anc165 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 E... mi loh kdo pove če pridejo na kakšnoem otoku pošasti pa če je kaj strašnega... pa če bom rabu pomoč vam bom kar rekel Quote Link to comment
shoelace Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Ja na drugem delu otoka ti začne mutirana opica banane v glavo metat s palme. Jz sm se usrau ko vidra od strahu. Dej si res dvojne spodne gate gor, ker je špil tko grozn, da boš mel rjav stol Quote xFire: spankrock Link to comment
anc165 Posted August 20, 2007 Author Share Posted August 20, 2007 sem že na 3 otoku... Pa spraševal sem tiste k kaj vejo o tej igri :doh: Quote Link to comment
anc165 Posted August 21, 2007 Author Share Posted August 21, 2007 Zdele sem pa postal besen 1 se F C zamenjal ker se je v 4 al nvm kerem otoku igra ustavila in zacela stekat igra je bila rabljena sel sem jo zamenjat kupil novo in spet PS pr ostalih igrah deluje normalno :doh: Quote Link to comment
PaNdEcK Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Ja na drugem delu otoka ti začne mutirana opica banane v glavo metat s palme. Jz sm se usrau ko vidra od strahu. Dej si res dvojne spodne gate gor, ker je špil tko grozn, da boš mel rjav stol Good one Quote Link to comment
mumbo Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 @anc165 A lahko pišeš bolj slovničo, ker te je res težko razumeti. Drugače pa izgleda da nimaš sreče s to igro. Kaj več ne morem rečti, ker je nimam. Poglej na netu, če ma še kdo probleme pri tej stopnji. Quote Link to comment
wiimaster Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 malo prle sem si kupo super mario strikers charged ker far cry mi ni igra mislim zame nisem fps freak sam far cry je pa zelo dobra igra Quote Link to comment
č.u.k. Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Far Cry za Wii je (baje) totalen šit. Quote Link to comment
Recommended Posts