Jump to content

Ekskluzivno:PES Pro Evolution Soccer Manager mobile [PRESS]


Ozi

Recommended Posts

  • N7

KONAMI napoveduje novo taktično nogometno igro za prenosne naprave.
Prednaročniški bonusi se začnejo 23. aprila.

 

ccs-755-144776323877_thumb.jpg
[PRBREAK][/PRBREAK]
Konami Digital Entertainment B.V. je napovedal PES MANAGER - edinstvena strateška nogometna igra zbiranja značk igralcev za App Store in Google Play.

 

O igri PES MANAGER

 

PES MANAGER je brezplačna aplikacija, kjer uporabniki izberejo igralce iz evropskih klubov in jih popeljejo naproti zmagi, s postavitvijo močnega, dobro izurjenega moštva. Igra temelji na popularne japonskem servisu "World Soccer Collection S", in bo izšla v 55 teritorijih po Svetu. V PES MAGAERju uporabniki najprej na voljo dobijo 14 igralcev kot osnovo za svoje moštvo, katerih individualne sposobnosti in prednosti so navedene na značkah posameznih igralcev. Po treningih kjer igralci pridobivajo izkušnje, se uporabniki nato pomerijo proti računalniku in drugim uporabnikom, kjer skozi tekmo uporabljajo posebne poteze in napade. Zmagovalci dobijo posebne žoge, s katerimi izboljšajo sposobnosti moštva.

 

ccs-755-144776323927_thumb.png

 

Tekme so predstavljene v 3D, z bazo več kot 1500 značk igralcev s pravimi slikami igralcev!

 

Nova igra se postavlja z več kot 1500 licenciranimi značkami nogometašev, z najboljšimi igralci in ekipami Evrope. Ko uporabniki sestavljajo svoje moštvo iz nabora igralcev, kjer med drugimi najdemo Neymarja, Cristiana Ronalda, Beñat Etxebarriajo, Carlosa Velo in Giovanija dos Santosa, morajo določiti formacijo in način igre svojega moštva ter obenem poskrbeti za najboljši izkoristek svojih igralcev. Na to vpliva enostaven a zelo naraven siste "povleci in spusti", medtem ko se odvijajo tekme v čudoviti 3D podobi in uporabniki menjajo položaje igralcev ali menjajo igralce na igrišču, odvisno od situacij ki se odvijajo v realnem času.

 

Z napredkom uporabnikove ekipe v PES MANAGERjevih ligaških in pokalnih tekmovanjih, lahko ti pridobijo nove značke z izpolnitvijo posebnih pogojev, zmagami ali preko "nagradnih žrebov". Nagradni žrebi so na voljo z uporabo pridobljenih prijateljskih točk ali energijskih žog. Energijske žoge se pridobijo z nakupi znotraj igre, kot nagrada ob izpolnitvi posebnih pogojev ali kot darilo igre. Značke igralcev je možno dobiti tudi kot nagrada za navdušenje gledalcev na tekmah.

 

ccs-755-144776323897_thumb.png

 

Kampanja pred izidom

 

Za proslavo izida igre, je KONAMI, s 23. aprilom, sprožil kampanjo pred izidom igre PES MANAGER, ki bo uporabnikom pripomogla k začetni prednosti še pred izidom igre. Vsak ki bo registriral račun pred izidom, bo še pred izidom prejel eno značko. Udeleženci te kampanje, bodo prejeli eno začetno značko s sodelovanjem v izzivu, v katerem lahko sodelujejo trikrat v enem dnevu. Ko sodelujoči prejmejo značko, se lahko odločijo ali jo bodo obdržali ali pa poskušali pridobiti boljšo. Še sodelujoči še ni zadovoljen s pridobljeno značko, lahko odklene še dodaten izziv, če deli informacije o kampanji preko socialnih omrežij kot sta Facebook in Twitter, in tako pridobi do maksimalno 12 poskusov na dan. Sodelujoči lahko poskušajo pridobiti značko, ki si jo želijo, do uradnega izzida igre.

 

PES MANAGER je bil narejen kot odprt nogometni naslov, ki bo prevzel igralce. Nežna učna krivulja bo uporabnikom predstavila globino igre, z nagradami za dobre rezultate, ki jih bodo lahko investirali v svoje moštvo. Z napredovanjem v igri, lahko uporabniki sestavijo ekipo pravih svetovnih zvezd, izboljšujejo svoje igralce in z novimi še krepijo svojo ekipo. Skozi sezono bo KONAMI rednim uporabnikom dovajal dodatke, kot so novi igralci in taktične kartice. Obenem si lahko prijatelji medsebojno pomagajo, tako da si delijo in izmenjujejo sposobnosti ter posledično dobijo nagrade.

 

ccs-755-144776324176_thumb.png

 

Sistemi: iOS/Android
Cena: Brezplačno (mikrotransakcije znotraj igre)
Spletna stran: http://www.konami.jp/pesm


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.