H5n1 Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Upam da ta tema se ne obstaja :crossfingers: Napisite ali nalimajte kar koli kar se tice spila RE5. http://www.gametrailers.com/game/2036.html Moti me to, da so "zombiji" prepametni in premalo zmaliceni. Spil me rahlo spominja na Romerotov Land of the dead CAPCOM! SE MALO VEC DEAD RISINGa Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
č.u.k. Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Se kr strinjam s tabo. Od štirice dalje izgledajo zombiji dosti bolj človeški, pa tudi sama serija je postal bolj akcijska in manj srhljiva. En tak klasičen Resi v slogu Remake-a za GameCube bi padel na plodna tla. Čeprav tudi RE5 izgleda hudo in namiguje na odličen špil. Quote Link to comment
Makashi Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Sm pride komi 2009, se mbomo se dost nacakal. Quote Link to comment
D.Tidus Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Špil zgleda fantastično. Men je ful ušeč , očitno bo fora Dead Risinga da bomo samo moral živo glavo vn zvlečt. Sicer nisem igrou DR sam po mojem da bo kle ista fora. Nwm , to je moje mnenje. Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
admins Anduril Posted August 25, 2007 admins Share Posted August 25, 2007 Verjetno bo bolj podobno RE4, kjer si imel podobne scene, ko so te napadale gruče zombijev - samo da bo v petki vse skupaj še potencirano. Quote Link to comment
H5n1 Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 WTF 2009??? Pickurji đapanski:eviltongue: Na sreco pride Dead Island http://www.gametrailers.com/player/user ... 98126.html Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Bartala Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Da to več niso zombiji se že jezim od izida RE4, pred 2 dnevoma se ga komaj prvič preizkusil.Stvar me ne spominja na RE, razen 1 isti charakter. Vse ostalo je nekaj čist X Btw, a so v RE4 zombiji ali ne?Ker ko sem prvega ubil(tistega v koči) in ga "pregledal" mi je pisalo da tale pa ni zombi. Zdaj pa sem čisto zmeden. :doh: Quote Link to comment
DjRider Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Ja zombiji so ja. LOL... mogoc ne taki ko si jih vajen iz kakega drugiga spila Vglavnem zanimiva igra Quote Link to comment
mlaky Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 da vam razjasnim. V re4 NI, ponavljam NI bilo zombijev. Kar se pa tiče re5 pa še nihče ne ve; čeprav iz traiera sodeč bodo spet sovražniki ala re4. Eni celo špekulirajo da bojo v re5 sovražniki mešanica T-virusa in SPOILER ZA RE4 Las plagas. Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
jurc-back Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 pa kwa je sploh vazen koga streljas... vazen je da je akcija Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
misfitzone Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 evo če klikneš http://www.youtube.com/watch?v=26qw7SNBJ2M si pa lahko ogledaš kam pripelje tako razmišljanje.... Quote Link to comment
H5n1 Posted June 24, 2008 Author Share Posted June 24, 2008 Oorah za co-op http://www.shacknews.com/onearticle.x/52819 Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
makg88 Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Nekaj me zanima za ta špil,kaj če greš na coop je ista zgodba kot če greš igrat sam? Quote Link to comment
Guest Vladimir Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Nekaj me zanima za ta špil,kaj če greš na coop je ista zgodba kot če greš igrat sam? Ja je ista zgodba, lahko pa igraš sam pa se potem nekje vmes vključi še drugi igralec in nadaljujeta skupaj. Trenutno sm Chapter 3-1 LP Igra je ful huda priporočam Quote Link to comment
H5n1 Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 Butasta Sheva... spil igram na veteran in umiram samo zaradi nje Gadn tip + motorka + Sheva = DREK Drugace se mi pa zdi, da prevec za 4ko ponavljajo (konec+) Se nekaj za ljubitelje strarejsih delov: Lickerji, kobilice iz drugega dela, Jill<3, "zombiji"... Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
makg88 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Ja se zato pa je boljše it na coop prek neta.ko umetna pamet ni glih najboljša. Quote Link to comment
Samotar Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Jaz igram z Alexs1-om in nama špil full dogaja zaradi co-op. Tako, da priporočam igranje prek Liva co-op - boste imeli več od igre. Igrati sam je shit in je težje, ker je Al butast. Sem probal naredit en achivment pa mi glupi AI vse prek pokoka :doh: . Z Alexsom nimam tega problema razen, da mi vse orožje in denar pobere RE5 Co-op + smaltalk + zajebancija + achievementi = RE5 :bowdown: Edino me je motilo da se nemoreš premikat, ko meriš (sva se že navadila) bi bil verjetno špil prelahek Quote Xbox Link to comment
Beso91 Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Jaz igram z Alexs1-om in nama špil full dogaja zaradi co-op. Tako, da priporočam igranje prek Liva co-op - boste imeli več od igre. Igrati sam je shit in je težje, ker je Al butast. Sem probal naredit en achivment pa mi glupi AI vse prek pokoka :doh: . Z Alexsom nimam tega problema razen, da mi vse orožje in denar pobere RE5 Co-op + smaltalk + zajebancija + achievementi = RE5 :bowdown: Edino me je motilo da se nemoreš premikat, ko meriš (sva se že navadila) bi bil verjetno špil prelahek Jov, ej a so achievementi enaki trophy-em? Ker achievement ti je pa nagajal? Quote Link to comment
H5n1 Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 Jp... so enaki razen enega (RESIDENT EVIL 5 Platinum Trophy). Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Varg Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 kako in zakaj je Jill V. vpletena v RE5? Res je da špila še nimam ker finance ne dopuščajo. Sicer pa po preigranem demu in čekiranju miljon clipov po internetu, RE4 požre RE5... To je kristalno jasno. Zdaj manjka samo še remake RE2 Quote Link to comment
makg88 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Jas bi rajše videl re4 v hdju na 360ki,drugač pa tut petka ni nevem kak slaba,drugač pa to se je tak že zdavnaj vedlo da boljša kot 4ka nebo. Quote Link to comment
vedernjak Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Jas bi rajše videl re4 v hdju na 360ki,drugač pa tut petka ni nevem kak slaba,drugač pa to se je tak že zdavnaj vedlo da boljša kot 4ka nebo. to maš pa čist prav Quote Link to comment
Mini.Shark Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Sem špilal demo in morem povedati da mi zelo ugaja. Sprobal tudi coop in je res zabavno. Škoda le da nisem igral prešnjih delov da bi lahko primerjaval. Komaj čakam da dobim v roke original. Quote Link to comment
zyzyx Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Mene je rajcala oko-izdirajoča grafika in divja akcija na skrinšotih in v filmčkih, zdaj pa mi je interes kar izpuhtel. Mogoče probam demo, ko pride na PC. Quote Link to comment
Beso91 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Jaz pa Metalord sva ga včeraj končala. Na normal težavnosti. Na koncu je malce razvlečeno (zaključni fajt mam samo v mislih), drugače je pa špil popolna zmaga, še posebej v coop-u. Res pa je, da je špil treba večkrat obrnit, saj šele zdaj začenja tisto pravo, ko sva z Metalordom odklenila unlimited ammo in tako naprej. Od tu eno vprašanje: Včeraj na samem koncu je meni šlo hudičevo za nohte glede municije tako kot Metalordu. Zato sem prodal snajper, da sem lahko kupil Grenade launcher, ki je imel 12 metkov, ko ga kupiš. Blazno dobro je prišlo teh 12 metkov moram reč. Tukaj je zdaj keč: Snajper sem imel dodobra nadgrajen. Sedaj ko ga kupim nanovo, ali bom imel nadgradnje obdržane ali pa moram na novo vse nadgrajevati. Quote Link to comment
Recommended Posts