Jump to content

Ekskluzivno:Konzole Slovenija v vrsti za nove uporabniške izkušnje


Ozi

Recommended Posts

  • N7

Na Konzole Slovenija pospešeno finaliziramo dve storitvi ali bolje rečeno uporabniški izkušnji, za katere smo prepričani, da bosta igralcem v precejšnje veselje ali celo korist. Udejanjit kanimo dva koncepta, ki članom KSi skupnosti lajšata in približujeta tiste reči, ki so igralcu najpomembnejše.

 

ccs-755-144776317887_thumb.jpg

Prva stvarca je sistem izposoje iger. Ustanavljamo neformalni klub, ki bo skrbel za izposojevalnico iger. Vsak član si bo lahko igro sposodil, jo obdržal največ 30 dni ter jo potem vrnil. Količina iger, ki si jih bo lahko posameznik izposodil, je neomejena v roku enega leta, a največ ena hkrati. Sistem se še vzpostavlja, a bo dokončan v zelo kratkem roku. KSi se zavezuje, da bo zbirko iger dopolnjeval mesečno, ne glede na razpisane pogoje včlanitve. Član kluba lahko postane vsak registriran član skupnosti (portala) z letnim prispevkom v višini 30 EUR ali doniranjem igre po dokončnem izboru KSi.

 

Druga zadevica je poseben sistem zbiranja prispevkov (donacij). Prispevki se stekajo v posebni MEGA nagradni fond, ki bo na Novega Leta dan nekoga izmed tistih, ki ste prispevali (donatorjev), obdaroval z vele nagrado. Tekom leta pričakujemo za 350 EUR zbranih prispevkov, ki jih bomo dodali v sponzorske fonde, ki bodo na koncu prispevali res, res posebno nagrado. In ne pozabite: na izbiro nagradne igre lahko vplivate tudi vi, na način, da sodelujete v anketah, spletišču, Facebooku.

 

Salut!
- ozi


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.