Skoči na vsebino

Ekskluzivno:BlizzCon 2014 na obzorju [PRESS]


Ozi

Priporočene objave

  • N7

BlizzCon 2014, 7. in 8. november

 

BLIZZCON 2014

Pripravite se na Blizzard Entertainmentov osmi BlizzCon, gamersko konvencijo in zabavo, ki bo potekala 7. in 8. novembra.
[PRBREAK][/PRBREAK]
Vstopnice bodo naprodaj 8. in 10. maja

 

PARIZ, FRANCIJA - 22. april, 2014 - Opozorite svoje cehe, klane, društva in bratovščine---Blizzard Entertainment je oznanil načrte za svojo osmo BlizzCon gamersko konvencijo, ki bo potekala v petek 7. novembra in soboto 8. novembra, v Anaheim Convention Center v južni Kaliforniji. Terrani, nephalem, Alliansa in Horda, iz vsevesolja je vabljena da se pridruži Blizzardu na dvodnevnem praznovanju v centru vsega kar predstavlja Warcraft, StarCraft in Diablo.

 

Vstopnice za BlizzCon bodo šle v prodajo v dveh sklopih. Prva 8. maja in druga 10. maja. Obenem bo šlo 15. maja v prodajo omejeno število vstopnic za posebno pred-BlizzCon večerjo v dobrodelne namene za Children's Hospital of Orange County (Otroško bolnišnico okrožja Orange).

 

"BlizzCon je vedno največji vrhunec leta za nas" pravi Mike Morhaime, direktor in ustanovitelj Blizzard Entertainment. "Z izidom Hearthstone in Reaper of Souls ter Heroes of the Storm in Warlords of Draenor ki se bližata beti, postaja leto 2014 epsko leto za gamerje Blizzardovih iger. Komaj čakamo da novembra z vsemi proslavimo in delimo stvari na katerih delamo."

 

Poleg tega, da BlizzCon služi kot ničta točka zborovanju gamerskih skupnosti podjetja Blizzard Entertainment, bo udeležencem ponudil tudi:

 

  • Možnosti igranja trenutnih verzij iger Blizzard Entertainmenta

 
  • Svetovna finala Blizzard eSports, vključno s finalom v StarCraft II World Championship Series Global Finals

 

  • Poglobljeno razpravo z Blizzardovimi razvijalci in umetniki

 
  • Tekmovalne in družabne turnirje kjer bodo igralci lahko pokazali svoj talent

 

  • Nagradne igre z bogatimi nagradami

 
  • Spominke z motivi iger Blizzard Entertainmenta

 

  • Ostale dejavnosti in zanimivosti bodo še najavljene

 

Vstopnice za konvencijo bodo stale $199 (plus možni davki in marže) in jih bo moč kupiti na spletnem servisu za prireditve Eventbrite, na njihovi spletni (www.blizzcon2014.eventbrite.com) v dveh ločenih sklopih. Prvi sklop bo šel v prodajov četrtek, 8. maja, ob 16h CET. Drugi sklop bo šel v prodajo v soboto, 10. maja, ob 19h CET.

 

Vstopnice za BlizzCon dobrodelno večerjo, ki vključujejo vstop na BlizzCon, bodo stale $750 (plus možni davki in marže). Prihodki bodo podarjeni Otroški bolnišnici okrožja Orange (http://www.choc.org) v podporo njihovemu programu prehrambene terapije. Na tem posebnem dogodku, ki bo potekal 6. novembra, bo gostom poleg hrane in pijače omogočil, druženje z razvijalci, umetniki in ostalimi zaposlenimi v Blizzardu pred konvencijo, vse za dober namen. Za dobrodelno večerjo bo na voljo približno 200 vstopnic. Prodaja vstopnic se bo pričela v četrtek, 15. maja, ob 16h CET, preko www.blizzcon2014.eventbrite.com.

 

Gamerji iz obronkov Azerotha, sektorja Koprulu in Sanctuaryja (Svetišča), ki bodo želeli spremljati BlizzCon iz udobja svojih domov, bodo imeli spet možnost naročiti BlizzCon Virtualno Vstopnico, ki bo v živo nudila celovito pokritost dogodka preko večih kanalov preko interneta. Več informacij o Virtualni Vstopnici, vključno s ceno, dostopnostjo in programom, bo na voljo ob kasnejšem času.

 

Za več informacij o BlizzConu 2014, vključno z razpoložljivostjo vstopnic in cenami, obiščite uradno spletno stran BlizzCona (www.blizzcon.com). Tisti, ki ste zainteresirani obiskati dogodek v živo, lahko vnaprej opravite hotelske rezervacije in pridobite ugodnejše BlizzCon cene z rezerviranjem preko BlizzConove hotelske strani (https://aws.passkey.com/g/21816388).

 

Blizzard Entertainment trenutno zaposljuje za razna mesta v podjetju. Več informacij lahko najdete na www.blizzard.com/jobs.

 

O Blizzard Entertainment, Inc.
Blizzard Entertainment, Inc. (www.blizzard.com), del skupine Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), najbolj znan po svojih hitih med katerimi so serije World of Warcraft in Warcraft, StarCraft in Diablo, je eden vodilnih razvijalcev in založnikov zabavnega programja, priznan za izdelavo nekaterih najbolj kritično priznanih iger v industriji. Dosežki Blizzard Entertainment vključujejo šestnajst iger, ki so dosegla prvo mesto v prodajanosti in večkratnih nagrad "Game of the Year". Battle.net, spletni servis podjetja za spletno igranje, je eden največjih na svetu, z miljoni aktivnih igralcev.


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.