Jump to content

nakup PsP ja

Guest Galileus

Se nakup splača ali bi bilo bolje nakupiti kaj drugega??  

32 members have voted

1. 1. Se nakup splača ali bi bilo bolje nakupiti kaj drugega??

• Splača se!
    • Ne splača se!
    • Boljše so druge konzole v tem primeru nintendo ds!
    • Boljše so druge možnosti!

Recommended Posts

Guest Galileus

Jaz sem oziroma razmišlajam o nakupu pspja dejansko sem ugotovil da je psp res neka dobra rešitev ker je zelo praktičen ima konkurenčno grafiko in vse tako naprej.In ker potrebujem nekaj prenosnega vas prosim za nasvete in povejte svoje mnenje ali se to splača ali ne in kakšne vaše izkušnje z njim skratka pomagajte se mi odločiti o nakupu!Tudi rad bi zvedel kako je kaj s paketi kajti jaz bi rad dobil 3 ali 4 gb spomina kabele za povezavo z računalnikom in za povezavo s televizijo mi poveste če obstaja kakšen paket ali kakšna možnost?že v napšrej se vam zahvaljujem!Hvala!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Guest Galileus

ja pa še nekaj bi vprašal kako je s to povezavo na televizijo koliko je kaj resnice v tem in kako se to naredi kaj potrebuješ.In še nekaj ali mogoče veste in mogoče že mate psp kako je igrati streljaške igre ker ni m miške pa katere take igre sploh obstatajajo.Hvala za odgovore.

Galileus

Streljaske igre PSPju niso lih pisane na kozo.

PSP je trenutno vedno boljsa izbira in predvidevam, da te bo tip iger, ki so na PSPju bolj veselil, zato ti ga lahko le priporocam.

Poleg tega pa ti svetujem, da pocakas, da tudi k nam pride PSP Slim, predelana verzija PSPja, kar bi naj bilo enkrat drugi teden. Lahko bos ga dobil v paketu skupaj z daxter igro in 1gb memory stickom, ce bos potreboval vecjo kartico, bos pac ob priliki kupil vecjo. V paketu z vecjimi da se do sedaj nisem zasledil.

Streljaske igre PSPju niso lih pisane na kozo.

PSP je trenutno vedno boljsa izbira in predvidevam, da te bo tip iger, ki so na PSPju bolj veselil, zato ti ga lahko le priporocam.

Poleg tega pa ti svetujem, da pocakas, da tudi k nam pride PSP Slim, predelana verzija PSPja, kar bi naj bilo enkrat drugi teden. Lahko bos ga dobil v paketu skupaj z daxter igro in 1gb memory stickom, ce bos potreboval vecjo kartico, bos pac ob priliki kupil vecjo. V paketu z vecjimi da se do sedaj nisem zasledil.

BB Mega v BTC ga je danes ob 17:00 ze imel v vitrini za 190 EUR.

(:

Guest Galileus

o hvala za odgovore samo zanima me kaj lahko dobiš za psp kašne priklučke in če se da iofgrati v 2 brez routerja.Zanima me resnič no vse o priključkihg in ker nekateri ni vsi o tem vaeste več kot jaz vas sprašujem.

Galileus

:car::car::car::car::car::car::car::car::car::car::car::car: