NoWii Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Hey, vem d je to neumestno, samo nevem kam se nej ubrnem . Uceri ponoc sm zavrtu si film Lepota po amerisko, ki sm si ga na dvd posnel kako leto nazaj....uglavnm ko sm snemal na dvd, nisem vedel dolzine in sem nehal snemat nekaj minut pred cistim koncem :doh: :crybaby: Zanima me ce ma kdo film posnet doma, pa bi bil tok prijazen d bi mi poslal toliko kot mi manjka po emajlu, al pa nej objavi na youtube pa mi da link....kr tisti k ste ga vidl bi loh vedl d HOCM VIDT KONC! No,k nehu sm pa snemat takoj po tem ko inga fotra eden sicne skoz mozgane, in pokaze kri na ploscicah..... PLZ help Quote Link to comment
mumbo Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 hodi v trgovino pa kupi dvd. se mi zdi, da imajo tudi v izdaji od Mladine. Quote Link to comment
NoWii Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 za 10min? si pa ze rajsi v dvdteki sposodim Quote Link to comment
mumbo Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 naredi kaj češ, meni je vseeno. ampak film je super, zato se ga splača imeti na dvdju. Quote Link to comment
Bianca Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 NoWii, preberi pravila foruma Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
NoWii Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 Sem.....sej to ni krsenje avtorskih pravic....???? Ja, taoriginalen dvd vem d se nesme skoperat, pa javno predvajat; samo ce pa ponames na televiziji sam, pa da das odlomek na komp pa posles nekomu.....? Quote Link to comment
Bianca Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Si ti avtor filma? Nisi... Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
SolidG Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Omenjaš youtube, a ni se ti pa dalo pobrskat! :doh: http://www.youtube.com/watch?v=sYrgHju3d-E Quote Link to comment
NoWii Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 nisem avtor Youtube? sm pogledu...je zadne 2 minuti, sam men se zdi d mi mal vec manka.....mah, pa bom 5min umes spustu, kaj ces.... Quote Link to comment
Recommended Posts