Jump to content

Ekskluzivno:Metal Gear Solid V: Ground Zeros Launch Trailer [PRESS]


Ozi

Recommended Posts

  • N7

Plasiran je nov "specialni" trailer za novo iz serije MGS, ki prikazuje nove elemente igre. Konami Digital Entertainment B.V. je trailer v prid prihajajoči novi igri iz omenjene serije, ki bo na voljo na tako za Sonyevi PS3 in PS4 kot tudi za MS X360 in XBone.
[PRBREAK][/PRBREAK]
Video prikazuje dodane nove vitalne elemente seriji kot so novo, odprto igralno okolje, dih jemajoči vremenski učinki ter izboljšana AI. Vse tri omenjene elemente producira FOX engine od Kojima Productions.

 

Metal Gear Solid V: Ground Zeros se odvija v letu 1975 kot predhodnik in uvodnik prihajajočega Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Fokus igre pada na legendarni lik Big Boss (prikritega operativca), ki se v sklopu reševalne operacije infiltrira v skrivni Kubanski zapor imenovan Camp Omega. Samemu daleč za sovražnikovimi linajami, igra omogoča popolno svobodo gibanja znotraj misij, vključno z možnostjo izbire načina konfrontacije s sovražnikom ter prosto izbiro reševanja zapornikov.

 

Razsežne močnosti odprtega okolja Ground Zeros ponuja igralcu vedno nove izzive ter privablja k vnovičnemu preigravanju ter stremenju po odkrivanju novih skrivnosti in izzivov, ki jih okolje ponuja. Dodano vrednost ponuja še globalna spletna lestvica dosežkov, ki naj bi igralca vzpodbujala k tekmovalnosti s svojimi igralskimi kolegi. Posebni dodatek pa predstavlja še tako imenovan sekundarni zaslon, ki očitno postaja trend pri prihajajočih igrah. Gre za sekundarni zaslon z unikatnimi funkcijami, ki izkorišča priljubljene mobilne plaftorme iOS, Android ter Smart Glass. Zaslon lahko igralec omogoči s prenosom brezplačne aplikacije iDROID.

 

Omenjena igra Metal Gear Solid V: Ground Zeros velja za eno ključnih iger v letošnjem letu 2014. Datum izzida je planiran na današnji dan, 20. marca, tako v fizični kot digitalni obliki po ceni 29,99 € za platformi PS4 in XBone ter fizični različici za PS3 in X360. Za digitalni različici slednjih sistemov pa bo potrebno odšteti 19,99 €.

 

Trailer:

>http://youtu.be/sExY86uB3To


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.