Skoči na vsebino

Ekskluzivno:BeGosu - spletni multiplayer obračuni za prave pare!


Ozi

Priporočene objave

  • N7

Že dolgo nisem nič vkup spisal. Razen kode. Če se ne motim me je na WordPress portalu dolgo časa spremljal nek tagline, ki je pravil "Code is poetry". No, tak g33k nisem. Raje počnem druge stvari. Še toliko raje za taprave šuške. Za cekin. Za keš. Gnar. Zelence! OJROTE!

 

Konzi se je vkup spečal z največjim svetovnim multiplayer (play4money ali igraj za denar) provajderjem, ever. BeGosu je torej spletni servis kjer se vsi mi lahko masovno sfajtamo bodisi med seboj ali na konktretnih turnirjih. Za denar seveda. Ali vsaj bogate nagrade v obliki igralnih šatulj in ostalih pripomočkov.

 

ccs-755-144776313483_thumb.jpg



A kar je najbolje je dejstvo, da je tovrsten multiplay način sedaj na voljo na praktično vseh igralnih platformah. Tudi konzolastičnih. Trenutno so podprti špili s PC, X360 ter PS3 platform. Dodatno je na voljo tudi dodatna (spletna) arkadna plaftorma. V tem času šopajo turnirji v več kot 40 igrah, vštevši vse platforme.

 

ccs-755-144776313464_thumb.png



Da BeGosu ni krneki priča dejstvo, da so uradni partnerji z vrhunskim EA založnikom. Temu v prid gre šteti razlog, da so v razf00k podprti praktično vsi EA športni špili. Enim je to blazno po godu, drugim (mwa!) pač nekoliko manj.
Nadalje so od nedavnega tudi super uradni partnerji s podjetjem SteelSeries, taboljšim izdelovačem igralne periferije.

 

ccs-755-1447763135_thumb.png

 

Sistem je zelo popedenan in omogoča urejanje / sortiranje igralcev glede na njegov sloves, izkušenost v igri in nenazadnje na splošno aktivnost. Uporabniki lahko kreiramo svoja moštva, izzivamo moštva ali z moštvom izzivamo druga moštva. Fun, fun, fun, KILL!

 

Seveda brez socialne omreženosti ne gre, zato se lahko preko FB pohvalite s svojimi blaznimi dosežki (sam, da vas ne bodo dacarji okol preganjal, ko boste začel služit miljone ;)). BeGosu integrira tudi svoj lasten čvekroom tako, da se lahko pomenkate preko same spletne strani, ipd.

 

Ah... ampak najboljše je tisto, kar je najbolj ziher! In v to štejem redne tedenske turnirje z garantiranim denarnim oziroma drugim bogatim, nagradnim skladom. Trenutno se recimo odvija velika FIFA 2012 promocija. XMAS time in ta šit. Turnirja tečeta na obeh platformah (X360 in PS3). V času pisanja člančiča je nagradni X360 bazen globok že za cca. 600 EUR, kar je že več kot slovenski minimalc! Z "lepim" se hvalimo, vem a po drugi strani - če si res tak Pele pojdi, razsuj konkurenco in zasluži pošteno žepnino. BeGosu zmagovalcu garantira 250 EUR + bonus. ;)

 

Založnik obljublja, da bodo EA naslovi v prihodnje enako dobro podpirani. Super novica za fuzbal fene. Kako je z nami, FPS oreientiranimi zaenkrat še ne vem, ker je šel hišni (tajni) agent na dopust. Takoj, ko Konzi navleče kaj novega na ušesa bo seveda izdavil.

 

In kaj imamo pri vsem tem KSi? Eee... No, še eno izmed dejanj več, ki govori samo zase. :) Stojimo za svojim dosedanjim poslanstvom - približaj igralno izkušnjo uporabniku. In če vam povem, da vsak klik preko naše referenčne reklame / povezave, vam osebno kojci v žep stisne 2 EUR bonusa!? Juhej! Brž po cekin!


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.