policaj Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Govorice so , da so Xbox prenehali delovati oz. jih je čim manj na Evrospkem tržišču in v roku 1 meseca ali malo več, ga žal ne bo več moč doboti, za Slovenijo 100% , za tujino še žal ne vem! (Upam da niso samo govorice, pa ko bi bile..škoda tako dobre konzole) Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Devil Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Res je, škoda bi je blo. Pa sej ni čudn, da jo bojo nehal delat, ko pa so igre le še za X360 in za našga starga Xboxsa ni skor nč več... No pa sej zlate čase je dal skoz in nikol ne bo pozabljen saj imamo tuki na forumu del posvečen Xboxsu in privrženci se bomo še vedno pogovarjali o dobrih igrah, ki smo jih igrali. Zihr se ga bo dal še kje kupt tud pol, sej eni ga bojo prodal in če ga bo kdo rabu ga bo kupu... Jz ga bom mel skoz in bom igral če bo cajt.. (mislm da ga bojo mal cajta še delal, predn vse skupi ustavjo) Quote If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches! Link to comment
RIDDICK Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 To... četo naredijo pa bo res škoda. Sicer pomojem se jim itaq več ne splača ker jih skoraj nič več ne prodajo. Samo ne smejo tega naredit. No jaz sem si svojega prilastil, in pomojem bodo še en čas izhajale kake igre za xbox (oz multy platformske igre), čez čas pa bo kaj bo... No super xbox fan-i ga nebomo nikoli pozabli. It was and it is so great console.....and you POLICAj, you, you make me cry like a big baby Quote Link to comment
policaj Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Mah res sama žalsot, baje da jih je za Slo samo še okvirno 8kom, kaj bo resnica bomo videli čez 14 dni, mah žalost, ne vem kaj jim je, zdej bodo pa sm Premium po skor 100k in kaj misli folk, ja takoj namesto 35k nato 100k, ne vem kje jim je logika, še Sony ma nekak narejeno in vem da Ps two bodo delali vsaj še 1 leto po izidu ps3, pa vseen ps2 ni xbox in nikoli ne bo..meni je žal vsega, prodaje, odlične konzole...ahh Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Bianca Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Seveda bi bilo škoda, da ga nehajo izdelovati. Meni osebno je super konzola! :thumbup: Naj posnemajo Sony, ko so še zelo dolgo časa po izzidu PS2 izdelovali/prodajali PS1. Pač naj ima človek na izbiro več konzol, ne pa samo tisto, katera se njim zdi bolj aktualna. Meni osebno se zdi Xbox1 še zelo zelo aktualna konzola. 100% si bom eno obdržala. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
kekken3 Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Maja, no, ko ne bodo več izdelovali iger, tudi konzol res ne bo imelo več smisla štancati na trg, posebno zato, ker njim vsaj na papirju res ni interes v tem, da folk modificira Xboxe. Pač, kupi 360 in je. S tem, da pa ga kar orenk sirjejo z retrokompatibilnostjo. Še danes se na X360 recimo ne da igrati enega kupa starih naslovov, med katerimi sta tudi 2 taka, brez katerih mi živeti ni (SF3 in sedaj OR2: C2C). Xbox > X360 Quote Link to comment
policaj Posted April 11, 2006 Author Share Posted April 11, 2006 kekken3 ah veš kaj, Ps1 se je tako lepo prodajal še kr 1,5leta, res lepo, sicer iger ni blo veliko, pa vseeno je konzolica bila res nadmočno prodajana, kaj pa vem, meni je res škoda , da ga ne bo več, raje bi gledali, da bi se prodalo čim več x1, ker pač dela v bodoče reklamo 360..pa veliko ne malo, čeprav ni iger in konzola gre v odpis..ne vem no. :bringiton: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
policaj Posted May 22, 2006 Author Share Posted May 22, 2006 ja več ali manj, mislim da večina trg itd, nima več Xbox 1 konzole na zalogi, če jo bo kdo kupoval se lahko obrne name, pobiram anročila (tedenska), za nabavo xbox 1 konzole! playgame@email.si 031-434-225 Damjan lp Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
r0ach Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 "Microsoft themselves aren't making any games for the Xbox, instead they're going to focus on the 360. Other developers and publishers will still make games for the Xbox." Quote Link to comment
Buge Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Malo bo res škoda če ga nbo več na trgu meni je itaq vseeno ker ju3 dobim xbox-a tak da bom imel PS2 in XBOX Quote Link to comment
Recommended Posts