admins Anduril Posted September 13, 2017 admins Share Posted September 13, 2017 Skorajda nerabljen (15 min testiranja) Steam Link, ki vam preko lokalne mreže (wireless ali wired) omogoča "streamanje" iger iz Steam zbirke tudi na TV. Cena: 30€ Prevzem je možen osebno v Ljubljani ali na Vrhniki, ozr. pošiljanje po pošti z vašim plačilom poštnine. Quote Link to comment
Guest Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 pa funkcionira zadeva? Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 1, 2017 Author admins Share Posted October 1, 2017 Funkcionira super, vse kar sem probal, je delalo brez problema in zamika na TVju. Je pa res, da sem preko wired povezave preizkušal, ne vem, a je na wifiju kaj drugače ... Quote Link to comment
Guest Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 lahko uporabim ps4 gamepad? če prav razumem, mora steam laufat na pcju potem pa preko routerja oddaja do tvja? bi se dalo sprobati tole? itaq delam v lj Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 12, 2017 Author admins Share Posted October 12, 2017 No, fajn, po treh dneh opazim tvoj post. Ja, uradno podpira PS4 Dual Shocka, je Valve dodal podporo. Steam ti laufa na kompu, Steam Link mora biti pa na istem omrežju in ti potem streama sliko z računalnika na TV. Lahko si ga zaradi mene sposodiš pa sprobaš, pa magari potem nakažeš denar, če ti bo okej. Quote Link to comment
Guest Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 pc-steam je na router, tv je pa wifi tega routerja vezan, potem se šteje kot da je na istem omrežju kako kaj delaš te dni? danes sem popoldne v maxiju, jutri pa med 8 in 17. pa se spoznamo Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 15, 2017 Author admins Share Posted October 15, 2017 Ja, mogoče bi bilo fino, če bi več kot enkrat na par dni pogledal sem. Me pa itak cel vikend ni bilo, tko da ni veliko izgubljenega. Ti pišem na ZS, da ne bova tlele spamala. Quote Link to comment
Recommended Posts