admins matej1990 Posted January 17, 2018 admins Share Posted January 17, 2018 Tema namenjena Xbox One dodatkom - kontrolerji, slušalke, kablovje, nalepke, ovitki, napajalniki, Kinect,... Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted January 17, 2018 Author admins Share Posted January 17, 2018 MS namerava izdati prenovljen Xbox Elite kontroler. Navedek The new pad has - finally - a USB-C port for charging. Frankly, it was ridiculous the original Xbox Elite controller still ran on AA batteries and didn't have a charge pack included. Other new features will reportedly include a three-profile switch, three-level Hair Trigger Locks, a longer key travel for those interchangeable paddles, plus Windows 10 Bluetooth support. The Verge's report also includes word of a case which will charge the controller while on the go. Handy! Looks like Microsoft's pricey Xbox Elite controller is getting an upgrade Medtem ko bo MS izdal že drugo generacijo kontrolerja, Sony še vedno nima enakovredne alternative. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
BuffaloSLO Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 To pa je zato, ker je sony v vlki prednosti in se sploh ne trudi nič glede takih in ovakih reči... Quote Link to comment
conali Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Tocno to, meni je tudi ps kontroler veliko boljsi. Sm bil prej na x360, pa mi je ps4 kontroler takoj jasno povedal, da je to, to. Quote Link to comment
admins japanboy Posted January 17, 2018 admins Share Posted January 17, 2018 To je subjektivno. Vsak lahko to trdi. Ni pa vsak kontroler za vsakega. Quote Link to comment
TheRealDeal Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Kontorler od 360-ke <3 Veliko "sil" prenese ... Škoda edino, da ni v originalu prišel z baterijo, ki se lahko polni, ampak AAA baterije :S XboxOne kontroler pa še nisem imel v rokah. Menda so "triggerji" dobro narejeni. Quote Link to comment
josko Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Ja od Xbox one zelo so dobri triggerji in tudi dobro sede v roko in pa tudi veliko padcev je prezivel meni osebno kvaliteten kontroler Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
tinerine90 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 mene pa zanima kje najceneje kupim polnilno baterijo ter polnilno postajo? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted March 6, 2018 Author admins Share Posted March 6, 2018 Boš moral biti malo bolj specifičen. Original, ne original? Kakšna polnilna postaja? Nakup pri nas ali v tujini? Misliš Xbox One Play & Charge Kit? Goblin.si ima tudi nekaj na zalogi, ampak predvidevam da ni original: Xbox One Play & Charge Kit kompatibilen Neorignalnih imaš tudi na eBayu ogromno. Original te bo stal cca 25€. Na primer v Technoshopu ali pa na Konzolko.si. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bartala Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Alternativa ti je tudi polnilne AA baterije (ter polnilec) https://www.bigbang.si/baterije/polnilec-aa-2500-mah-4-kosi-sony-593803 https://www.bigbang.si/baterija-in-polnilec/polnilnik-mini-2x2100mah-varta-602150 itd. Imaš rešeno za dva gamepada, ter še kje drugje jih lahko porabiš. Ko so prazne samo zamenjaš baterije. Načeloma je to cenejša alternativa play and charge kitu. Kaj ti je bolj priročno; menjat baterije ko so prazne ali priklopit gamepad na usb. To pa je verjetno bolj stvar okusa 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted March 6, 2018 Author admins Share Posted March 6, 2018 Eww... Ni-MH baterije ponujaš!!! Spominski člen, samopraznenje,... Li-Ion FTW! Sej ne, ni tako hudo, ampak se pa splača vzeti v razmislek. Jaz sem obupal nad Ni-MH Eneloop polnilnimi baterijami, ker vedno ko sem jih rabil, so bile prazne. Na koncu sem uporabljal kar navadne alkalne AA baterije. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted March 6, 2018 admins Share Posted March 6, 2018 V času ko sem imel Xbox nisem niti enkrat naletel na prazne baterije. Vedno ko sem pograbil kontroler je bil le-ta vsaj 3/4 poln. Verjamem pa, da se stvar spreminja oz. bi mogoče bila drugačna čez daljše časovno obdobje. Quote Link to comment
tinerine90 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Je velika razlika med original in neoriginal oz. Kaka je razlika pri casu igranja preden se sprazni? Po cem ves da je oz. Ni original? Polnilne postaje gledam na aliexpress sam mislim da skoda usakega eur...gledam tudi na bolhi pa sam eden prodaja... Quote Link to comment
admins japanboy Posted June 9, 2019 admins Share Posted June 9, 2019 Nov elite wireless kontroler: Quote Link to comment
tadejx Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Katere slušalke priporočate, do max. 150€? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted August 10, 2020 Author admins Share Posted August 10, 2020 Če se lahko še malo stegneš, potem bi naj bile super brezžične SteelSeries Arctis 9X, ki imajo zagotovljeno podporo tudi za nov prihajajoč Xbox. Za žično in ugodno opcijo so baje super Kingstone CloudX slušalke. Bi naj ponujale dobro razmerje med ceno in tem kaj dobiš. Priporočam, da si vzameš malo časa in sploh preštudiraš kaj bi rad: brezžično ali žično, je pomemben mikrofon,... Izbire je res veliko. Google iskanje: best xbox headset Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
tadejx Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Hvala, zanima še me ali deluje od vsake slušalke mikrofon na xboxu, nekje sem zasledil da ne? kako naj vem če mikrofon deluje na xboxu? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted August 11, 2020 Author admins Share Posted August 11, 2020 Imajo proizvajalci napisano, katere slušalke imajo podporo za katero konzolo. Če boš kupil žične in jih vtaknil v kontroler, potem bi morale vsake delovati. Preko 3,5mm priključka gre zvok in mikrofon. Se ne spomnim, da bi bila kakšna ovira/omejitev. Pri brezžičnih pa je za chat pomembno za katero konzolo imajo podporo. Na primer Astro A50 za PS4, ima podprt chat le za PS4, na Xboxu pa ne. Velja tudi obratno, če kupiš A50 za Xbox. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts