Jump to content

Ekskluzivno:LEGO The Hobbit [PRESS]


Ozi

Recommended Posts

  • N7

Izšel je najnovejši del iz serije LEGO iger, The Hobbit. Na voljo je za Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, PS Vita, Nintendo 3DS in PC, prišel pa bo tudi na Wii U sistem.
[PRBREAK][/PRBREAK]
LEGO Hobbit igra nudi zabavo igralcem vseh starosti in nove načine kako izkusiti legendarno pustolovščino Bilba in druščine. Igra temelji na prvih dveh filmih Peter Jacksona.
Igra nudi veličastne naloge ter različne avanture, ki igralce popelje na znane lokacije iz filmov, kot so Erebor, mesto Goblinov, Dolinje in Bisaginov Dol. Oboževalci sage bodo lahko prevzeli nadzor nad ogromnim številom njihovih najljubših karakterjev kot so Bilbo Bisagin, Thorin Hrastoščit, Gandalf Sivi in 13 škratov, vsak od njih pa ima unikatne in smešne sposobnosti. Ena izmed novosti v igrah LEGO je nova funkcija, ki igralcem omogoča uporabo združene sposobnosti škratov kot je »buddy fighting«, dvojni napadi, plezanje, skakanje, kar jim pomaga v boju proti orkom in ostalimi sovragi.

 

Prijatelji in družina bodo uživali v raziskovanju Srednjega sveta prek preprostega znanega sistema drop in/ drop out. Igra ponuja 16 stopenj, več kot 90 karakterjev in obilico stranskih ciljev, kot je kopanje draguljev in ustvarjanje čarobnih predmetov med premagovanjem igre in odkrivanjem moči Enega Prstana.

Recenzija sledi kmalu!

 

ccs-755-144776323845_thumb.jpg


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.