Phantom Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Torej odločam se med omenjenima konzolama in nevem katero bi bilo pameteje kupiti. Prebrskal sem že skoraj cel forum, vendar nisem našel nobene podobne teme. Upam, da mi boste lahko pomagali Quote Link to comment
č.u.k. Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 DS Lite. Hands down. Quote Link to comment
Cloud Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 DS Lite! Sploh ni nobenega vprašanja. Quote Link to comment
Sasuke Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 ka ti bo sp DS lite ga pwna tko da ti priporočam lita Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Davodax Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 kero vprašanje. Daj povej mi en dober razloga, zakaj bi kupil GBA SP, ko pa lahko na DS-u igraš GBA igre. LOL Quote Link to comment
DjRider Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 A je to sploh vprasanje? Valda da DS Quote Link to comment
MaHe Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 No, da bomo preciznejši: GBA SP ima pred DSom le to prednost, da lahko GBA špile igraš preko Link kabla. Česar pa najverjetneje ne rabiš. Pa nekoliko manjši je. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Phantom Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 Na Nintendo se ne spoznam najbolje, saj sem bolj spremljal razvoj Xboxa in Sonyevega PS. Vrjamem, da se mnogim to vprašanje zdi smešno, ampak sam se pač raje pozanimam pred nakupom Quote Link to comment
tuning Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Edini plus ki ga ima SP napram DSu da je cenejsi, pa tudi igre so cenejse, vsaj rabljene. Sam meni osebno pa raje igram igre na DS Litu kot pa na SPju ( ceprav ko je DS zaseden , vzamem tudi spja v roke in je cist cool ). LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
.*LuKa*. Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 jao to sploh nmorš primerjat... DS Quote Link to comment
Recommended Posts