Jump to content

[Xbox] Xbox (1-ka v pozabo)!


policaj

Recommended Posts

Res je, škoda bi je blo. :puppy:

Pa sej ni čudn, da jo bojo nehal delat, ko pa so igre le še za X360 in za našga starga Xboxsa ni skor nč več... No pa sej zlate čase je dal skoz in nikol ne bo pozabljen saj imamo tuki na forumu del posvečen Xboxsu in privrženci se bomo še vedno pogovarjali o dobrih igrah, ki smo jih igrali.

Zihr se ga bo dal še kje kupt tud pol, sej eni ga bojo prodal in če ga bo kdo rabu ga bo kupu... Jz ga bom mel skoz in bom igral če bo cajt..

(mislm da ga bojo mal cajta še delal, predn vse skupi ustavjo)

If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches!

Link to comment

To... četo naredijo pa bo res škoda. Sicer pomojem se jim itaq več ne splača ker jih skoraj nič več ne prodajo. Samo ne smejo tega naredit. No jaz sem si svojega prilastil, in pomojem bodo še en čas izhajale kake igre za xbox (oz multy platformske igre), čez čas pa bo kaj bo...

No super xbox fan-i ga nebomo nikoli pozabli. It was and it is so great console.....and you POLICAj, you, you make me cry like a big baby :puppy::puppy::puppy:

followmeontwitter.png
Link to comment

Mah res sama žalsot, baje da jih je za Slo samo še okvirno 8kom, kaj bo resnica bomo videli čez 14 dni, mah žalost, ne vem kaj jim je, zdej bodo pa sm Premium po skor 100k in kaj misli folk, ja takoj namesto 35k nato 100k, ne vem kje jim je logika, še Sony ma nekak narejeno in vem da Ps two bodo delali vsaj še 1 leto po izidu ps3, pa vseen ps2 ni xbox in nikoli ne bo..meni je žal vsega, prodaje, odlične konzole...ahh :roll::headscratch:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Seveda bi bilo škoda, da ga nehajo izdelovati. Meni osebno je super konzola! :thumbup: Naj posnemajo Sony, ko so še zelo dolgo časa po izzidu PS2 izdelovali/prodajali PS1. Pač naj ima človek na izbiro več konzol, ne pa samo tisto, katera se njim zdi bolj aktualna. Meni osebno se zdi Xbox1 še zelo zelo aktualna konzola. :car: 100% si bom eno obdržala. :)

Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh.

Link to comment

Maja, no, ko ne bodo več izdelovali iger, tudi konzol res ne bo imelo več smisla štancati na trg, posebno zato, ker njim vsaj na papirju res ni interes v tem, da folk modificira Xboxe. Pač, kupi 360 in je. S tem, da pa ga kar orenk sirjejo z retrokompatibilnostjo. Še danes se na X360 recimo ne da igrati enega kupa starih naslovov, med katerimi sta tudi 2 taka, brez katerih mi živeti ni (SF3 in sedaj OR2: C2C). Xbox > X360 :fiufiu:

Link to comment

kekken3 ah veš kaj, Ps1 se je tako lepo prodajal še kr 1,5leta, res lepo, sicer iger ni blo veliko, pa vseeno je konzolica bila res nadmočno prodajana, kaj pa vem, meni je res škoda , da ga ne bo več, raje bi gledali, da bi se prodalo čim več x1, ker pač dela v bodoče reklamo 360..pa veliko ne malo, čeprav ni iger in konzola gre v odpis..ne vem no. :bringiton:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.