Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

  • vrhovni

Microsoft je na Gamescomu najavil novo nadaljevanje v seriji Age of Empires - Age of Empires 4. Razvoj igre bo potekal pod "rokami" Relic Entertainment.

Veliko podrobnosti o igri ni znano ve pa se da bo dogajanje v igri postavljeno v podobno obdobje kot so bila le-ta v prejšnjih delih. 

Zaenkrat je govora o izidu igre na Windows 10, ne pa tudi na steamu. O konzoli pa (najbrž) nič.

 

 

uredil/a japanboy
Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
  • 2 years later...
  • 1 year later...
  • vrhovni

Po daljšem zatišju je Microsoft obelodanil, da bo 10. aprila končno prikazal gameplay najnovejšega poglavja v seriji Age of Empires - Age Of Empires IV.

 

Navedek

Microsoft has announced a new kind of live event today, one dedicated to Age of Empires. Dubbed Age of Empires: Fan Preview, the digital event will bring us a first proper look at Age of Empires 4 gameplay.

The 30-minute Fan Preview will air on Saturday, April 10 at 9am PT, 12pm ET, 4pm GMT. The show will bring us a first look at the campaigns and civilizations in Age of Empires 4, though you should also expect some news for the Definitive Editions of Age of Empires 2, and Age of Empires 3.

 

Klik

Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.