Jump to content

Ekskluzivno:[PS3] Malicious predogled


JumpingHero

Recommended Posts

Zanimivo je, kako nam pod radarjem zelo rado uhajajo grižljajčkasti naslovi. Prav tako za določene naslove ne slišimo, čeprav je do njihovega izida še dan ali dva in eden takih ubožcev je Malicious. To napako popravljamo sedaj. [PRBREAK][/PRBREAK]
Malicious je prav za vsakega ljubitelja japonskega sloga. Animejska pisanost in risanost je prav na neverjetnem nivoju in zanimivo je, da se take podobe ne bi sramoval niti kak večji špil, kaj šele PSN (oprostite, SEN) izdelek.
Je sekljačina, ki nekako najbolj spomni na DmC ali pa Bayonetto, a seveda manjši kaliber avtomatično pomeni manj napreden boj. A najbolj pomembno je, da je srček zdrav.

 

Japonski studio Alvion nam bo pripovedal o dečku, ki sliši na ime "Spirit Vessel". Poklican je s strani "Prophetov" in njegova naloga je, da zatre v kali vse zlobne namere nepridipravov. Zanimivo je, da ni dolgih temnic, ter se igra bolj ali manj bazira samo na šefovskih bitkah (cough, shadow, cough, of the, cough, collossus). Ko premagamo šefa, dobimo njegove sposobnosti, nakar se lotimo pustolovščine naprej in pomembno je še dodati, da je igra popolnoma nelinearna, kar pomeni, da je zaporedje šefov popolnoma odprto (če prav pomisliš, so navdih jemali pri Megamanu).

 

Malicious je namerno simplistična, saj ne želi odbiti igralca, hkrati pa želi povedati lepo pripoved, ki je za 6.29 funta ali 7.99$ ne bi smeli izpustiti.

 

Igra naj bi dospela kasneje tudi na Vito, a je to edina informacija, ki so nam jo namenili avtorji. Datum izida bo določen kasneje.

 

n1l-Image.jpg

 


View full article

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.