Skoči na vsebino
Vpiši se za sledenje  
japanboy

Age of Empires: Definitive Edition

Priporočeni prispevki

japanboy    798

Igra bo počastila 20. letnic Age of Empires franšize in bo dobila remastered edicijo v 4K z izboljšanjim gameplayjom.

Igra bo izšla za Windows 10, možno pa se je že vpisati v beto na uradni spletni strani. V remastered edicijo bo poleg ostalih izboljšav vključen tudi Rise of Rome razširitveni dodatek.

Vel informacij o igri pa je obljubljenih za Gamescom v avgustu.

 

Navedek

The game will be released to celebrate the 20th anniversary of the Age of Empires franchise, and will come later this year for Windows 10. A beta will also be available soon, and signups are open at the franchise’s official website.

It’s a remaster of the original, massively popular RTS game, and it promises 4K visuals, fully redesigned sprites, a re-orchestrated soundtracks, gameplay updates and more. It even includes the Rise of Rome expansion for good measure.

 

Napovednik:

 

Vir

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
japanboy    798

Igra bo izšla 19. oktobra.

 

 

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
matej1990    1 214

Kako deluje igra smešno dan danes, ko gledaš to premikanje enot. :lol

  • Haha 1

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
conali    164

Ohh, sam te soundi so pa res legendarni bli. Se zdaj ko ga slisis po 15 letih tocno ves kaj se dogaja :D

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
josko    49

definitivno ze samo ko sem videl gameplay se spomini obudijo ko sem tole včasih igral igra je res legendarna in pravilno da bo zdaj spet tukaj edino kar mi ni všeč da bo samo za Windows 10

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Ustvari račun ali se vpiši za komentiranje

You need to be a member in order to leave a comment

Ustvari račun

Ustvari si svoj račun v naši skupnosti. Izredno preprosto!

Register a new account

Vpiši se

Že imaš račun? Vpiši se tu.

Vpiši se

Vpiši se za sledenje  

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×