Skoči na vsebino

Ekskluzivno:SKYLANDERS TRAP TEAM Fact Sheet [PRESS]


Ozi

Priporočene objave

  • N7

OPIS IGRE

Skylanders na novo definira fenomen obuditve igrač v življenje z novo prelomno invocaijo, Skylanders Trap Team. V prejšnjih igrah Skylanders, smo fizične igrače oživli znotraj iger.[PRBREAK][/PRBREAK] S Skylanders Trap Team, obračamo čarovnijo in prinašamo like izven igre, v fizične Pasti, ki jih lahko otroci nesejo s seboj, posledično igračam vdihnejo življenje.

 


V Skylanders Trap Team, si Kaos še naprej prizadeva zavladati celotnemu svetu Skylands. Odkril je lokacijo legendarnega zapora Cloudcracker -- utrdbe v celoti zgrajene iz čarobne substance Traptanium in prebivališča največjih zlobnežev v Skylandsu. Da bi ustvaril vojsko zlobnežev, Kaos razstreli zapor, in sprosti najbolj iskane zločince, delci Traptaniuma pa padejo na Zemljo v obliki Pasti. Na plečih Mojstrov Portala je, da ulovijo vse pobegle zločince s pomočjo mogočnih Traptaniumskih Pasti in premagajo Kaos preden bo prepozno!

 


Skylanders Trap Team predstavi prelomno inovacijo, ki dovoli Mojtrom Portalov ujeti najbolj iskane zločince v svetu Skylands, nato pa z njimi igrati v boju za dobro stran. Igra nudi neprimerljiv nov dodatek k igralnemu sistemu, v podobi Pasti Traptanium. Ko je ena od teh novih igrač postavljena na Portal Traptanium, lahko Mojstri Portalov ulovijo raznolike posebne zločince znotraj igre in jih čarobno prenesejo iz Skylanda v resnični svet.

 


GLAVNE LASTNOSTI
Igrače v realnost, realnost v igrače - Igralci bodo doživeli nov nivo inovacije v Skylanderjih preko Portalov Traptanium, novim obročem energije, ki obrne čarovnijo oživljenih igrač in dovoli igralcem prenesti digitalne like v fizični svet. Vgrajen zvočnik ponuja možnost igralcem, da slišijo zvoke zločincev ki potujejo iz igre v Past v resničnem svetu in nazaj. Past se obenem tudi sveti v barvi elementa zločinca, kar še doda k tej čarobni izkušnji. Če pobližje pogledate, lahko skoraj vidite zločince, ki poskušajo uiti Pasti.

 


Dva načina igranja - V Skylanders Trap Team, lahko igrate kot Skylander ali pa ujamete najbolj iskane zločince pokrajine Skyland in jih sprostite v boju za dobro. Na plečih Mojstrov Portalov je da najdejo te zločince in jih ulovijo znotraj novih Pasti, ki jih prenesjo v resnični svet preko Portalov Traptanium. Ko so enkrat ujeti, lahko igralci vrnejo zločince v Skylands kot igralne like. Ta čudovit nov način igranja omoča igralcem, da kadarkoli zamenjajo med igranjem s herojem ali zločincem, kar ustvari zabavno "tag team" igralno izkušnjo.

 


Elementarne Pasti - Tematske modeli Pasti ponujajo raznolikost v zbirateljsko Skylanders Trap Team izkušnjo. Vsaka Past je elementarno naravnana, da se vanjo ujamejo zločinci ki spadajo pod ta element. Za primer, ko Mojstri Portalov raziskujejo svet Skylands in naletijo na vodnega zločinca, lahko vstavijo vodno Past v Portal Traptanium in ga tako ulovijo. Takisto ga lahko na tak način pošljejo nazaj v Skylands kot igralni lik, ki se bo boril za dobro stran. Z vsako novo pastjo v zbirki, Mojstri Portalov odklenejo nov zanimiv svet možnosti!

 


Novi liki - Povsem nova skupina Skylanderjev imenovana Mojstri Pasti (Trap Masters), vodi napad s svojimi prekomerno velikimi kristalnimi orožji v boju proti najbolj iskanim zločincem in povratniku, večnemu nasprotniku, Kaosu. Igra predstavi več kot 50 novih igralnih Skylander herojev vključujoč:

 

  • Novi Skylanderji Mojstri Pasti

 
  • Novi osnovni Skylanderji

 

  • Prenovljeni, najbolj priljubljeni Skylanderji

 


Razburljiva nova dogodivščina - Skylanders Trap Team predstavlja povsem novo pustolovšin-polno zgodbo, z zabavnimi in zanimivimi novimi liki, kot tudi vračajočimi najbolj priljubljenimi liki. Igra prinaša raznoliko in dinamično, zgodbovno-vodeno igralno izkušnjo, polno pustolovščin, boja, ugank, mini iger, dejavnosti, premagovanja ovir in možnosti ekipne igre -- vse postavljeno v prepričljiva okolja. Z vsakim dodatkom v svojo Trap Team zbirko, Mojstri Portalov odklenejo nove navdušujoče možnosti igranja znotraj posameznih stopenj. Izkušeni igralci lahko igrajo Skylanders Trap Team s svojo celotno zbirko 175 vnaprej združljivih likov iz Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants in Skylanders Spyro Adventure.

 


Založnik: Activision Publishing, Inc.
Razvijalci: Toys for Bob (XBOX 360, PlayStation 3, Wii), Beenox (XBOX ONE, PlayStation 4, WiiU, 3DS)
Izid: 10. oktober 2014 (EU)
PEGI oznaka: 7+


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.