Skoči na vsebino

Ekskluzivno:[PS3] Malicious predogled


Priporočene objave

Zanimivo je, kako nam pod radarjem zelo rado uhajajo grižljajčkasti naslovi. Prav tako za določene naslove ne slišimo, čeprav je do njihovega izida še dan ali dva in eden takih ubožcev je Malicious. To napako popravljamo sedaj. [PRBREAK][/PRBREAK]
Malicious je prav za vsakega ljubitelja japonskega sloga. Animejska pisanost in risanost je prav na neverjetnem nivoju in zanimivo je, da se take podobe ne bi sramoval niti kak večji špil, kaj šele PSN (oprostite, SEN) izdelek.
Je sekljačina, ki nekako najbolj spomni na DmC ali pa Bayonetto, a seveda manjši kaliber avtomatično pomeni manj napreden boj. A najbolj pomembno je, da je srček zdrav.

 

Japonski studio Alvion nam bo pripovedal o dečku, ki sliši na ime "Spirit Vessel". Poklican je s strani "Prophetov" in njegova naloga je, da zatre v kali vse zlobne namere nepridipravov. Zanimivo je, da ni dolgih temnic, ter se igra bolj ali manj bazira samo na šefovskih bitkah (cough, shadow, cough, of the, cough, collossus). Ko premagamo šefa, dobimo njegove sposobnosti, nakar se lotimo pustolovščine naprej in pomembno je še dodati, da je igra popolnoma nelinearna, kar pomeni, da je zaporedje šefov popolnoma odprto (če prav pomisliš, so navdih jemali pri Megamanu).

 

Malicious je namerno simplistična, saj ne želi odbiti igralca, hkrati pa želi povedati lepo pripoved, ki je za 6.29 funta ali 7.99$ ne bi smeli izpustiti.

 

Igra naj bi dospela kasneje tudi na Vito, a je to edina informacija, ki so nam jo namenili avtorji. Datum izida bo določen kasneje.

 

n1l-Image.jpg

 


View full article

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.