dpirc Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Živjo... Do konca počitnic sem za sina prvlekel domov Xbox One. Želim se prijaviti na 14-dnevni xbox game pass trial, pa mi non-stop meče ven "We are sorry, the page you requested cannot be found.". Enako se mi dogaja ko želim izbrat kakšen free-to-play špil. Ne se mi smejat... sem nov z xbox-om... Hvala za vse nasvete... Quote Link to comment
admins matej1990 Posted August 18, 2017 admins Share Posted August 18, 2017 Zdravo! Na katero državo imaš nastavljen Xbox? Imaš vnešeno kakšno plačilno opcijo? Ponavadi vsi hočejo imeti vnešeno plačilo, da se po trialu avtomatsko podaljša storitev. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
dpirc Posted August 18, 2017 Author Share Posted August 18, 2017 Živjo, Na winsih poskušam poregistrirati game pass, pa mi ko kliknem na "Play for free for 14 days", dobim tisto napako. Enako mi javi ko hočem izbrat "free to play" igro. Dostop do plačljivih deluje normalno. Hvala za pomoč. Tamal bo vesel, če zrihtamo tole Quote Link to comment
admins matej1990 Posted August 18, 2017 admins Share Posted August 18, 2017 Poizkusi direktno na Xboxu. Vem da na Winsih rado spreminja lokacijo. Če ti menja na SLO, potem ti bo vedno javilo napako, saj Xbox pri nas ni podprt. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
dpirc Posted August 18, 2017 Author Share Posted August 18, 2017 Bomo probal. Res hvala za nasvet. Quote Link to comment
tinerine90 Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 zdravo, mene pa zanima, kako nalozis igro na cd, na xbox one s? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted March 23, 2018 admins Share Posted March 23, 2018 Ne gre. Igre se shranjujejo na notranji ali zunanji disk. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
tinerine90 Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Ja mislil sem na notranji disk? Quote Link to comment
Recommended Posts