Skoči na vsebino

[Uradna tema] Two Worlds


shoelace

Priporočene objave

Ja Oblivion klon, baje average špil, PC verzija ni bla baš kaj... Zanima me če si misli kdo ubavt tole, ker ves drek na stran, po videih sodeč so zadevo očitno zelo izboljšal pa še tapravi dragoni so v špilu :rock:

Mene predvsem zanima multiplayer ki bo prek lajva in ne bo versus temveč bolj coop, saj bo isti svet (baje 2x večji od Obliviona) z vsemi questi iz SP + še dodatne MP orientirane zadeve!

Me likes :thumbup:

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

ma točno. Pr oblivionu so zadeli v popolno!

sveta skoraj nisi moral popolnoma raziskati vendar ga je bilo ravno toliko, da je dalo občutek razprostranosti.

spellov je blo nadmočno velik (celo preveč, ker jih v 300 urah itak nisem več kot 70% preizkusil).

orožij je blo malo manj glede na st. spellov, vendar vseeno zadost.

kar mi je blo pod qul je to, da je bla glavna zgodba res prekratka, medtem, ko je blo tisoče nezanimivih stranskih questov.

expansion pack the shievering isles, je totalno beden za moj okus (sem ga igral kake 4 ure) uglavnem totalno beden.

booster pack the knights of the nine, pa je imel kar zanimive zgodbe, vendar so bile nazalost prekratke. Zlo zanimive so bile posestvi, ki si jih podedoval.

Upam, da bo ta igra imela vse, kar ima oblivion in popravila vse pomankljivosti, ki jih ima.

Link to comment
Ko zjutri dobim igro ti povem kaka je :P

Ce mi ne bo vsec je za PS3 ne bom kupo, ce mi bo vsec kot oblivion bom kupil :P

Od kje jo pa dobiš? Sej je še ni zuni Za X360, namreč je ekskluziva in je nebo na PS3.

Em drugač pa ja, svet je ogromen ker ni povsod isti kot npr v Oblivionu, saj bo recimo en del puščava, drugje džungla in peščene plaže (po slikah sodeč izjemno lep ambient) in tako naprej. Poleg tega veliko kritikov zelo hvali inovativen sistem factionov, saj bo v svetu prisotnih mnogo političnih in raznih vojaških frakcij in če se bomo odločili za eno bo to imelo vpliv na ostale ali na gospodarskem ali vojaškem področju. Baje celo tako daleč, da bomo lahko ali rešili ali celo pustili pobiti cela mesta. Sprva sem bil bol nesiguren glede tega in sem si mislu, da samo na papirju zgleda tako prepričljivo ampak sodeč po tisitih ki so ga igrali, je zadeva res izpiljena. Baje je pa po drugi strani švohcen combat oz animacije in to sranje.

Nikakor ne pričakujem novega Obliviona vendar če bo vsaj pol toliko dober, ko se ga splača sprobat. Da multiplayerja raje ne omenjam, nas gre 8 coop mal zmaje lovit in zna bit res zabavno, lahko pa tud kr mesta sežigamo. Hkrati, pa ne bom imel priokusa kot da igram WoW, ker takšne špile sem pa vedno sovražu, ker mmorpgji so pa zame največji debilizem in izgovor za lenobo. :fiufiu:

Poleg tega pa v 2Worlds obljubljajo cel kup raznih dobrot od recimo globoke alkimije, ki se jo bo dal kombinirat z samimi orožji in tud orožja se bo dal kombinrat med sabo, recimo v Oblivionu si hodu po 10 istih du8ngeonih in vedno fasu bedn loot ala Steel sword, no kle jih boš pa lahko zmeltu skupi in ustvaru močnejše orožje.

Pa hvalabogu ni level based loota, kot je bil v Oblivionu, kjer si po levelu 20 takoj začel dobivat same hude stvari (Morrowind tega ni imel) in se boš tu res mogu potrudit in mal raziskovat, da boš najdu kako res hudo orožje.

Anyway enuf, grem mal Blue Dragona igrat

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

ne pričakovat tega špila. Resno. PC verzija je živ horror, lep primer, kako se preveč ambiciozen projekt zaštrika do totala. S tem da je bil že v PC verziji multiplayer kurac od kurca in tukaj tega absolutno niso preveč popravljali, saj so imeli preveč dela z naknadnim patchanjem PC verzije :rock:

 

 

Link to comment

ne vem, dvomim da bom to igro kupil.

tam gori je nekdo reko, da je oblivion polna nezanimivih stranskih kvestov, pa tip, ti nimaš pojma. zdaj sem končal vse kveste od fighter, mage, dark brotherhood, pravtako sem pri zadnjih od thievih. mogoče res, da so prve misije mogoče malo manj zanimive, ampak ko prideš v nek srednji rank, pol pa se začnejo tiste prave, kul in zanimive pogodbe.

isto govorim za ne-guildovske misije - blazno kul. mogoče res ne vse, ampak velika večina. skupaj pa imam 34ur igranja, to sem naredo v dveh tednih, pri večina navadnih kvestih sem hitel in nisem odpiral zakladov v temnicah, ker sem bil presran, pa samo ven letel. sem pa ogromno kvestov naredil.

Link to comment

slasher:

1. lol nisi koncal vseh questov.

2. lol za guilde niso nevem kk stranski questi.

3. si prelaufal usa podzemlja?

Velik stranskih questov ti je se ostalo, verjem, ce gres mal po barih pa po hisah, pa tako bos hiter ugotovil, da ma usak prek**t meščan al pa žvat svoj problem katerega sam tep naloži in pije naprej..... lol

potem greš in se :bringiton: prides nazaj :tepen: on pa reče, i dont know how to thank you enuf, in enostavno pije naprej :crazy:

ok.... lol, poglej mal naokol pa bos vidu, da je se kr neki stvari za naredit (aja pa si obrnu the shievering isles in the knights of the nine)?

uglavnem expansion pack the shievering isles me je mal razocaru (sploh pa sheogorath :crazy: ).

Link to comment

guildi SO stranski kvesti, ker nimajo nič z glavnim.

res da nisem vseh temnic počekiral, shivering isles pa pravkar dol vlačim.

sicer pa mi ti povej pol, kakšen kvest bi tebe naredil mokrega. dokler niso kvesti "ubij ono, pridi nazaj" "počekiraj ono, pridi nazaj", so zanimivi.

sploh zadnji je bil zanimiv, ko si moral iti v sanje enega, in ga potem rešiti. v sanjah pa je bilo več testov, katere si moral končat, če si hotel priti iz te nočne more. lahko bi še našteval.

Link to comment
guildi SO stranski kvesti, ker nimajo nič z glavnim.

res da nisem vseh temnic počekiral, shivering isles pa pravkar dol vlačim.

sicer pa mi ti povej pol, kakšen kvest bi tebe naredil mokrega. dokler niso kvesti "ubij ono, pridi nazaj" "počekiraj ono, pridi nazaj", so zanimivi.

sploh zadnji je bil zanimiv, ko si moral iti v sanje enega, in ga potem rešiti. v sanjah pa je bilo več testov, katere si moral končat, če si hotel priti iz te nočne more. lahko bi še našteval.

To je blo zanimivo sam so me kar parkrat fental ker se mi ni sanjalo kak naret pol pa naenkrat mi rata in bum sn že vuni in potem spet stantart ~i dont now how to tank you ~ sam to res reče vsaki drugi

Link to comment

že res, se pa preveč ponavljajo. smo že omenili

i cant thank you enough

najbolj čudna stvar pa je to, ko te prosi berač za denar in mu ga pol daš, nato pa z drugim glasom (kot da bi bila druga oseba) reče "thank you kind sir". :roll:

pa nasploh se opazi, da so vsakemu četrtemu dali isti glas.

edit: kaj če bi kak moderator tele poste premaknil v oblivion topik in tam nadaljujemo?

Link to comment

Heh...ce bo lok tok prekleto mocn kot v prejsnjem delu ga sploh ne mislm igrat. PC verzijo sm obrnil. Zmaj me je razocaral,ker je crknil po dveh strelih z lokom , zadnji sef pa z enim multi arrow strelom. Da ne omenjam kaj ti omenjeni skill naredi na zacetku pri banditih... Skratka spil je hudimano prelahek ,storije se mi niti priblizno ni dalo spremljati...pa se sred klincevih filmckov me je spil iz meni neznanega razloga vrgel ven,da se strojne (pre)pozresnosti za bedno grafiko sploh ne dotikam. Tist s stackanjem predmetov je tud svinjska zadeva. Izberes si najbolj pogost in najbolj beden predmet, ki ga najdes pri banditih ,ga stackas po ene 30-krat pa ti ven pride taka pizderija,ki bi si jo se kak Kristus omislil ako bi se odpravil odresevanja clovesta z iztrebljanjem. Denar- sploh nisem se pogruntal zakaj ga rabim ,razen za trenerje skillov. 10 jurjev nekako stane vse. Ze sam moj tok za puscice ,ki sem ga trogal s seboj je pa nabil par konkretnih miljonckov. Alchemy je ziva bila ziva bedarija v verziji 1.2. Ni ti blo treba bit raketni znanstvenik ,da si pogruntal kako naredit permanent effect potione. Sem mogoce omenil kako zgrozen sem bil ko so se mi save game-i zbrisal ko sem prvic patchal na 1.1 ? Ali pa kako sem bil se BOLJ zgrozen ko sem patchal na 1.2 ,ker so save-i spet izginili ? Liki so tako karizmaticni in pogovori tako bogati in globoki ,da se ne spomnim imena niti enega samega NPC-ja. Konji so bili kul...ako se nisi spravil it z njimi v hrib ,ker so se zataknili vanj...upam da bo verzija za X360 ORENK poglihana ker tole res ni bilo nic do zdaj.

(zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip)

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.