Jump to content

Ekskluzivno:PS+ Januar [Press]


Clicky

Recommended Posts

Božiček ne meče video iger samo v dimnik pod vaša posekana igličasta trupla z okraski, novo zalogo bomo dobili tudi lastniki PS+ na naših igralnih postajah 3, 4 in Vita.
[PRBREAK][/PRBREAK]
Playstation 4

Don't starve
Igra, postavljena v svet znanosti in čarovnije, Don't starve je survival igra, kjer igramo znanstvenika Wilsona, katerega je ujel demon in poslal v temačen, skrivnosten svet. Cilj je naučiti se izkoristiti okolje in NPC-je, če se želimo kdaj vrniti domov.

ccs-4748-144776323163_thumb.jpg


Kot opomba, ne pozabimo, da lastnikom PS4 uporaba PS+ omogoča večigralsko online igranje.

Playstation 3

 

Devil may cry
Dobili bomo najnovejši del serije Devil may cry, ki je ob izidu vzdignila največ prahu z dejstvom, da Dante nima belih las. Igra se odvija v Limbo city (limbo se prevede v vice – vmesni del med peklom in nebesi), katerega na skrivaj nadzorujejo mogočni demoni.

ccs-4748-144776323182_thumb.jpg


Borderlands 2
Tako je. PS + bo prinesel zelo popularno prvoosebno RPG streljačino risankastega videza, v kateri se podimo po raznolikem odprtem svetu v boju proti arogantnem Postavnem Jaku (Handsome Jack) na planetu Pandora. Na izbiro imamo 4 classe, ki se med sabo razlikujejo po videzu in posebnih sposobnosti, na poti do cilja pa imamo na voljo ogromno število orožij in stranskih misij. Zabavna akcija v kombinaciji s humorjem.

ccs-4748-144776323208_thumb.jpg


Vita

 

Soul Sacrifice
Prvi naslov, ki ga dobimo na Vito je Soul Sacrifice. Igra, v kateri se borimo proti pošastmi, ki so obsedle ljudi in živali z ničemer drugim kot čarovnijo. Na voljo imamo veliko različnih urokov, ki temeljijo na različnih elementih in uporabnosti (pričaramo recimo ledene sekire, ognjene meče, kamnite ščite, zdravljenje s čarovnijo .....). Glavna ideja igre pa je, da na vse vpliva naša odločitev. Premagane sovrage lahko namreč žrtvujemo ali rešimo kar nam posledično zviša eno od naših stopenj (hkrati imamo temno in svetlo stopnjo, ki skupaj dosežeta največ 99), kar nam ojača moč urokov ali obrambe.

ccs-4748-144776323198_thumb.jpg

 


BlazBlue continuum shift extend
Lepa dvodimenzionalna pretepačina je najnovejši naslov v seriji BlazBlue. V paketu dobimo tudi vse prejšnje DLC karakterje, dodatne zgodbe in načine igranja in še dodaten, nov karakter Relius Clover.

ccs-4748-144776323226_thumb.jpgPopusti
Poleg brezplačnih iger, se PS+ lastnikom napovedujejo tudi veliki popusti ta mesec, tako da se splača redno spremljati PS Blog, v katerem se bo sproti zvedelo kaj je znižano. Ne pozabimo niti na 12 ponudb božiča, razprodaje, ki že poteka na PS trgovini.

PS + zapuščajo:

 


Na PS+ prihajajo:

 


Za tiste, ki vas vedno bolj mika, da bi se pridružili članstvu PS+, pa še ne veste dovolj, si oglejte opis na forumih KSi, cene so pa:
- en mesec: 6,99€
- tri mesece: 14,99€
- eno leto: 49,99€


View full article

DarkKwaad.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.