Backspace Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Res nikjer nisem zasledil kje bi lahko v sloveniji kupil gc. Kdo ve? Quote Link to comment
Backspace Posted August 31, 2007 Author Share Posted August 31, 2007 Mja playgame ima za 270€ z mcipom ki ga nerabim. Rabljenega pa nebi kupoval. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Pa saj se na bolhi tud novi najdejo. Samo malo moraš pobrskat Quote Link to comment
SlashSpeed Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 jaz ga bom v roku enega meseca začel prodajati z igro Medal of Honor Frontline in brezžičnim kontrolerje wavebird. Cena bo po dogovoru :thumbup: P.S. Če koga zanima, že zdaj se lahko zmeniva in ga prišparam za njega . Ponudbe na ZS ali na mail: sgt.breznk@hotmail.com Quote Link to comment
policaj Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Mja playgame ima za 270€ z mcipom ki ga nerabim. Rabljenega pa nebi kupoval. stare cene s ega žal več en dobi,sm mel pa vsaje ne 4x po max 50eur en gc Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
DIRT Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 pa mal poglej v bigbang če prodajajo še al pa d-vices drgač pa bolha.com ma čist lepo uhranjenga. Quote Link to comment
1sors1 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Vidim da se zanimaš za nakup GC. Jaz ti ga prodam za 70€, deluje brezhibno, maš pa zraven vse kar rabiš za priklop na tv + memory card + trije kontrolerji + 4 igre, (super mario,terminator 3, boks, Call of duty:finest hour). Lahko mi odpišeš na smorbs@volja.net. Al pa odpiši kar tukaj če si zainteresiran? Če ti karkoli nebi delovalo ti ga vzamem nazaj in vrnem denar. Častna da je čisto vse brezhibno. Res. Ti dam 1 mesec garancije če hočeš? Naj te ne skrbi da kaj nebi delalo. Quote Link to comment
Godlike Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Za oglase se mi zdi da je trznica Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
tuning Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ce je tipo spraseval kje jo lahko kupi, po moje da je prav da mu v tej temi odgovori al ne... Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Bianca Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Od 1sors1-a je dobra ponudba. Jaz bi kar kupila na tvojem mestu. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
1sors1 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ja sj zdj spustim ceno na 60€. Se opravičujem da pišem oglas, sam kaj če je pa vprašov. Tko da zdj use skupej za 60€. u like a? Quote Link to comment
tuning Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Jest ti dam 50EUR. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
SlashSpeed Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Samo s 60 evri si pa že v velikem minusu. Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 4, 2007 admins Share Posted October 4, 2007 Z GameCubeom in špili si v velikem minusu že zadnjih par let, če jih poizkušaš prodati. Abnormalno za kake nizke cene se prodaja, glede na to, koliko dobrih špilov je vseeno konec koncev imel. Glede na cene rabljenih GCjev je lolek vsak, ki se ima za gejmerja in si ga ne omisli že samo zaradi triple-A naslovov. Quote Link to comment
1sors1 Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 ma plošček mi je apn. A obstaja kšn plošček za gamecube k bi meu tiste križce ne pa teh jajc k še dobr prjet ne morš. Kaj ti pomagajo dobri špili če je plošček čist apn? In to mi ni všeč;( Quote Link to comment
shorto Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Novega dvomim da boš dubu. Sicer nekateri na bolhi trdijo da je še zapakiran samo dvomim, da jim je gnil v omari 2 leti... To bi tut jst lhka napisu, ker moj zgleda kot nov pa mam škatlo . Drugače pa DIRT; d-vices a.k.a. dragan je kdj gamecube prodaju? Kokr jst vem nima on nobenega opravka z nintendom . Sicer bi mi pa zelo prov pršl če bi tak da prosim povej če kj veš glede tega. Quote Link to comment
Recommended Posts