Guest Galileus Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Jaz sem oziroma razmišlajam o nakupu pspja dejansko sem ugotovil da je psp res neka dobra rešitev ker je zelo praktičen ima konkurenčno grafiko in vse tako naprej.In ker potrebujem nekaj prenosnega vas prosim za nasvete in povejte svoje mnenje ali se to splača ali ne in kakšne vaše izkušnje z njim skratka pomagajte se mi odločiti o nakupu!Tudi rad bi zvedel kako je kaj s paketi kajti jaz bi rad dobil 3 ali 4 gb spomina kabele za povezavo z računalnikom in za povezavo s televizijo mi poveste če obstaja kakšen paket ali kakšna možnost?že v napšrej se vam zahvaljujem!Hvala! Quote Link to comment
jurc-back Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Jaz ti pravim tkole ce zelis imeti konzolo za igre,filme,mp3je,slike itd... potem si kup Psp... meni ni žal saj mi nds ni preprical... tako da moje mnenje je, da si kupis ta nov slim Psp... Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
mumbo Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Vse to že piše v drugih topicih in novicah. Katere možnosti so pa najbolje da vprašaš v BigBangu oz. pri svojem prodajalcu. Quote Link to comment
Guest Galileus Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 ja pa še nekaj bi vprašal kako je s to povezavo na televizijo koliko je kaj resnice v tem in kako se to naredi kaj potrebuješ.In še nekaj ali mogoče veste in mogoče že mate psp kako je igrati streljaške igre ker ni m miške pa katere take igre sploh obstatajajo.Hvala za odgovore. Galileus Quote Link to comment
MaTiCeK Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Streljaske igre PSPju niso lih pisane na kozo. PSP je trenutno vedno boljsa izbira in predvidevam, da te bo tip iger, ki so na PSPju bolj veselil, zato ti ga lahko le priporocam. Poleg tega pa ti svetujem, da pocakas, da tudi k nam pride PSP Slim, predelana verzija PSPja, kar bi naj bilo enkrat drugi teden. Lahko bos ga dobil v paketu skupaj z daxter igro in 1gb memory stickom, ce bos potreboval vecjo kartico, bos pac ob priliki kupil vecjo. V paketu z vecjimi da se do sedaj nisem zasledil. Quote Digitalni šepet Link to comment
raveer Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Streljaske igre PSPju niso lih pisane na kozo. PSP je trenutno vedno boljsa izbira in predvidevam, da te bo tip iger, ki so na PSPju bolj veselil, zato ti ga lahko le priporocam. Poleg tega pa ti svetujem, da pocakas, da tudi k nam pride PSP Slim, predelana verzija PSPja, kar bi naj bilo enkrat drugi teden. Lahko bos ga dobil v paketu skupaj z daxter igro in 1gb memory stickom, ce bos potreboval vecjo kartico, bos pac ob priliki kupil vecjo. V paketu z vecjimi da se do sedaj nisem zasledil. BB Mega v BTC ga je danes ob 17:00 ze imel v vitrini za 190 EUR. Quote (: Link to comment
MaTiCeK Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Super novica! Hvala za popravek. A ves kaj o barvah? Quote Digitalni šepet Link to comment
raveer Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Super novica! Hvala za popravek. A ves kaj o barvah? Srebrn in crn zaenkrat. Baje naj bi dobili tudi Spiderman in Simpsons edition, vendar ni znano kdaj. Quote (: Link to comment
Guest Galileus Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 o hvala za odgovore samo zanima me kaj lahko dobiš za psp kašne priklučke in če se da iofgrati v 2 brez routerja.Zanima me resnič no vse o priključkihg in ker nekateri ni vsi o tem vaeste več kot jaz vas sprašujem. Galileus Quote Link to comment
Recommended Posts