Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Mario Party 9 novičke!


Jackobi

Priporočene objave

Izid novega dela dolgoletne serije Mario Party se nevzdržno bliža in nemška Nintendo revija "N-Zone" je objavila nekaj informacij o novostih, ki jih Mario Party 9 prinaša seriji. Po venomer ponavljajočih se mini igrah in togosti, ki smo je bili deležni v zadnjih nekaj delih serije, ter kratkim, a sladkim Wii Partyjem, bi bilo malce svežega vetra zelo dobrodošlo. In kar populus želi, bo cezar dal.[PRBREAK][/PRBREAK]

 


Prvo kot prvo - odslej se bomo po igralnih poljih peljali skupaj v avtomobilu. V začetnih nekaj trailerjih je bilo nakazano, da bo to omejeno na le določene stopnje, vendar so se pri Nintendu odločili to idejo porabiti za celotno igro. Nadalje bo igra precej poenostavljena. Torej, kupovanje stvari in dogodki bodo tekli precej hitreje. Igra sedaj prinaša polno 16:9 podporo, tako da lahko črnim robovom končno rečemo "doviđenja". Igra bo odslej "nastavljena" na statičnih 45 min in "mini zvezde" bodo odslej edina valuta, kar pomeni konec pobiranja kovancev in velikih zvezd.

 


Novosti se zdijo kar mamljive in utilizacija mini zvezd zna končno prevesiti mini igre v stvar izkušenosti in zbrca rit smrdoritcem, ki so dotlej skozi igro prišli na račun gole sreče. *žug-žug* Čeprav sej je Nintendo šlepal že od samega drugega dela s filozofijo "don't fix, if it ain't broken", so bile igre ne glede na enoličnost še vedno zabavne. Tako upajmo, da se novosti obnesejo in ne pokvarijo gameplayja, ter da devetica vsaj malce bolje pokoristi Wii-mote, kot je to storila osmica.

 


ccs-57-144776314899_thumb.jpg


View full article

Jackobi_SI.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.