admins japanboy Posted June 13, 2017 admins Share Posted June 13, 2017 (edited) Izid igre je planiran za PS4 in Xbox One v prihodnjem letu. Igra bo ponujala do štiri igralski coop način. E3 2017 napovednik: Edited June 13, 2017 by japanboy Dodana boljša kvaliteta videa. 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted August 21, 2017 Author admins Share Posted August 21, 2017 (edited) Navedek Capcom has released a new video for Monster Hunter: World that shows off a new location. Wildspire Waste is a huge area, with swampland, blistering heat, and rocky mountains, and is home to a number of fearsome creatures who’ve adapted to the wildly varying environment. The trailer introduces the Barroth, a gigantic creature that consumes ants and marks its territory with mud. There's also a bird-like creature called a Kula-Ya-Ku, which hunts and steals other monsters eggs. Kind of like a big ass crow. Edited August 21, 2017 by japanboy 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted September 19, 2017 Author admins Share Posted September 19, 2017 Z novim napovednikom za igro pa bo izšla tudi limited edicija konzole, zaenkrat samo za Japonsko. Konzola bo šla v prodajo še pred novim letom, vključevala pa bo kodo za prenos igre na dan izida le-te. Quote Link to comment
admins japanboy Posted September 25, 2017 Author admins Share Posted September 25, 2017 Igra izide 26. januarja prihodnje leto. Quote Link to comment
admins japanboy Posted October 31, 2017 Author admins Share Posted October 31, 2017 PGW 2017 napovednik: Decembra bo za uporabnike PS+ na voljo tudi beta! Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Aloy se bo pridružla k lovu pošasti! Woow Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 9, 2017 Author admins Share Posted December 9, 2017 PSX 2017 napovednik: Še napovednik za beto in nekaj navodil: Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 11, 2017 admins Share Posted December 11, 2017 Je kdo sprobal beto? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Not impressed, res da sem sel samo prvo single player misijo ampak mi nekako ne odgovarjajo kontrole in igralnost. Toučeš monsterja eno uro pa sploh nisem ugotovu kje je imel health bar 2 Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 11, 2017 Author admins Share Posted December 11, 2017 Pravkar, conali pravi: Toučeš monsterja eno uro pa sploh nisem ugotovu kje je imel health bar Ta ga zmaga! Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 12, 2017 admins Share Posted December 12, 2017 23 ur nazaj, conali pravi: Not impressed, res da sem sel samo prvo single player misijo ampak mi nekako ne odgovarjajo kontrole in igralnost. Včeraj dopoldan sem se še smejal tvojemu postu. Zvečer pa sem doživel enako. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Judge Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 (edited) Monsterji nikoli niso imeli health bara ampak vidiš koliko healtha imajo skozi določene animacije. V tej verziji monster hunterja je celo tutorial ki te vpelje v igro. Za razliko od prejšnjih verzij vidiš koliko dmgja delaš in s tem si pomagaš odkriti šibke točke monsterja. Ni pa to tipičen akcijski špil in ne bo primeren za vsakega... Priporočam pa vsakemu ki so mu všeč epski bossi ( v tem primeru monsterji , ki jih je Capcom vedno znal delat) in pa izziv da si izpiliš skille ki niso samo "button mashing". Edited January 18, 2018 by Judge 2 1 Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Torej bolj ga tolčeš, šibkejši postaja, ali se pojavi tu pa tam njegov health? Quote Link to comment
Judge Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Šibkejši ko postaja, začne delati nove animacije (tell) po katerih vidiš da si ga zmahal do določenega healtha. 1 Quote Link to comment
Judge Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Zadnje bete je konec, so pa v njo dodali še dodatno težjo misijo in sicer elder dragona Negrigante. Klik do vse vsebine v tretji in zadnij beti. Po parih neuspešnih poizkusih je končno padel. Občutek ko premagaš tako zver je carski, sploh pa online ko ga še trije nažigajo z vseh koncev. Beta res ni najbolj prijazna za začetnike, saj ni nič tutoriala. Ta naj bi bil v polni verziji, tam naj bi počasi napredoval in se učil novih trikov. Zdaj pa počakat do izida v petek, pol pa zares 2 Quote Link to comment
Judge Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Opisi so zunaj, Capcom očitno ni razočaral... The VG247 Review – “a barnstorming series best” The Sixth Axis – 10/10 The Telegraph – 5/5 US Gamer – 5/5 Famitsu – 39/40 IGN – 9.5 GameInformer – 9.5 Hardcore Gamer – 4.5/5 Hobby Consolas – 95/100 Eurogamer – Essential RPG Site – 9/10 Destructoid – 9/10 Gaming Bolt – 9/10 Metro – 9/10 Gaming Nexus – 9.5 PlayStation Lifestyle – 9.5 PlayStation Universe – 9/10 Metro – 9/10 God is a Geek – 8.5/10 Spaziogames – 8.5/10 Xbox Achievements – 8/10 Push Square – 8/10 GameSpot – 8 1 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted January 26, 2018 Author admins Share Posted January 26, 2018 Quote Link to comment
Guest Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 [Xbox One/PS4] Monster Hunter: World Packs - Free - Microsoft/PlayStation Store https://store.playstation.com/en-gb/grid/EP0102-CUSA07708_00-MHWFULLGAME00000/1?direction=asc&relationship=Add-Ons&sort=price prvi trije. Quote Link to comment
Judge Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Po preigranih 15 urah lahko rečem da je špil eden izmed boljših RPGjev do sedaj. Igra te lepo počasi vodi skozi različne tutoriale ki se odpirajo med potekom igre. Začneš z pobijanjem malih pošasti in postopoma prideš do večjih bolj zahtevnih lovov. Igraš vedno online (če ni težav s PSNjem kot so bile ta vikend), tako da če se ti zdi monster pretežak ali pa bi rad malo coop akcije, lahko ustreliš SOS raketo in se ti pridružijo ostali hunterji (max.3) in ti pomagajo pri lovu. Ko sem ustrelil raketo so se skoraj instantno pridružili še trije pomagači, kar naredi lov še bolj zabaven. Poleg glavnih misij imaš na razpolago še cel kup stranskih misij ki se kar ne nehajo pojavljati. V social hubu ki je na ladji, imaš tudi možnost igranja aren, kjer se šteje kdo hitreje ubije določenega monsterja. Armor in orožja si večinoma craftaš in nadgrajuješ, materiale pa dobiš od monsterjev ki si jih pobil oziroma iz okolja, kjer je malo morje stvari za pobirat. Glede end game vsebine pa še napišem ko se zlevelam, je pa Capcom že začel objavljati zastonj online evente ki so časovno omejeni... 3 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted January 29, 2018 admins Share Posted January 29, 2018 16 minut nazaj, Judge pravi: Igra te lepo počasi vodi skozi različne tutoriale ki se odpirajo med potekom igre. To je lepo slišati. Škoda da že v beti niso dali kaj takšnega. Jaz sem bil čisto zmeden kaj in kako in me je čisto minilo do igre. 17 minut nazaj, Judge pravi: ...če se ti zdi monster pretežak ali pa bi rad malo coop akcije, lahko ustreliš SOS raketo in se ti pridružijo ostali hunterji (max.3) in ti pomagajo pri lovu. Ko sem ustrelil raketo so se skoraj instantno pridružili še trije pomagači, kar naredi lov še bolj zabaven. Je potrebna komunikacija za uskladitev lova ali pač vsak po svoje opravi svoj del kakor hoče? 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
BuffaloSLO Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Mene pa zanima, kako je s temi pošasti, katere ubiješ? Se ti kam beleži vsaka ubita pošast, kot kakšne trofeje? Quote Link to comment
Judge Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 V začetnih lovih komunikacija niti ni obvezna, bolj paziš da te monster ne ubije. Imaš pa možnost chata, ki bo pomoje bolj prav prišel pri težjih monsterjih oz. časovno omejenih misijah. Quote Link to comment
Judge Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 (edited) Vsak player ima svoj guild card kjer se med drugim tudi beleži katere pošasti si ubil. Guild card lahko tudi deliš z drugimi playerji. Edited January 29, 2018 by Judge 1 Quote Link to comment
Judge Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Capcom je odposlal že 5 milijonov kopij igre v treh dneh klik. Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Kako pa je kaj ta igra po težavnosti? Je dosti umiranja? Quote Link to comment
Recommended Posts