWKzLKfhfx-wNzHiZk.qWPsWzAjMoaT7G5BceizC3ZT_Gs

 

http://challonge.com/bf1zerohour

 

--Friday, June 2nd, 2017--
MATCH 1 /// 6pm PST/9pm EST ------ XXX vs. vVv
MATCH 2/// 8pm PST/11pm EST ------ VETs vs. III

--Saturday, June 3rd, 2017
MATCH 3/// 6pm PST/9pm EST ------- DIP vs. MFH
MATCH 4/// 8pm PST/11pm EST ------ Dogs vs. GSP

--Friday, June 9th, 2017
MATCH 5/// 6pm PST/9pm EST ------- EN vs. RGME
MATCH 6/// 8pm PST/11pm EST ------- OVC vs. KOPz (Do we want to swap this to Saturday since there is a UK based platoon here?)

--Saturday June 10th, 2017
MATCH 7/// 6pm PST/9pm EST ----- BAR vs. DETA

:rock:ALL REBELS

Link to comment

>>ARAGON FOREST<<
...BAR vs DETA.... Lengbollach (sam) zavzame A ali E...... pa3k3132005(sam) zavzame B ali D......... vsi ostali čim hitreje na C zastavo zavzeti in držati !!! za vsako ceno!!!... na most gresta samo dva en iz BRAVO(Sesk27) in en iz ALPHA(Shardi007) vsi ostali jih krijemo,pokrivamo območje iz katerega bodo navalili ;) !!!................................................................... ...(mediki ;) veliko dela bo !! ne oživljat , če nisi 100% da ti uspe ,ker tiketi bodo hitro šli :) bolje en mrtev kot 2!!...).............................................sniperji.... (sLyzz89zz,menik,ZIGA_1991..) vsaj trije ali štirje naj se vkempajo pred C nekje na varno in pokrivajo nasprotno stran mostu desno/levo/sredina !!! to moremo obvezno natrenirati! da bomo vedeli kdo bo kje ;) + mediki oživljat naše sniperje(oni so naše oči na daleč ;) ..................................................... ALPHA squad prevzame levo stan ................ BRAVO squad desno stran................................................ pazite na prehode... sigurno bodo uletavali z smoke granatami-uporabljajte nejde!! burn bitches ;) ....... CHARLIE vi ste sredina.... porinit jih je treba čez C ...potem bomo lažje pokrivali. ).... DELTA ... se vam pridruži na C.. z amo in medik... smo vaše zaledje... angeli varuhi...... pa3k in lengo bova vedno na levi strani z CHARLI squadom ...Hobit , Bessie desno z BRAVO squadom... menik snajpa ;) .... good luck... če ima še kdo kakšno idejo... tell us ;) ... več glav več ve ;).........................................................................plan B če se kaj zalomi.... kill them all!!!

:rock:ALL REBELS

Link to comment

>>AMINES<<.... v samem štartu igre .... lengo(sam) vzame A in F... pa3k (sam) zavzame B in E odvisno od strani.......pri E zna biti težava , če bodo prišli z avtom bo frka :D ... zato gredo ostali iz DELTA squada čez E pokriti zablokirati vse možne poti...(mine, havy guns, snipers ;) ) se pridružimo na C ali D če bo vse po planu... ;) ........ ALPHA tankisti z njimi assaulti in en medik direkt na D/C....zavzeti in držati zastavo.... pazite na tankista-!!!............................................ medtem se vam pridružita.............................................. BRAVO in CHARLI squad ;) BRAVO voznik naj bo TK982410 :) spokajte se v avto iz vsakega squada vsaj eden.... greste po hitri cesti A1 :D direkt ne vozi po omejitvah... pičiiiii ;) ... na D ali C zastavo,....ko izskočite se na vas joinajo ostali..... zavzamite položaje(kempajte)...!!!..samo 2 naj zavzemata zastavo ....ostali ste zakempani v hišah-krijete!!! ......... bolj dolgo kot bomo držali D in C zasatvo lažje nam bo............................. naj bo CHARLIE bolj na C zastavi in BRAVO na D zastavi....pazite na vse možne prehode....( ne bo nam lahko!!)....pokrivajte okolico...snajperji!!.... assaulti... potrebno bo uničiti njihova vozila ...tank bo pomagal .................................. potrebno bo max sodelovanje!!!... ne smejo nam prebiti linij............................................................................................................................................................ plan B ....... če se kaj zalomi..... kill them all!!! ;)... good luck

:rock:ALL REBELS

Link to comment

Glede nasprotnikovih sniperjev, ker je HC jih bo težko locirat zato predlagam, da se v tem primeru zadimi naše položaje to jih bo vsaj za nekaj časa onesposobilo, no jaz imam itak dim vedno s sabo, da dam shot po potrebi :D Sploh medici, ko oživljajo naj najprej zadimijo "mrtvaka" ker ga nasprotni skoraj 100% pokriva in čaka na medica, da še njega pospravi ;) 

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

še taktika za tretjo mapo...... Sinai Desert

 

Sinai Desert ............ Rivček vzame bomber na njega se joinata ALIvonBABA in GamingPupkin69........ Erik pelješ na D in potem zavij na C... ali obratno ...kako ti je lažje... na D izkoči ALIvonBABA , na njega se joinajo ostali iz BRAVO squada-vzamete držite!!......................... na C izkoči GamingPupkin69 na njega se joina CHARLIE squad- zavzamete in držite!!...pomagate drug drugemu.... 3. naj bodo vedno na zastavi !!............. C in D moremo dobiti !!!!!!!!........................... uporabljajte AA gun .... Rivček ...ko boš ostal sam nadaljuješ z letom na njihov tank(vozila)... suicide mission-kamikazaaaaaa.... vzami jih s seboj čim več...kill them all !!!.................... ALPHA squad TastePain..... zavzame A ali F zastavo ( vzamite večji tank, da vas je lahko več notri...) dva ostaneta na zastavi!!!,... tank gre pomagat na D ali C po potrebi... gibanje tanka med D, C in A, E...ostali javljajte kje so njihova vozila,.....da se jih čim hitreje uniči !!!.... na A se spwna še eno vozilo... proporočam še kakšen artillery truck + top dolgi domet ;) ...................... DELTA squad.... pa3k vzame bomber...letimo na G zastavo ....name se spawnajo Lengbollach in Bessie Sabu ...izkočita in na vaju naj se spawna še menik...G je treba dobiti !!!...... HobbiTxx96 ti vzameš attack ali pa fighterja..... ko se spawna.... jaz nadaljujem pot proti njihovim vozilom.. suicide mission..................................................................................................... kot ste opazili ne omenjam B in E zastave......... tu bomo šli na riziko.......( delno pokrit ) ;):o ......B in E zastavo jemlje samo eden in to bo..... Shardi007 v bazi vzameš avto,motor....kaj ti paše... čim hitreje na B ali E zastavo !! .vzameš zastavo !!... če boš imel nepredviden obisk ... deri seeeeeee :D :D... tankisti so na A ali pa F zastavi... oni so tvoji varuhi........ upam , da ne bo treba igrati tretje mape ... v naše dobro mislim ;):D:D .....

:rock:ALL REBELS

Link to comment

še ena novica... :D

dve ekipi sto izločili iz turnirja... posledično.... ;)

 

So with OVC and KOPz removed due to not getting maps, times or even their roster, the bracket has been updated and we only have 2 matches this weekend. The winner of BARvsDETA will get a bye in Round 2 and move into round 3. The loser of that round will also get a bye in the Loser Bracket and be placed in Loser Round 2.

:rock:ALL REBELS

Link to comment

... WE ARE READY ... :rock:

Spisek igralcev za jutrijšnji obračun.....   BAR vs DETA  ... good luck boys

 

Squad/Oddelek:

ALPHA-(oklepniki)

Leader:TastePain (tankist, support, medic, sniper)

Grekov (medic, assoult, support) 

UrSasSLO (medic, assoult, support)

Shardi007 (assault)

SouthernSLO

 

BRAVO - (pehota+AA)

Leader: ALIvonBABA

TK982410 (medic, assoult, support)

tercopettinato

ZIGA_1991 (assault)

Sesk27

 

 

CHARLIE - (pehota)

Leader: TwentyNineGuy

GamingPupkin69

El_ninjo (medic, assoult, support)

sLyzz89zz (medic, support) 

Rivček (medic) 

 

 

DELTA - (air)

Leader: pa3k3132005 (support, pilot bomber/fighter)

HobbiTxx96(pilot attack/fighter)

menik (sniper, medic pilot attack)

Lengbollach

BessieSABU (medic, support)

:rock:ALL REBELS

Link to comment

glede na to ,da je v lajfu zelo malo takšnih priložnosti,... :D , kot se nam ponuja zdaj...... BAR vs EN.... samo izkoristiti jo moramo .... :D .... glede na to , da nas oni ne poznajo in ne vedo kako igramo .... bi jim lahko pripravili kakšno presenečenje... :) ... bolje rečeno veliko presenečenje.... samo cel BAR team bi moral biti za to.... kar pa dvomim... glede na videno ta teden... :/ naša prednost je poznavanje njihovega načina igranja... slabost pa bo ping.... team work je pa odvisen od nas useh..... :) .... kakor želite ..... verjamem v vas... za uspeh je pa potrebno samo malo več dela, sodelovanja igralcev, trening .....

:rock:ALL REBELS

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.