Skoči na vsebino

Bioshock 1-2


sebek1

Priporočene objave

Wtf, da ni teme o tej igri.

No na kratko gre za najbošo igro na 360 trenutno, po igranju dema lahko tole samo potrdim, pa v demu ni niti bigdaddyya. Meni osebno najlepša igra na 360, sploh ta starinski grafični stil te čisto not potegne.

Torej kupite si 360 in tole igro zraven, oziroma še bolše počakajte na konc septembra in kupite bioshock, halo3 in nov 360 z hdmi in 65nm procesorjem.

Ocene:

Game Informer: 10/10

Games Radar: 10/10

PC Gamer UK: 95%

OXM UK: 10/10

Alternative Press: 5/5

PC Zone: 96%

Gamer.tv: 5/5

Eurogamer.net: 10/10... -> http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=81479

Link to comment
  • Odgovorov 141
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

  • vrhovni

Ja, Bioshock jaz pričakujem in čakam že od same napovedi, ko se je izvedelo, da za njim stojijo mojstri System Shocka 2, enega izmed mojih favorite špilov ever.

In očitno so bila vsak pričakovanja več kot upravičena. Žal bom pa še kar nekaj cajta samo gledal in se slinil ob že izdanem špilu, medtem ko ga boste drugi že preigravali .. še nekaj časa ne bo denarja za x360/nov PC, žal. :crybaby:

Edit:

te ocene so seveda tako visoke, ker igra se ni izdana.....

Eh? Špil pride v Ameriki ven čez manj kot teden, v Evropi pa par dni po tem - valda imajo revije že davno špil, da lahko pred izidom spišejo ocene, kar je standardna praksa povsod. Ocene so dobre zato, ker je špil očitno izjemen.

Link to comment

Se strinjam, multiplayer res ne bi pasal v tole igro, špila pa je kar za dobrih 20 ur, vendar bi naj bilo kar nekaj backtrackinga, čeprav so mi te igre, ko greš večkrat nazaj na isto lokacijo, ponovno kaj poiščeš vedno bile zelo pri srcu, ah metroid, bi znalo to komu najedat.

:beer:

Link to comment
da se ne bo ponovil doom3 :zzz:

Kaj pa to pomeni? :>

Doom 3 je bil pošten šuter z gate-parajočim vzdušjem. Nekaj minuskov v obliki ponavljanja okolice, bedne fizike, tupih sovragov in multija, ki je bil bolj za okras, je sicer bilo, ampak pod črto je bil pa super špil. Če tebi ni bil vešč, to še ne pomeni da je bil zanič.

Link to comment

Evo po treh dneh nažiganja oz. dobrih 25 urah sem špil obrnu in lahko rečem samo ava ava ava ava vav vav vav vav :bowdown: Demo mi ni bil kaj prida ampak ko sem se lotil celotnega špil sem doživel dobesedn lockdown v svojo sobo in bil prisiljen nažigat. Mal mi je žal da sem že konec ampak nikakor nisem mo0gel odnehat ker te špil staln žene naprej.

Grafika vsekakor ena najboljših, če ne najboljša (kar se mi v demu nikakor ni zdelo), orožja in plazmidi so enkratni in zaradi njih res lahko igraš na sto in en način, naslednjič ko grem igrat bom igral samo z wrenchom, ker je ta v kombinaciji z toniki ubijalski. Poleg tega je tu fortoaparat s katerim lahko slikate enemije in z raziskovanjem dobite razne combat bonuse ali celo tonics/plasmids v zameno. Špil je daleč od FPSja, ogromno elementov je RPGjevskih, aja pa zgodba sama je ena najboljših, design pa narejen v popolnosti in dvomim, da bom še kdaj videl boljšo igro , katere zgodbo, design, liki in vse skupaj tako sovpada.

Tisti k iste igrali demo in vas je navdušil, lahk sam rečem, da demo je proti temu lulček. Vsa čast Bioshocku, zame je do danes anjboljši špil zadnjih 2-3 let oz. vsekakor boljši kakor GoW (MP nima veze).

Itak ga je pa treba obrnat vsaj dvakrat ker je nek haklc v špilu nočem zdej spoilerjev pisat ampak bote vidl bote mel dve odločitve na izbiiro in na koncu sem vidu da res neki pomenjo ogromno pa itak vplivajo na stil igranja in na konec zgodbe. Aja pa voice acting je tud eden najboljši in Big Daddyiji - ena najboljših kreacij v igrah evah. Ko sem naletel na prvega sem se dobesedno usral in sem si pol ure prej prpravlu teren, da bi ga ja čimlažje sesu (bencin polit po tleh itd..). Pa še to - unlockat se da framerate in zadeva zna laufat še bolj gladko, sicer piše da lahk zniža graphical quality ampak sam nisem opazu nič blemov..

Must have špil za kogarkoli

Če ima kdo kakšna vprašanja kr na plano z njimi

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.