Skoči na vsebino

PS3 vs Xbox360 vs Wii


Priporočene objave

Ignac imam doma preigral ni nobenih bugov ne poslus debilne osebke iz Mnenjalnika ( abbota in razno razne debilcke).

Ma ja. Sm sol gor povedo cel spisek factov, resnicnih a oni govorijo, da je vse za u kos ... haha. Res so debilni. Vidijo sam 360 :D

Vglavnem zakon forum ...

Back to da topic:

Ignac dobis motorstorm kmal ^^

Martinez 28 baje pride ... ma ne vem ... zdele se lotevam gledat filmcke, ker nism najbol zainteresiran za igro sam mogoc jo se ubavim. Kdo vse jo bo kupo, da mal vem s kerim bom lahk igral :)

Link to comment
  • Odgovorov 318
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Ignac imam doma preigral ni nobenih bugov ne poslus debilne osebke iz Mnenjalnika ( abbota in razno razne debilcke).

Ma ja. Sm sol gor povedo cel spisek factov, resnicnih a oni govorijo, da je vse za u kos ... haha. Res so debilni. Vidijo sam 360 :D

Vglavnem zakon forum ...

Back to da topic:

Ignac dobis motorstorm kmal ^^

Martinez 28 baje pride ... ma ne vem ... zdele se lotevam gledat filmcke, ker nism najbol zainteresiran za igro sam mogoc jo se ubavim. Kdo vse jo bo kupo, da mal vem s kerim bom lahk igral :)

Djrider kar si ti povedal ni niti približno držalo. Če kdo pljuva po konzoli so to taki kot si ti. Res da mnogi rečejo, da PS3 sux ipd. vendar samo zato, da razjezijo osebke, ki mlatijo o stvareh, o katerih dejansko nimajo pojma.

In razni abboti imajo velik več pojma o konzolah in igrah kot vidva oba skupaj, vendar če misliš uletavat z tako nepremišljenimi izjavami in potem pričakvat objem se krepko motiš. In potem napišeš "Sm sol gor povedo cel spisek factov, resnicnih a oni govorijo, da je vse za u kos" -> res sami hudi facti... :doh:

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
Aha, zdj ti men govoris, da sm se tam gor vse zlagal? Ma pejt spat! Glede cene je enako laz, da tist xcrapx stane vec kot ps3? Nope!!

Prav nocem se tuki gor kregat ko je ql forum ...

Dejstvo je, da nimaš velik pojma o konzolah in si večino govoril na pamet.

Prvo kot prvo sploh nevem ali imaš katero od konzol, ziher pa 360ke še vidu nisi. Izjave "v resistance se vsaj kej dogaja, ne pa gears kjer samo strelaš, skriješ, strelaš, laufaš..." povedo vse. Okej okej eno je že, da je to tvoje subjektivno mnenje, vendar to ne more bit ker še nisi izkusil tega.

Blu Ray je vsekakor odlična zadeva in jaz itak pravim, da bo čez 2 lete DVD povozil 360ko in bodo HD DVD verzijo izdal zagotovo, vendar jz nočem imet BR in zakaj bi plačeval sploh več?

360ka te stane v raznih akcija premium tud samo 300 evrov brez vsiljenega HD DVD al BR. Sam sem si za PS3 kupil Deja Vu BR film in bil dobesedno razočaran, ker lahko na svojem švoh laptopu laufam povsem enako kvalitretne HD filme in mi ni treba plačevat 50 evrov itak je pa izbira le teh tako mala, da filmofil kot sem jaz itak ne najde nobenega pametnega filma zase. Večina je itak samo kao "zelo znanih" pop filmov ala 300 ki sem jih itak gledu v kinu in se mi zdi bedarija plačvat 50 za ponovn ogled.

Blu Ray je res popolnoma nepotreben zaenkrat, ko bodo filmi v slovenskih videotekah in ko bodo cene padle pa se ga bo dal uporabit kot argument. In ja marsikdo bo reku pač naročiš film iz tujine za 20evrov, vendar to ni to, da bom čaku 1 teden, da bom lahko gledu en film prosim lepo. kar se pa iger tiče je paitak fiasko z PS3. Nategujejo kako razni resistance potrebujejo 18GB prostora, so pa v resnici samo popolnoma neskompresirani.

Edino razni RPGji bodo res potrebovali več kot en DL DVD ali tud kakšni drugi špili vsaj maximalno 10 GB ampak z Blue Dragonom ni noben problem, sam ga povsem lepo igram na 3 DVDjih ion če bi bil na HD DVDju mi neb blo nič lažje.

Sicer pa nevem, če bodo razni Mass Effecti, World in COnflicti ter Endwar, same ekskluzive laufale na samcatem DVDju pol res ne vidim problema.

Aja in Live, uff treba ga je plačat ane, res tečna zadeva - sploh ne, saj nudi veliko boljšo izkušnjo kot PSN. Od seznama kolegov in nasploh vse je veliko bolj funkcionalno in ne tako duhamorno kot pri PS3. Če bote na PS3 kdaj toliko skupaj preigraval špile kot mi na lajvu, dam roko v ogenj.

Nekako ne vidim pointa igrat z debilnimi američani in ostalimi, če lahko z slovenci dosti več doživim in se nasploh zabavam.

Če bom imel kdaj ps3 ga itak ne bom nikol igral online, razen če bodo res kaki dobri gejmerji online od slovencev, ker tist čas ko sem imel PS3 sem od 27ih friend requestov dobil sprejetih samo 8, v treh tednih da o tem, ko sem invajtu random slovence v resistance match, ko nihče ni prišel raje ne govorim. Next Gen izkušnja je tud v online playu.

Pa še beseda čez firmi, vsi pizdite kako microsoft nateguje z raznimi zadevami, hkrati si pa zatiskate oči kako sony vas nateguje za raznimi GT5 Prologue, ki je demo, po vsej verjetnosti bote pa zanj mogli odštet polovično ceno celotnega špila da o raznih dodatnih progah in avtih, ki bodo plačljivi raje ne govorim. Z vsem srcem upam, da tega ne kanijo storiti, ker ne mislim plačvat bajnih vsot,m da bom lahko GT5 igral.

Me prav zanima DJRider, če sploh imaš PS3, koliko BR filmov imaš sploh. Okej okej pač vsakomur svoje, nikoli ne bom nekomu rekel kej če bo reku, da ta pa ta igra na PS3 zgleda dobro in to pa to je boljše kot na 360ki, če bo človek le pokazu da sploh ima pojma o čem govori.

Aja pa še o pokvarljivosti 360k. Res je absurd, da še do danes niso odpravl takšne malenkosti, saj je samo plastika preblizu grafične in jo ta zaradi segrevanja tali. Mal večji razmik maybe? Sigurno pa to ne kaže na nek popolnoma ignorantski način MSja, nekako se ne spomnem da bi z Xbox1 bile kdajkoli težave?

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

shoelace edino za gears je bilo moje osebno mnenje, kar pa tudi je res. Tudi v vseh trailerjih je vse skup isto in katiera je za par ur konc.

Doma mam PS3 in ne mi s takimi, da se 360 niti vido nism.

V nekaterih primerih te res manj stane, samo poglej. Ce hoces narediti fair primerjavo naj bi vsebovalo enake sestavine, right? No torej rabis Elite in dokupit HD-DVD. Pri cemer je pa cena 650€. 200€ za HD-DVD povrh vsega pa se zgublja. To je bla najvecja napaka za M$, da niso niti svojga formata dali noter.

Filmov za Blu-Ray je kar nekaj. Ni jih sicer veliko ampak vecina tistih, ki so bili izdani po Blu-rayju so gor. Vecina. In se izboljsuje situacija.

Glede prostora na Blu-Ray ploscku pa ti lahk recem sam to, da bomo PS3jevci meli mal vec vsebin za UT3 in dodatne igre ze na ploscku. Men se prav bedno zdi, zakaj sploh M$ ima HD-DVD ce nobena igra ni gor. Mislim res. Blue Dragon igrate na 3 dvdjih??? WTF???

Live je ze dolgo na sceni in tudi za PSN se stvari izboljsujejo, ker dobivamo velik vec kot pa nekaj mescov nazaj. Na leto za Live zapravis 60€ kar je dobra igra in povej mi zakaj placas to. Za demo verzije in trailerje? To je za mene oderusko, da ti zaracunajo zastonjske stvari. In zato mogoc dobimo manj vsebine sam js verjamem, da se bo stvar po enem ali dveh mescih po splavitvi 'Home' zacela spreminjat.

In zakaj ne bi mogli tk dober preigravat spilov na online? Cist lepo se da.

Zadnic je en retard reko, da je bols spilat na live zato ko ni vse tiho. Prav bedno se pocutis ko igras in ti enih 5 zravn neki zmari. Mene moti.

Poglej za online tukaj v Sloveniji se ni najbolj roznato vse. Zadeva je enim se zmeri predraga in velik jih se caka na pocenitev. Xkista360 je v Sloveniji ze skor 2 lete in valda, da jih je vec online kot pa na PS3.

In kdo je rekel, da bo treba pri GT5 kupovat dodatne avte in to? To so sam govorice in jih ne poslusi zato ko ti izpades bedak. In vsak prologue do sedaj se je se placal. Sicer pa to ni ravno demo. Je manjsa dirkacina. Imas lepo stevilo avtov, prog in dobro grafiko.

Glede pokvarljivosti ti je problem, da je bil M$ prevec pohlepen in hotel, da Sony pade na celi crti in so izdali konzolo pred rokom in zdj je kar je. Skor bi lahk rekli, da jih boli kurac za vse skup. Ce jih ne bi bi ze zdavnaj popravli ne pa, da enim ze cetrti 360 crkne ...

Link to comment
sho, endwar ni ekskluziva za 360.

Mislil sem Company of heroes ne Endwar.

DjRider, kar se tebe tiče, nekatere stvari, ki si jih naštel na papriju popolnoma držijo vendar so pa v praksi popolnoma drugačne. Eno je če jz gledam trailerje od Lair in si mislim "vau, ni slaba grafika" vendar vem, da je igralno zanič in neprivlačno, kar potrdi večina internetnih vajtungov z average opisi od 6-7 scorea. Drugo je pa če ti gledaš trailer od GoW in si misliš "eh kira beda", ko ti pa po celem internetu špil dobiva GOTY naziv.

Če je špil kvaliteten ampak mi pač ni všeč, bom reku dober špil, vendar ni moj stil, ne pa eh kiro sranje, kot ti praviš.

Kar praviš o UT3, tiste mape bodo pač za zdownloadat kot so bile v Gearsih itd. Resda je BR brez dvoma boljši od DVDja, o tem nihče ne dvomi, vendar nismo vsi tako naivni in verjamemo Soniju kako neverjetno pomemben je. Ni in ne bo še dolgo časa pika.

In povej mi en popolnoMa racionalen razlog zakaj se ti zdi igranje BDja na 3 dvdjih čudno, tečno ali karkoli?

Sklepam, da nisi starejši od 15 let in padaš na filme ala Transformers zato ti je tud vau kakšni naslovi se najdejo v BR zbirki. Medtem, ko ti misliš, da boga držiš za jajce ker imaš doma BR predvajalo, sam pogledam vse filme v HDju na mojmu PCju, napram tistemu 1, ki si si ga kupil ti in sedaj delaš tu fiasko kako BR raztura. in HD DVD smrdi oh in sploh. 10 mojih najljubših filmov ni ne na HD DVDju ne na BRju. Sam bom počakal, da se vojna za medij umiri in da ostane samo eden, katerega bosta imeli potem obe konzoli, kar je itak najbolša opcija. Do takrat pa itak nimam kej delat z BR predvajalom, saj je slovenski trg znan po zaostanku na tem področju. Mogoče čez dve lete se bo resnično splačal imet takšno predvajalo, ko boš lahko šel v lokalno videoteko in imel na izbiro preko 100 BR ali HD DVD naslovov. Do takrat pa lahko še tako jokate in se šopirite, vendar BR ostaja odveč.

In nevem zakaj je normalno, da primerjaš 360ko dskupaj z HD DVDjem napram PS3? Če bi v PS3 v paket zraven zadegal še steering wheel in 500 TB diska za 1000 evrov tud verjetn nebi jamral? Prosim te največji nateg je to, da izdaš kao next gen konzolo z BRjem, 1080p podporo in LOL v paketu - AV kabel?? Če to ni zajebancija direkt v glavo potem nevem kaj je. Ja vem, HDMI stane borih 10 evrov vendar grenak priokus ostane.

In Live bi plačval tud 100 evrov če bi bilo treba, če bi pa PSN stal 10 evrov pa ne dam niti centa pa sploh niso važni demoti, trailerji, addoni itd, važna je izkušnja ko ti igraš online. In mi v bistvu plačujemo za TO.

In ja razumem, da nekomu najeda če igraonline in se mu derejo petletni froci iz Pensilvanije, drugo pa je če igramo slovenci skupaj. Če pa koga to moti je pa povsem asocialen, isto je kot, da bi šou z nekom na kavo in bi biu ves čas tih?!

GT prologue so bili vedno nateg, če delajo z takšno ljubeznijo in jim itak Sony deva vso možno finančno podporo (Polyphonu) bi se lahko izognal takim cheap ass potezam. Naj mi dajo demo in je to to. O plačevanju dodatnih avtomobilov in prog je bilo pred časom govorjeno in potrjeno s starni avtorjev, vendar od takrat nisem ničesar več slišal, ni pa vrag, da tega ne bodo realiziral.

In ja MC res boli kurac. Nardil so tako bedno konzolo ker jim je še danes vseeno. Čudno potem, da je MCju z 360ko uspelo pridobit na svojo stran kup Sonijevih first party developerjev? In čudno, da ima 360ka petkrat večji obseg AAA naslovov? Res ja, njih boli kurac. Ti imaš pa pojma o konzolah toliko kot moja mama. Misliš da če si kupiš eno next gen si par kr erxpert na tem področju. To kar ti jz danes govorim o BR smo debatiral že pred meseci in prišli do zaključka, kakršnega ti ponujam jaz.

In če gledaš trailerje na netu in prebereš tu pa tam kakšno stvar še nisi bog.

PS3 je dobra, kvalitetna konzola vendar (subjektiivno) nima šans proti 360ki (objektivno) uf nekoč jo bo dohitela, predvsem zaradi BRja, vendar zakaj bi človek čakal do takrat? Odgovora na to mi 100% ne znaš podat, ker trosiš tako neumesne.

Če prebereš novičko "UT3 bo na 360ki prikrajšan za mape", boš recimo ti temu verjel ker si naiven, nezmožen lastnega razmišljanja in ne poznaš področja. Po drugi strani pa jz ne bom avtomatično naredu zaključka "BR je crucial"...

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Poglejte , delno se vsekakor strinjam z DJ Riderjem.

Glede tega da je Xbox 360 prišel prej na trg in da ima zato boljše naslove itd. Vendar pa vsekakor mislim da jih ne boli kurac. Res je da imajo problem z tremi rdečimi lučkami , vendar če se spomnimo launcha PS2 , sedem let nazaj. Ko so ga ljudje priklopili na elektriko jim je PS2 eksplodiral in tako je prišlo do stika v celi hiši. Tudi PS2 je bil zelo šibek na začetku. Pa Sony-a ni bolil kurac marveč je PS2 za zdaj najbolj prodajana konzola vseh časov. In isto je po mojem pri Xbox360. Popolnoma se vidi da se Microsoft trudi saj je izdaja igre kot za stavo in to. Tudi lučkam je podaljšal garancijo in tistim ki so ga že popravljali pa bodo strošek povrnili. In čeprav so zamudili so se odločili glavni problem rešiti na zelo pošten način. Tudi sam imam Playstation 3 in sem z njim zelo zadovoljen. Vendar špilov je zaenkrat malo , vendar vsekakor se bo stanje izboljšalo (MGS4 , Heavenly sword , Killzone 2 , FFXIII , FFversusXIII , Little big planet ). S tem tukaj vodi Xbox 360 , vendar je že leto in 3/4 na trgu. Vsekakor pa navijam in želim vse najboljše Sony-u.

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment

Lej shoelace ko govoris za UT mape na xboxu. Ko sem bral na mnenjalu da bo mel xbox GTA4 nekaj vec vsebine ste vsi tulili kako je ps3 prikrajsan pa brez veze.

Zdaj ko pa ma ps3 nekaj vec v spilu je pa ze "ah itak brezveze buhu pa une mape u ut"

Res ste dvolicni in zmeraj sekate proti ps3. Pa ko je nevem kdo ze kupoval konzolo na mnenjalu (viddek pomoje) in se je odloceval med xboxm in ps3 in ko se je odlocil za ps3 ste usi zacel pluvat po tipu zato ker se je za ps3 odlocu res ste bolani eni na mnenjalu. Pa glede abbota ene dobre besede ni reku za ps3 sam skos kako je zanic folku govori da ne morjo sodit konzole ce je nimajo doma ali spila zravn pa govori da je ps3 u kurcu kao "ja sj sm jaz pr bratrancu igral ps3 pa par spilov itak je u kurcu tale ps3".

Pa izjave tipa jaz sm use konzole imel ti nimas pojma kaj govoris. Ne morm mu pomagat ce tip nima druzabnega lajfa da sam igrce zge non stop in vse kar napises sploh pa proti xboxu uzame tko k da bi mu mtko zalu. En folk klele je res mal prevec notr v tej xbox360 vs ps3 sploh pa na mnenjalu.

Vidm nova tema warhawk na mnenjalu ze lastnik xboxa pise kako je ta spil v kurcu in razno razne scene. V spilu bo vec ali manj povdarek na multiplayerju ti shoelace pa se sprasujes "a bos sploh lahko invajtu frenda v spil" ko se ze nevem kdaj povedali da bo buddy lista in invite. Za PSN skos govoris kako je u kurcu mal pocak da pride home zihr bo zadeva cool.

Glede Xboxa 360 zelo cool zadeva mam ene par frendov sm igral in mi je cool sam smotan mi je ker so skoraj vsi 4 ki imajo xbox360 mogl zamenat konzolo ker jim je crknla samo enmu se ni crknla sam je cool ker je je bila garancija. Sam sm kupil ps3 (zarad MGS4 tekkena 6 ) in mi je cool sploh pa zdaj ko bo vsaj nekaj spilov prislo.

Link to comment
Lej shoelace ko govoris za UT mape na xboxu. Ko sem bral na mnenjalu da bo mel xbox GTA4 nekaj vec vsebine ste vsi tulili kako je ps3 prikrajsan pa brez veze.

Zdaj ko pa ma ps3 nekaj vec v spilu je pa ze "ah itak brezveze buhu pa une mape u ut"

Res ste dvolicni in zmeraj sekate proti ps3 pa glede abbota ene dobre besede ni reku za ps3 sam skos kako je zanic folku govori da ne morjo sodit konzole ce je nimajo doma ali spila zravn pa govori da je ps3 u kurcu kao "ja sj sm jaz pr bratrancu igral ps3 pa par spilov itak je u kurcu tale ps3".

Pa izjave tipa jaz sm use konzole imel ti nimas pojma kaj govoris. Ne morm mu pomagat ce tip nima druzabnega lajfa da sam igrce zge non stop in vse kar napises sploh pa proti xboxu uzame tko k da bi mu mtko zalu. En folk klele je res mal prevec notr v tej xbox360 vs ps3 sploh pa na mnenjalu.

Vidm nova tema warhawk na mnenjalu ze lastnik xboxa pise kako je ta spil v kurcu in razno razne scene. V spilu bo vec ali manj povdarek na multiplayerju ti shoelace pa se sprasujes "a bos sploh lahko invajtu frenda v spil" ko se ze nevem kdaj povedali da bo buddy lista in invite. Za PSN skos govoris kako je u kurcu mal pocak da pride home zihr bo zadeva cool.

Glede Xboxa 360 zelo cool zadeva mam ene par frendov sm igral in mi je cool sam sm kupil ps3 (zarad MGS4 tekkena 6 ) in mi je cool sploh pa zdaj ko bo vsaj nekaj spilov prislo.

Nevem zakaj nas vse v isti koš mečeš? Ne rečem, so takšni, ki brez razloga popljuvajo PS3, pa če jim pod nnos postaviš MGS4, GT5 in še 10 odličnih špilov. Kar govorijo drugi po drugih forumih je men pravzaprav vseen, jz bom komentiru kar bo men v oko padl. je pa res, da tista večina, ki jih poznam, da imajo 360ko se ponavadi zajebavajo glede PS3 kak smrdi itd., v prvi vrsti se jim gre samo za provociranje oz. kontriranje tistim, ki imajo PS3 in govorijo neki napamet in mečejo gor razne statistike in omenjajo razne BRje, ko pa pogledaš kakšni špili so in bodo in KOLIKO jih bo na posameznih konzolah je pa situacija povsem drugačna pa crkovanje, segrevanje 360 gor/dol.

Pač dost takšnih, ki si lastijo PS3 misli, da držijo boga za jajce, ker niti povohal niso 360ke al pa so to tisti, ki še kr mislijo, da je PS2 edina konzola, kar pomeni, da je PS3 tudi. Pač samo pokažemo, da scena ni tako črno bela in, da je bolje za Sony, da čimprej izpolni obljube ala LA Noir ter Eight Days (razni MGSji so joke napram tem špilom), ker šele takrat se vsedem pred TV, babo dumpnem in začnem worshipat PS3. Do takrat bom pa360ko, that simple. :ihih:

Kar sem reku, da bo v PS3 UT3 več map sem mislu slabšalno za 360ko lmao. Po drugi strani pa v tem ne vidim problema, jih bodo pač dal na lajv v obliki downloadable contenta z še kakšnim dodatnim bombončkom, sej to je že praksa.

Za GTA nisem nikol nabiju kej proti PS3, če so pa drugi pač njihov problem, kot da smo vsi lastniki 360ke najboljši kolegi. Tud ko igramo kazga GoWa na Lajvu pade kaka debata o PS3, ne v stilu tekmovalnosti, pač kkter špil bo dober, drugi pa pač kok jim tašpil ni dober, stvar okusa ane.

Za warhawk sem vprašu ker sem dobesedno pozabu kje se je sploh nahajala opcija v resistanceu, da si invajtu kolege. Pač potem sem se itak spomnu ker sem parkrat hostu kao.

In ja se kregamo, kaj pa vem, to zadnje čase povsod neki pišem, včasih mi je blo res vseen, sploh na forume hodu nisem. Očitno me tole dolgočasno poletje ubija pa še misel na izpite in pač staln mal po netu brskam. Mogoč res bolje, da neham, naj si vsak kupi kar mu pač paše, upam pa, da do takrat ko si bom sam ponovno nabavu PS3 bote mal bolj za skupno nažiganje prek PSN, al pa da vsaj pride par vas PS3jevcev enkrat Halo 3 sprobat, da vas sesujemo.

K nuff geek talk

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Shoelace,te potpiram.Poleg tega je PS3 kopija PS2 z mal lepšo grafiko (sm oba igral). Če ne bi blo ***-ja bi definitivno kupil 360-ko. Glede pogovarjanja prek interneta pa tiati ki to ne potpirate, ali vam ni všeč ko se pogovarjate s prijateljem, medtem ko na deževen (sončen?) dan igrete multiplayer.

P.S.:*** sm napisu, k poj bi kkšen reku, da že spet smetimo z njim okoli.

Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!!

Link to comment
Shoelace,te potpiram.Poleg tega je PS3 kopija PS2 z mal lepšo grafiko (sm oba igral). Če ne bi blo ***-ja bi definitivno kupil 360-ko. Glede pogovarjanja prek interneta pa tiati ki to ne potpirate, ali vam ni všeč ko se pogovarjate s prijateljem, medtem ko na deževen (sončen?) dan igrete multiplayer.

P.S.:*** sm napisu, k poj bi kkšen reku, da že spet smetimo z njim okoli.

Upam, da ne misliš resno tega.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
Shoelace,te potpiram.Poleg tega je PS3 kopija PS2 z mal lepšo grafiko (sm oba igral). Če ne bi blo ***-ja bi definitivno kupil 360-ko. Glede pogovarjanja prek interneta pa tiati ki to ne potpirate, ali vam ni všeč ko se pogovarjate s prijateljem, medtem ko na deževen (sončen?) dan igrete multiplayer.

P.S.:*** sm napisu, k poj bi kkšen reku, da že spet smetimo z njim okoli.

Ej ti pa sploh nisi resn ej. A si travo kadil al ka? Ka je pa pol 360??? PS1 z mal bol izboljsano grafiko ... ma dj pejt spat.

Ut3 ne bo mel sam tistih par map ampak mode, cross-platform igranje (PC in PS3 ...) in modi, med kar ne spadajo glih mape sam so na nek nacin modi bojo isto gor na PSNju. MS pa "ja ni fer igra ce mamo mode pa vse skup" ne bo mel ... pac ...

D.Tidus o tem nic nisem slisal ampak recimo, da ti verjamem.

Skratka 360 je res mel prej splavitev in to je edino dejstvo zakaj ima 360 vec iger. Sj je cist normalno za 2 leti staro konzolo, da ma vec iger. Sj Ps3jeva zbirka iger se pocasi visa in visa in zdj pride res velik velik dobrih naslovov. Heavenly Sword, Warhawk, Killzone 2, Uncharted, Haze (za x360 je bla preklicana ...), UT3 ...

To je sam enih par in ne me zdj uvrscevat med ps3 fanboyje, ker nism.

Me zanima ka boste rekli na tole dejstvo, da ko je prisel 360 na trg so umaknili podporo spilom za xbox. In povrh vsega ne mors Xbox (na prvem, da ne bo pomote ...) spilov spilat na 360. Res pohvalno M$.

Pri Sonyju lahk se PSX spile spilas gor (nism cist preprican) in seveda PS2 spile, kar je dobra zadeva.

shoelace sm star 16 ... sry ...

Poglej 360 primerjam z HD-DVDjem vred, ker to naj bi bil njihov format ... enako kot Blu-Ray za PS3. Mogoc je res, da me pri Sonyju posilijo s tistim Blu-Rayem sam ce pogledas ze sam Blu-Ray se prodaja po 400€.

Trenutno dobimo vecino demov za PSN enako kot na Live in verjemi, ce bi placal 60€ letno bi se stvar obrnila in bi bilo vec vsega. Tako pa ni in dokler Home ne pride, ki bo imel oglasevanja polno, se bo stvar obrnila, ker bo od tega veliko denarja in ne bojo luzli igracarjev.

Nastej mi AAA naslove za 360. Gears, Halo 2, BioShock. Sem mogoce kaj izpustil?

Pocakaj se eno leto bos videl koliko AAA naslovov bo na PS3ju...

Edino kar mi gre v nos pa je to, da vsi govorite o ducat igrah (Ace combat, DMC...), ki jih je sony izgubil zraven pa ne vidite koliko iger je slo multi ko je prisel PS3. Res, eni ste slepi.

Link to comment

Ker si star 16 let mi je popolnoma jasno zakaj si tak debil. Pač vsakodnevna mastrubacija in stiskanje mozoljev pred ogledalom ti zelo zniža samozavest.

Prvič in zadnjič ti povem da nimaš pojma o konzolah, tako kot kakšen jan3.

Nevem od kje si pobral, da 360ka ne podpira špilov z xboxa? Ti je to povedala mama? In kakpno vezo ima sploh xbox z vsem skupaj? Itak je bil sam dummy, da so pripravl teren za 360ko in si nabral mal publicitete.

To, da mi mečeš pod nos samoumevne bedarije pokaže kako nespreten si.

In kdo sploh pravi, da na 360ki ne bo modov? Problem je bil samo v tem, da noče Microsoft biti odgovoren za vse kar se pretaka po lajvu in pregledvat vsacga moda. Bodo pa zato pooblastili avtorje igre, kateri bo v primeru neprimerne vsebine ali nekvalitete odgovarjal MCju.

In vau cross platform je totalna bedarija. Shadowrun je totalna bedarija prav zarad tega. Ne rečem kakšen halo bi se še dal obračat PCjaše, za UT3 pa srčno upam, da NE BO cpja, ker bo pokvaril celoten multiplayer. :rockbrow:

Ampak n00bom kot si ti je itak vseeno, sam, da se čuje oh in sploh kaj vse bo not, ko prebereš razne novičke in jih greš potem podtikat nam pravim gejmerjem.

In seveda, da ima 360ka več iger sej je res dlje zunaj, vendar da potem rečeš da so AAA naslovi samo Bioshock, Gears in še kej zopet pokaže kakšen mamin lulček si. Po drugi strani pa vehemento zagovarjaš PS3 špile ala Heavenly sword, ki je sodeč po ocenah totalno average saj se skoz ponavlja, Lair, ki je itak pogorel, da o žalosti od Warhavka ne govorim, saj zgleda bolj bedno od od najbolj bedne igre ever. Mogoč se vam zdi fajni ker bo multiplayer in vau nevem kaj vse, lol, vendar samo zato, ker nimate nobenega podobnega naslova, zato se morate pa slinit nad vsakim apnom od špila.

Aja BTW od kdaj je Halo 2 špil za 360ko? A nisi trdil, da NE podpira xbox špilov? Kaže, da si ti en AAA debilko. :thumbup:

Pa glede Br ali HD DVD, hvala bogu, da MC ni vključil slednjega v 360ko ker bi sam sebi skopal grob. Prihodnost je v internetu in streamanju ter dolvlečenju. Tega se MC zaveda bolj kot Sony, zato pa ima tudi ima novi Elite 120 GB disk. Če bi bili drugačnega mnenja, verjem, da bi Elite vseboval HD DVD. V ameriki je pa to itak že opazno, če še ne veš je na lajvu (za katerega plačujemo) marketplaceu ogromno HD filmov, serij, dokumentarcevin nasploh blockbusterjev in to je pravzaprav nextgen ne pa neki kurčevi usrani Blu rayi, ki stanejo po 40 evrov in jih po funkcionalnosti HD DVD itak preseže zaradi možne povezljivosti z netom in updejtanja same vsebine ploščka. Da o kurčevem Blu wizardu ne govorim, dejansko ni ničesar novega v primerjavi z DVDjem. Meniji isti in vse nefunkcionalno.

V končni fazi bosta itak oba medija izgubila, oz. Sony si bo nakopal večjo izgubo. Seveda podjetji forsirata naprej medije, ker nihče noče prepustit prestola zlahka ampak za uporabnika/kupca bosta v končni fazi oba medija čez čas neuporabna.

Sej lepo, da imaš PS3, uživaj kolikor se le da, vendar ne trosit bedarij če nimaš pojma. Ironija je pa, da se najbolj smilim sam seb, da tu jebem bogega mozoljčka osnovnošolčka.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Ka je narobe z Heavenly Swordu? Neke bedne strani devajo take bedne ocene, sam poglej velik strani pa deva tut dobre ocene. In povej mi zakaj bi Lair pogorel? Zato ko ni na 360? Debil ... dobiva cist solidne ocene in se na Kotaku so povedli da ni nc narobe z igro.

360 nima popolne podpore za Xbox spile. Neki ze, sam vse pa ne.

Totalna bedarija? No verjetno ne bo bedarija ko bo M$ za PC naredo Live. Ne, takrat bo popolnoma nora zamisel, ane?

Nism reko, da sta sam Halo in Gears. n00b. Pejt si rajs se 1x prebrat pa bos vido ti debilko.

Na Live vem ka vse je in me ni treba ucit. Sam se zmeri. Vsem ni glih najbolj prijetno placevat Live in vse to. Itaq bo pa HD-DVD oz. Blu-Ray nujna zadeva cez kako leto al pa dve, ker ce bos GTA spilo na dveh DVDjih ne vem kk bo. Bos sol iz enga dela mesta u drugiga "Insert disc 2" o fak mas misijo za prvi del pa gremo vstavit prvi ploscek ... lol ...

Prvo si reko, da hocis da cimprej en zmaga in zdj govoris bedarije, da bosta oba zmagala. Pa pejt spat no. Haha. Blu-Ray ma vecjo moznost za zmago. Porno, anime itd. so se odlocli za Blu-Ray, Disney bo v 2008 velik filmov za Blu-Ray zapeko itd. itd. itd.

A ves pa ce bi bil vsaj mal bol razgledan oz. pametn bi vedo, da pri 16. letih nisi vec v osnovni soli, sam ti to ne ves ko si en razred ponavlo. Bedarije? Vecino kar povem je resnica in to tebe greni. Vsi 360 fanboyji so enaki. Vse kar je predobro za njihove oci pac ne obstaja.

Ti? Gamer? Hahahaha.

Ti si res tk pametn, da te glava pece ...

Ka ko bi premislo o STFU & GTFO??

Link to comment

Jesus, kolk dreka si ti premešu, sam sebe stalno spodbijaš.

Nism reko, da sta sam Halo in Gears. n00b. Pejt si rajs se 1x prebrat pa bos vido ti debilko.

Nastej mi AAA naslove za 360. Gears, Halo 2, BioShock. Sem mogoce kaj izpustil?

Prvo si reko, da hocis da cimprej en zmaga in zdj govoris bedarije, da bosta oba zmagala. Pa pejt spat no.

Jz sem reku, da dokler ne bo enga medija na trgu je vse skupaj nesmisel, da polovico fimlov dobiš na enem, drugo pa na drugem. V končni fazi bosta pa oba ZGUBILA proti internetu in streamnju filmov on request ali whatever.

Uglavnem total debil si, najbol me žalosti, sedaj ko berem te tvoje poste+, da so konzole res mogoče tisto področje, ki ga najbolj obvladaš. kako moreš potem smrdet drugje.

In cel joker forum te je jebu v glavo kak debil si, teb pa še danes ne potegne. Še lastniki PS3ja so se ti smejal ob tvojih bučah, zato ni čudno, da na KSi, kjer je povprečna starost 15 let, uletavajo povrhu še razni jani z gay punchlinerji.

Anyway osnovnošolc oz. septembra boš fazanček in boš lepo riž u rit fasu očitn, ti je pa še kdo obljubu kakšno goltanje na sekretu in si zdej cel pogumen.

Zdej pa pejd v posteljco drkat na bedni Lair in Warhawk, jz pravi gejmer bom pa uživi v špilih kot so GT5 (ne nategunski prologue lmao), MGS4 in Eight Days.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.