Skoči na vsebino

Ekskluzivno:DAN ZA ZAČETEK PRODAJE PLAYSTATION®4 V SLOVENIJI JE POTRJEN ZA 29. JANUARJA 2014. [PRESS]


Bessie

Priporočene objave

SONY COMPUTER ENTERTAINMENT EUROPE NADALJUJES POVEČEVANJEM NAPETOSTI: DAN ZA ZAČETEK PRODAJE PLAYSTATION®4 V SLOVENIJI JEPOTRJEN ZA 29. JANUARJA 2014.[PRBREAK][/PRBREAK]

ccs-101-144776322983_thumb.png




Ljubljana, 25. november 2013 - Sony ComputerEntertainment Europe Ltd. (SCEE) je danes objavil, da bo nadvse pričakovani računalniški sistem, namenjen zabavi, PlayStation®4 (PS4™) v Sloveniji dostopen že 29. januarja 2014. Priporočena maloprodajna cena (MPC) za nakup PS4 bo 399 €. Poleg tega so najavili tudi, da bo v sklopu PS4 možno kupiti nov paket strojne opreme, ki bo vključeval sam sistem PS4 skupaj s Killzone™:Shadow Fall igro. Maloprodajna cena (MPC) za ta PS4 paket je 439 €. Ta cena gotovo upraviči odličen nakup sistema za domačo zabavo nove generacije.

 

Steve Foster, SCEE Senior Sales & Marketing Manager za vzhodno in južnoevropsko regijo je dejal: »Zelo smo veseli, da lahko v Sloveniji omogočimonakup PS4 in da s tem zadovoljimo visoka pričakovanja igralcev, ki so potrpežljivo čakali na objavo datuma uradne izdaje sistema PS4.«

 

Dodatki
Tudi izbor dodatkovza PS4 bo na voljo 29. januarja 2014. Izbor vsebuje brezžični krmilnik (DUALSHOCK®4), DUAKSHOCK®4 polnilno postajo invertikalno stojalo. DUALSHOCK®4 prinaša z novimi posodobitvami in funkcijami popolnoma novo izkušnjo igranja iger. Z izboljšanimi senzorji gibanja, vgrajenim mikrofonom, svetlobno ploščico in zdrugimi novimi funkcijami strojne opreme bo DUALSHOCK 4 odprl nove vznemirljive poti pri pridobivanju igralnih izkušenj. Za 59 € ga boste lahko dobili v treh barvnih različicah: magma rdeči, oceansko modri in črni barvi.

 

PlayStation®4 – programska oprema
Programska oprema PlayStation®4 bo tokrat prinesla eno najboljših ponudb,kar jih je bilo doslej ustvarjenih za igralne platforme. Tu so vključene izjemne prvovrstne igre: Killzone™: Shadow Fall je najnovejše nadaljevanje zelo uspešne Killzone® franšize, razvitepri Guerrilla Games, igra KNACK™, ki jo je razvil Mark Cerny,eden največjih umov na področju video iger v današnjem času, je zabavna,obvladljiva akcijska platforma v unikatnem in vibrirajočem svetu.

 

Poleg tega je od SCEWorldwide Studios na voljo še več kot 30 iger, vključujoč 12 iger, ki so še v razvoju (IP): InFamous™:Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast ter Everybody’sGone to The Rapture.Od 30 iger, ki so še v fazi razvoja, jih bo 20 na voljo v roku enega leta od časa začetka prodaje PS4.

 

Programska ponudba v prihajajočem PS4 bo vsebovala tudi Destiny™, razvito pri Bungie, Inc., vsodelovanju z Activision Publishers, Inc.,Call of Duty®: Ghosts in SkylandersSwap Forcerazvijalca Activision Publishers, Inc., Diablo® III od BlizzardEntertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III in FINALFANTASY® XV od SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ in Watch_Dogs™, narejene pri Ubisoft Entertainment, NBA®2K14 od 2K Sports, TheElder Scrolls® Online od Bethesda Games Studios in LEGO®Marvel™ Super Heroes, MadMax od podjetja WarnerBros ter Interactive Entertainment in Minecraft od Mojanga. To pomeni skupaj več kot 110 iger.
Neodvisne igre za PS4 so: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), WastelandKings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis),Guns of Icarus Online (MuseGames), Super Exploding Zoo (Honeyslug),Road Not Taken (Spry Fox) in Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

 

PlayStation®Plus (PS Plus)
Posebno pozornost zasluži PlayStation®Plus (PS Plus) ter podpora, ki je namenjena uporabnikom PS Plus, npr. instant kolekcija iger,shranjevanje v oblaku in dodelana možnost uporabe spletnih večigralskih iger.


View full article

BessieSABU.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.