N7 Ozi Objavljeno avgust 26, 2018 N7 Share Objavljeno avgust 26, 2018 Yep. Detroit obrnil na 100%. Če bi manj kompliciral bi ga še prej. Izjemno... Še v zadnji igralni rundi sem odkril dve popolnoma novi sekvenci. Mi je bilo toplo pri srcu.. AAaaaww. 2 Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno avgust 26, 2018 Share Objavljeno avgust 26, 2018 čestitke, meni se ne da še 1x 😞 Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
N7 Ozi Objavljeno avgust 26, 2018 Avtor N7 Share Objavljeno avgust 26, 2018 @medenko1975 to je špil, ki sploh ni za vsakogar. bom spisal eno filozofsko na to temo. ko bom mel čas. da mi pa nek kvazi priznan gaming sajt da oceno 4/10 je pa žalitev. fakenewz. Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno avgust 26, 2018 Share Objavljeno avgust 26, 2018 mi je drugače zelo dober špil, samo časa primanjkuje 🙂 Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
Priporočeni prispevki