Jump to content

Ekskluzivno:Igraj in si pribori Kinect!


Anduril

Recommended Posts

  • admins

Kar nekaj časa je mlelo v zakulisju portala, se pripravljalo in oblikovalo. Gledali ste ure, minute in sekunde, ki so se odštevale. Odštevale do tega trenutka: uradne otvoritve nove verzije portala Konzole Slovenija!

 

Z novostmi v okviru vBulletina, ki sedaj poganja KSi, ter z vsemi spremembami, ki so se vsebinsko in funkcionalno dogajale na KSiju v zadnjem mesecu, ste tako že seznanjeni. Pred par dnevi je KSi uradno dobil še prvega dolgoročnega zlatega sponzorja: fantje iz spletne štacune Goblin.si so KSiju stopili ob stran in se zavezali, da bodo mesečno priskrbeli nagrade za naše obiskovalce.

 

In ker smo konec koncev le konzolastična stran, polna zagretih in izkušenih igričarjev, bo šlo tokrat malo drugače: odprli smo vrata Igralnice, kjer se boste nadobudni KSijevci lahko pomerili v različnih simpl, oldskul in nadležno simpatičnih flash špilih. Večino časa za lastno zabavo in dokazovanje svoje superiornosti ostalim KSijevcem, ob posebnih priložnostih pa za prave pravcate nagrade. Več o temu v namenski temi na forumu, tu pa omenimo le še nagrado, ki jo bo prejel najboljši .. morda najbolje, da kar s sliko:

 

ccs-29-14477631282_thumb.jpgJa, pravi pravcati Kinect za Xbox 360, najbolj vroči konzolastični artikel te nakupovalne sezone! Sedaj pa brž v Igralnico in v boj za Kinect!


View full article

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.