Jump to content

[PS2] Splinter Cell

Prezioso

Recommended Posts

Pred kratkim sem se lotil igrati in me je kar not potegnila igra. Trenutno sem nekje na 30%. Sem tam, kjer moraš varnostnika onesposobit in ti neka dva tipa težita, da hočeta hčerko...naprej moram še ugotovit kam moram iti :)

Je še kdo preigral na PS2? Ste preigrali do konca?

re.jpg

Hum, kateri del pa igraš, ker mi res ni jasno, kje se to dogaja.

Drugače, pa so zame Splinter celli, eni najboljših in najlepših špilov sploh.

Vsak zase ti da poseben filing, ki ga ne srečaš v nobenem drugem špilu.

Najljubša mi je dvojka, čeprav je Chaos theory desetkrat naprednejši po gameplayu in grafiki, so očutki iz Pandore tomorrow desetkrat lepši.

SCji so tudi men ena najhujsih serij. enka mi je bila dalec najhujsa, dvojka me nekako ni pritegnila (tedve sem igral na PCju), medtem ko sem Chaos Theory igral na PS2 in se mi je ponovno zdela odlicna. v nasprotju z Bianco je meni ravno skrivanje uzivasko (zelo mi je bil vsec tudi v nekaterih pogledih podobni Manhunt). moram v kratkem ponovno it obracat CT...

Chaos Theroy je res dobra predstavnica serije. Avtorji so se vsaj odkupili zaradi dodatka, ki so ga prodajali po polni ceni. Pišem o Pandori Tomorrow namreč.

Verjetno pa ti misija ne dela več problemov Prezioso, zato tudi ne bom pisal odgovora na vprašanje. :fiufiu::)