Jump to content

Ekskluzivno:Najnovejša igra Skylanders - Skylanders Trap Team [PRESS]


Ozi

Recommended Posts

  • N7

Najnovejša igra Skylanders - Skylanders Trap Team - Popelje fenomen živih igrač na naslednji nivo, ko pripelje digitalne like v živi svet[PRBREAK][/PRBREAK]ccs-755-144776324183_thumb.jpg
Prvotni razvijalci Skylanderjev, Toys for Bob, se vračajo z revolucionarnimi inovacijami

 

Mojstri Portalov (Portal Masters) lahko sedaj ulovijo in igrajo z malopridneži (Villains); prvič pa lahko ulovijo in igrajo s Kaosom (Kaos)

SANTA MONICA, CA --(BUSINESS WIRE)-- Skylandersi ponovno na novo definirajo fenomen oživljenih igrač z novo inovacijo, Skylanders Trap Team (http://www.skylanders.com/trapteam). V Severni Ameriki bo 5. oktobra Activision Publishing, Inc., v lasti Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), predstavil nov del v seriji Skylanders. Ta bo obrnil čarovnijo obuditve igrač v življenje - otrokom bo dovolil like iz digitalnega sveta prestaviti v naš svet.

 

V Skylanders Trap Team, bodo Mojstri Portalov iskali in premagovali najbolj iskane zločince v celotni pokrajini Skylands. S pomočjo čarobnih pasti (Magical Traps) pa jih bodo potegnili v svoje domove. Igralci lahko ujete zločince nato pošljejo nazaj v igro in z njimi igrajo v boju za dobro. Igra bo vsebovala Portal Traptanium (Traptanium Portal), nov obroč čarobne energije, ki bo otrokom dovoljeval, poleg oživitve njihovih Skylanders igrač, tudi ujetje malopridnežev s pomočjo novih Pasti. Ko bodo igralci premagali malopridneže, bodo lahko nastavili Past v novi Portal in jih ulovili. Poleg tega bodo lahko v Pasteh slišali svoje ujetnike, inovacija ki resnično obuja igrače v življenje.

 

Ta novi način igranja igralcem kadarkoli omogoča menjavanje med dobrimi in slabimi Skylanderji ter s tem ustvarja zabaven način "tag-team" igranja. Obenem lahko igralci svoje Pasti in Skylanderje nesejo k svojim prijateljem, za zabavno ekipno igro preko vseh igralnih sistemov.

 

"Ko smo razvili Skylanderje, smo iznašli nov način igranja, ter se pri tem procesu dotaknili dveh industrij - videoiger in igrač. Z vsako novo Skylanders igro, naša zaveza inovacijam pripelje do neverjetnih in zanimivih novih načinov, kako se lahko otroci igrajo z igračami in video igrami," pravi Eric Hirshberg, direktor Activision Publishing, Inc. "V Skylanders Trap Team, otrokom ne nudimo več samo možnosti da svoje igrače oživijo v video igri. Tokrat jim omogočamo, da svoje igrače povlečejo ven iz igre. Prepričani smo da bo novi del Skylanderjev spet postavil novo definicijo interakcije med živim in virtualnim svetom."

 

ccs-755-144776324215_thumb.jpg

 

"Ko je Activision leta 2011 splovil serijo Skylanders, je obljubil da bo s spojitvijo živega in digitalnega sveta redefiniral igranje. Podjetje je to obljubo kapitaliziralo s tremi hiti - ki so bili vsi imenovani v vsakoletni seznam najbolj vročih igrač podjetja Toys"R"Us (http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=11767538) (Toys"R"Us Holiday Hot Toy List) - in je sedaj pripravljeno, da to ponovi s Skylanders Trap Team," pravi Richard Barry, direktor in direktor prodaje pri Toys"R"Us, Inc. "S Skylanders Trap Team, Activision obrača čarovnijo obujanja igrač k življenju, in dovoljuje otrokom da svoje like prvič potegnejo iz iger v živ svet. Navdušeni smo da nadaljujemo kot ciljna destinacija za vse izdelke znamke Skylanders in ponujamo celovito globalno trženje in program izdelkov, med katerimi je nam ekskluzivna Legendarna serija figuric, ki bo predstavila Skylanders Trap Team našim navdušenim kupcem tega oktobra."

 

V Skylanders Trap Team, si Kaos še naprej prizadeva zavladati celotnemu svetu Skylands. Odkril je lokacijo legendarnega zapora Cloudcracker -- utrdbe v celoti zgrajene iz čarobne substance Traptanium in prebivališča največjih zlobnežev v Skylandsu. Da bi ustvaril vojsko zlobnežev, Kaos razstreli zapor, in sprosti najbolj iskane zločince, delci Traptaniuma pa padejo na Zemljo v obliki Pasti. Na plečih Mojstrov Portala je, da ulovijo vse pobegle zločince s pomočjo mogočnih Traptaniumskih Pasti in premagajo Kaos preden bo prepozno! Nova pustolovščina prinaša raznoliko in dinamično zgodbovno igralno izkušnjo, polno pustolovščin, bojev, ugank, mini iger, dejavnosti, premagovanja ovir in možnosti ekipne igre -- vse postavljeno v prepričljiva okolja.

 

Skylanders Trap Team predstavi Skylander heroje poznane kot Mojstri Pasti (Trap Masters), povsem nove osnovne Skylander like in prenovljene najbolj zaželene že znane Skylander like. Igra predstavi tudi številne elementarne Pasti zanimivih in edinstvenih modelov. Z vsakim dodatkom v svojo Trap Team zbirko, Mojstri Portalov odklenejo nove navdušujoče možnosti igranja znotraj posameznih stopenj.

 

Oboževalci lahko prednaročijo Skylanders Trap Team z dnem 23. april, in prejmejo razne posebne ugodnosti pri določenih prodajalcih po svetu. Skylanders Trap Team bo na voljo na Microsoftovih igralnih sistemih XBOX 360 in XBOX ONE, igralnih sistemih PlayStation 3 in PlayStation 4, sistemu Nintendo Wii, sistemu Nintendo WiiU, in povsem samosvoja pustolovščina na ročnem sistemu Nintedno 3DS. Igra bo v Severni Ameriki na voljo 5. oktobra; v Avstarliji in Novi Zelandiji 2. oktobra; v Evropi pa 10. oktobra.

 

Predstavitvena prikolica:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=U3l376wCmeU

 

O znamki Skylanders
Nagrajena, 2 miljardi dolarjev vredna znamka, je začela kategorijo "živih igrač" leta 2011 s Skylanders Spyrova Avantura. Igra je ponudila nov način igranja, premostila razdaljo med živim in virtualnim svetom preko številnih igralnih sistemov ter postala najbolj prodajana otroška igra leta 2011 in obenem ena izmed top 20 franšiz med video igrami vseh časov. Oktobra 2012, je Skylanders Giants nadalje razvil žanr in dodal ogromne Skylander Velikane (Giant Skylanders) ter lahkotnejše verzije Skylanderjev (LightCore) v zbirko interaktivnih figuric. Skylanders Giants je bil nagrajen z naslovom "e-Povezana igrača leta (e-Connected Toy of the Year" na 13. vsakoletnih nagradah Igrača leta (Toy of the Year)(TOTY). Skylanders SWAP Force, ki je izšla oktobra 2013, je predstavila nov način igranja - menjavanje. Igro so razvili pri Vicarious Visions in je dobila PEGI oceno 7+. 5. oktobra 2014, bo Skylanders Trap Team, obrnil čarovnijo obujanja igrač v življenje in dovolil igralcem s pomočjo Pasti ujeti malopridneže, s katerimi bodo nato lahko igrali s pomočjo Portala Traptanium.

 

O Activision Publishing
S sedežem v Santa Monici, v Kaliforniji, je Activision Publishing, Inc. vodilni svetovni razvijalec, založnik in distributer interaktivne zabave in izdelkov za prosti čas. Activision vodi svoje operacije v ZDA, Braziliji, Mehiki, Združenem Kraljestvu, Franciji, Nemčiji, Irski, Italiji, Švedski, Španiji, Danski, Nizozemski, Avstraliji, Singapuru, celinski Kitajski, Hong Kongu in regiji Tajvana. Več informacij o Activisionu in njihovih proizvodih lahko poiščete na spletni strani podjetja, www.activision.com.


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.