anc165 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 No bom kar opisal igral sem wii far cry in nekje na 4 otoku mi je igra (wii) zmrznil.Igro se 1 krat že zamenjal in na istem delu otoka se je zgodilo isto vse mi je zmrznilo potem moram wii ugasniti in prižgati igro začeti na novo od zadnjega save-a naprej po nekaj korakih pa igra spet zmrzne pri wii sports se mi to ne dogaja Problem je identičen temu In pri meni ne piska tako kot v filemčku piskalo je samo 1 krat drugače pa se vrti muzika. Quote Link to comment
admins Anduril Posted August 21, 2007 admins Share Posted August 21, 2007 Če malce poguglaš, postane očitno, da je problem v špilu in da kar nekaj folku na veliko freeza. Žal glede tega lahko bolj malo narediš. Quote Link to comment
anc165 Posted August 21, 2007 Author Share Posted August 21, 2007 Če malce poguglaš, postane očitno, da je problem v špilu in da kar nekaj folku na veliko freeza. Žal glede tega lahko bolj malo narediš. Malce si se zmotil ko sem wii iztaknil iz 220v se je shladil in začel normalno delovati. Kako wii pripravim da je v čistem mirovanju četudi je v 220v Quote Link to comment
wiimaster Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 al pa imaš polno praa v wii ju odpri ga in posesaj al počisti ga Quote Link to comment
MaTiCeK Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Kako wii pripravim da je v čistem mirovanju četudi je v 220v Dolgo drzis gumb za izklop, tako da na njem sveti rdeca lucka. Dlje izklopit se ga, kolko jaz vem, ne da. Quote Digitalni šepet Link to comment
-SkA- Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Če malce poguglaš, postane očitno, da je problem v špilu in da kar nekaj folku na veliko freeza. Žal glede tega lahko bolj malo narediš. Malce si se zmotil ko sem wii iztaknil iz 220v se je shladil in začel normalno delovati. Kako wii pripravim da je v čistem mirovanju četudi je v 220v Če ti v ugasnjenem stanju gori rdeča lučka na power gumbu, potem je to to. Če ti v ugasnjenem stanju gori oranžna lučka na power gumbu, potem imaš vklopljen WiiConnect24, zaradi česar je konzola nenehno v standby. Sklopiš v nastavitvah. Quote Link to comment
Recommended Posts