Popular Post BuffaloSLO Posted October 2, 2017 Popular Post Share Posted October 2, 2017 (edited) Evo, pa je bilo darilo predano Mateju Kot vas večina že ve, je včeraj imel rojstni dan eden izmed pomembnih članov foruma Konzole Slovenija! Ja, to je naš @matej1990, kateri je včeraj dopolnil okroglih 27 let! Že pred lepim časom se je @matej1990 pohecal, da Nintendo Switcha ne bo nabavil in bo rajši počakal na svoj rojstni dan. In evo.. v nedeljo zjutraj me je kontaktiral @TheRealDeal z idejo, da se kupi mateju Switch. Itak sem bil takoj za in sem takoj naredil na fbju chat skupino s KSi člani ( @Bartala, @conali @josko, @japanboy, @Cpt-Altekk, @Ozi, @Bessie, @TheRealDeal in Nerat), kateri so tudi brez pomisleka bili takoj za sodelovanje. Vsaka vam čast dečki! @matej1990časti večerjo Ko smo se vse zmenli, sem danes zjutraj še pripravil slikico z našimi profilnimi slikami in eno kuverto za našo 'pravo' darilo.. ..in potem na pot po darilo v sosednjo Avstrijo Med potjo proti mb, sem še ob kavici preveril, če se tarča nahaja tam kjer se bi morala (na svojem delovnem mestu).. In ja, tarča je bila tam Ko sma s 'kamermanom' (benslov) prispela do zgradbe v kateri dela, sma imela na stopnišču probleme z youtubom, ker nisma znala naštimat, da bi predvajala v živo. Med tem, ko sma tuhtala kako in kaj, sma slišala v zgornjem nadstropju, kako so se zaprle vrata in kako nama pride nekdo naproti.. in evo ga! midva nepripravljena on pa presenečen. Skoraj je zapel ono od Predina.. "ja kaj pa te, ti tu delaš".. Benslov je hitro začel snemat.. (konzolo sma medtem pustila v Arcont trgovini, katera je bila v pretljičju) Potem, ko je odišo proti avtu, sma midva hitro pograbla Switch v Arcontu in letela za njim, da se nama ne bi odpeljal.. seveda je medtem moglo prit do dodatnih problemov, ker je kamermanu med tekanjem padel njegov telefon na tla In še zadnji klic, preden se odpelje in potem vročitev darila @matej1990 še enkrat vse najboljše in to je to :* p.s.: mašlček je nekje dol pado Edited October 2, 2017 by BuffaloSLO iskanje mašlčka 7 1 1 Quote Link to comment
N7 Ozi Posted October 2, 2017 N7 Share Posted October 2, 2017 hahahaa - loool, kaki nori chase tam po parkingu LOL! vsa čast fantje. 1 Quote Link to comment
admins Popular Post matej1990 Posted October 3, 2017 admins Popular Post Share Posted October 3, 2017 Kako že pravijo? Iz heca rata deca. Včeraj se je ravno to zgodilo na račun moje šale (ali pač? ). Pred izidom Switcha sem namreč dejal, da ga ne bom nabavil, saj ga bom tako ali tako dobil za rojstni dan. Pri meni je vse skupaj šlo v pozabo, medtem ko nekateri tega niste pozabili. In glej ga hudiča... za hrbtom ste mi skovali master surprise plan, ki ga nisem niti slučajno pričakoval. Vse od osebnega obiska do dveh daril. Ravno sem bil na nujni poti domov (nekaj urejamo doma in so me že čakali delavci), tako da sem presenetil @BuffaloSLO in snemalca na stopnišču od pisarn kjer delam. Itak mi nič ni bilo jasno. In nato se je začelo tako kot v prvem videju. 21 ur nazaj, BuffaloSLO pravi: Sorry @Cpt-Altekk, zgleda da boš moral več priti na forum, da te bom prej prepoznal po prikazni sliki. Prvi WTF moment, ko Buffalo reče: "Zato is vzemi dopust.", ob predaji NSFW kuverte. In nato ko se zahvališ in opravičiš, ker moraš nujno domov, se zamišljeno odpraviš do avta in študiraš kaj se skriva v njej. V ozadju se nevedoč odvija epic run chase, kjer kameraman skorajda več ne zmore dohajat. Video 2. 21 ur nazaj, BuffaloSLO pravi: Se vsedem v avto in že dam kontakt s ključi, nakar tik preden zaprem vrata avtomobila, slišim neko klicanje. Nato v zaprtem avtu slišim "MATEEEEJ!!!". Pogledam kdo kliče in ponovno Buffalo. Takoj mi je bilo jasno, da zadeva še ni zaključena, saj je nekaj skrival v roki za hrbtom (na srečo ni bila košara! ). In sledil je pravi mind=blown moment. 21 ur nazaj, BuffaloSLO pravi: Nintendo Switch! *add Switch commercial click sound* Mogoče se na videju ne vidi, ampak po licu mi je zdrsela solzica veselja. No, zvečer sem nato v miru pregledal vse skupaj. NSFW kuverta s KSi štempiljko! Vsebina NSFW kuverte aka prvo darilo: In glavno darilo: Več o konzoli sledi kmalu. 21 ur nazaj, BuffaloSLO pravi: p.s.: mašlček je nekje dol pado Danes zjutraj najden! Še enkrat iskreno hvala vsem tako ali drugače sodelujočim za to presenečenje včeraj. 7 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts