Jump to content

Ekskluzivno:Zaslužek z igranjem? Oglejte si igro My Lands! [PROMO]


Ozi

Recommended Posts

  • N7

Še nedavno tega si je marsikdo mislil, da je igranje spletnih video iger zgolj izguba časa, brez kakršnega koli praktičnega pomena. Vendar pa je igričarska industrija v zadnjih nekaj letih izvedla nekaj veličastnih potez in sedaj lahko kdorkoli z igranjem dejansko tudi služi. Na voljo je več načinov: s prodajo naprednih igralnih likov, ustvarjanjem in prodajo igralne valute itd..
[PRBREAK][/PRBREAK]
ccs-755-14477632362_thumb.png

 


Razvijalci igre My Lands so s predstavitvijo igre, kjer je mogoče prenašati spletno valuto neposredno v svojo elektronsko denarnico, izvedli pravo revolucijo v svetu spletnih, večigralskih in browser-based iger. Na osnovni spletni strani igre je mogoče kadarkoli in v realnem času spremljati količino denarja, ki so ga prenesli igralci, številka pa je že presegla izjemnih 1,5 mio ameriških dolarjev. Seveda se marsikomu porodi misel “prelepo, da bi bilo res”, zatorej je vprašanje “Ali dejansko lahko z igranjem igre tudi nekaj zaslužim?” še kako na mestu.

 


Naprej si oglejmo igro My Lands nekoliko pobližje
Legenda igre je precej preprosta. V zelo oddaljenemu kraljestvu živijo in prosperirajo štiri različne vrste: Demons, Elves, Drow in Knights (nazivov verjetno ni potrebno posebej prevajati). Mirno sožitje bi verjetno lahko trajalo večno ako bi ne odkrili Black Gems (Črnih Draguljev), ki so postali predmet in razlog neskočnih vojn in bitk v magičnem kraljestvu.
Ob vpisu igralci dobijo možnost izbire izmed the štirih ras. Izbrati je potrebno preudarno, zlasti, ker ima vsaka od svojih ras svoje prednosti ter svoje slabosti. Igralci morajo izbrati tudi svoj igralni strežnik, čeprav izbira ni ključna saj igra samodejno izbira tisti strežnik z najbolj primernim številom igralcev.

 


Nato igralci preidejo v fazo razvoja svojega mesta. Cilj predstavlja izgraditi potrebne rudarske ter vojaške objekte v kar se da najkrajšem možnem času, izuriti različne učenjake ter seveda izuriti vojaške enote. Največja vojska torej čaka na ukaz!
Ob zadostno razvitem jedru mesta ter vaseh, igralec lahko širi svoj vpliv dalje z zaseganjem rudnikov, jam in Slanih Jezer (Salt Lakes).

 

ccs-755-144776323609_thumb.png

 


Black Gems (valuta) se lahko z lahkoto prenaša v elektronsko denarnico
Vprašanje na mestu: Kje dobiti to vredno igralno valuto?
Odgovor na vprašanje najlažje podamo v obliki naslednjih preprostih strategij za pridobivanje valute Black Gems:

 

1) Z uničenjem razbitin in zavzemanejm Slanih Jezer.
Ob uničenju ruševine lvl7 lahko igralec pridobi med 50.000 ter 100.000 Black Gemov, kar je enakovredno med 500-1.000 USD in to v sklopu zgolj enega samega uspešnega napada! Rudarjenje valute v Slanih Jezerih je zanesljivo in trajno. Slana Jezera je mogoče odkrivati s pomočjo lastnih raziskovalnih enot.
2) Naslednji način je izgradnja močne ekonomije in trgovnje na licitacijah.
Tam se redno pojavljajo sežnji Black Gemov, ki jih je mogoče kupiti z zlatom, ki ga igralec hrani v svojem mestnem jedru.
3) S sodelovanjem v vojnih frakcijah.
V vojnah frakcij nikoli ne preživi več dva ducata igralcev, kar zagotavlja enakovredno porazdelitev fonda akomuliranega bogastva z nič manj kot 8.000 USD in več.

 


A to še zdaleč ni vse. Na voljo je mnogo različnih in zanimivih kvestov in turnirjev. Igralci se lahko združujejo v time in zavzništva ter združno napadajo in plenijo.
S finančnega stališča lahko igralec brez težav pridela več kot 500 USD na mesec. V kolikor ima igralec res dobro razvit račun in vlaga veliko v razvoj, zaslužek lahko preseže tudi 2.000 USD mesečno.

 


In kdorkoli ima pomisleke lahko hitro in z lahkoto preveri zase. Vpis traja zgolj nekaj minut med tem, ko lahko užitek igre traja neskončno dolgo. Naj igranje iger predstavlja kvalitetno porabljen čas. Vpišite se in z igranjem igre My Lands dodatno zaslužite.


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.