Jump to content

Ekskluzivno:PES 2014: World Challenge DLC v nizkem štartu [PRESS]


Ozi

Recommended Posts

  • N7

Še tekom tega meseca kani Konami izdati DLC za PES 2014, ki vključuje tudi povsem nov igralni način z nazivom World Challenge. Gre za dodani game mode, ki vključuje nov International Cup.
[PRBREAK][/PRBREAK]
ccs-755-144776323807_thumb.jpg

 

Dodatek bo na voljo za PS3 ter X360 platformi. Igralec bo dobil možnost voditi svoj lastni mednarodni tim oz. igralca do slave na International Cup prvenstvu. V način "Team", bo igralec prevzel celotni aspekt igranja, od izbire moštva do izbire napadalne ter obrambne taktike. V načinu "Player" pa bo igralec stremel po tem, da bo izbran ter uvrščen glede na izkazan nivo igre.

 

ccs-755-144776323797_thumb.jpg

 

Omenjeni World Challenge način torej ponuja polno tekmovanje na najvišjem nivoju, ki se odvija preko kvalifikacij to glavnih turnirjev. Znotraj turnirja igralec lahko prireja svoje oddelke, pripravlja prijateljske tekme za rekrutiranje novih talentov in se nenazadnje uvršča v skupine turnirja. Način ponuja tudi ločene kvalifikacije za Evropo, Afriko, Ameriko ter Azijo.

 

World Challenge DLC vsebuje povsem nove predstavitvene in front-end elemente z opcijami pregledovanja oddelkov do najmanjših podrobnosti. Med tem AI samodejno prireja nivo igralca glede na njegov peformans igranja same igre. Dodane so nove vmesne sekvence, ki predstavljajo moštvo ob uspešnih kvalifikacijah. Omenjeni DLC prav tako vsebuje uradno Brazilsko reprezentanco s podrobno podobnostjo pravih igralcev.

 

ccs-755-144776323788_thumb.jpg

 

Kot del kontinuirane podpore igri PES 2014 bosta brezplačni DLC ter posodobitveni obliž na voljo isti dan. Obliž kani opravit obsežnejše posodobitve; posodobljenih bo 9 reprezentanc med katerimi so tudi Italija, Portugalska ter Grčija. Dodane bodo nove kopačke od Nike, Adidasa, Pume ter Umbre. Obliž bo vseboval tudi preko 60 obraznih posodobitev in dodatkov z realno podobo reprezentantov: Jack Wilshere (Anglija), David Silva in Gerard Pique (oba Španija) ter Mario Götze in Marco Reus (oba Nemčija).

 

ccs-755-144776323778_thumb.jpg

 

Obliž izboljša tudi kakovst same igre, obljublja pa se bolj tekoče igranje. Okrepljeni so anti-cheat ukrepi za spletno igranje. Kot že omenjeno bo sam DLC brezplačen (kot tudi obliž), za odklep World Challenge načina pa bo potreben nakup. Prenos bo na voljo 26. marca, za World Challenge pa bo potrebno odšteti 9,99€.


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.