Jump to content

Ekskluzivno:Skylanders franšiza prihaja na Nintendo 3DS [PRESS]


Ozi

Recommended Posts

  • N7

Skylanders SWAP Force, različica Skylanderjev za Nintenodovo prenosno 3DS konzolico prihaja v jeseni. 3DS se bo v jeseni tako bahal z povsem svojo zgodobo, stopnjami in specialnim starter paketom likov. 3DS starter paket bo vseboval naslednje like: Rattle Snake, Vulcanic Eruptor ter Free Ranger. [PRBREAK][/PRBREAK] tem se gre še kako pohvalit saj noben drug starter paket (ostale plaftorme) ne vsebuje teh likov. Z nekaj kombiniranja lahko tako, v kombinaciji s starter paketi ostalih konzol (velja za taboljše fane), dosežemo kar 16 različnih kombinacij likov. Yeah!

 


ccs-755-144776319978_thumb.jpg

 


Alex Peter z Activisiona poudarja izreden pomen povratnih informacij, ki so jih prejeli na račun franšize. Pri tem zagotavlja, da so zelo dosledno upoštevali želje igralcev ter s tem doseglji najboljši izdelek iz franšize za prenosne konzole. Igra bo tekla resnično tekoče, zgodba pa bo tudi nekoliko pogobljena in kompleksnejša, kar zgolj priča dejstvu, da se bazen igralcev Skylanderjev nezadržno širi še naprej.

 


ccs-755-144776319992_thumb.jpg

 


Zgoba SWAP Force se prične v domačem mestu Boomtown, domu taboljšnejšega pilota Flynna. Ob slovestnosti, ki jo Flynnu kot svojemu heroju prirerajo meščani na oder pridrvi novi zlobnež Count Moneybone ter ugrabi Flynnovo prijateljico Cali. Ups!

 


ccs-755-144776319997_thumb.jpg

 


Skylanders SWAP Force ponuja igralcem možnost menjave obeh polovic (zgornje + spodnje) ter s tem zagotavlja skupaj več kot 250 različnih kombinacij! Nenazadnje je pomembno poudarit, da je SWAP Force kompatibilen z vsemi liki iz pustolovščin Skylanders Spyro's Adventure in Skylanders Giants. To pa še ni vse; prav tako se v igro lahko prenašajo vse lastnosti, stopnje in kostumizacije likov. Enako kot na ostalih konzolah je tudi na 3DS maksimum (level cap) povzdignjen iz stopnje 15 na stopnjo 20.

 


Špil bo v Evropi lansiran 18. oktobra.


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.