AndY1 Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Source is Official Nintendo Mag (UK): - 12 players online! - includes all DS tracks, classic tracks and brand new ones for the Wii of course - plays like traditional MK (ala DS version) except with stunts now (stunte se bo izvajalo z gibi Wiimote-a) Quote Link to comment
raizuken Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Sm se že ustrašu da ne obstaja Uradna tema MAro Karta No igra pride 11 Aprila,.. Jo boste kupili?? Quote Link to comment
AndY1 Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 Uf, zgornje podatke moram malo popraviti. Dolgo je že od objave Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Sm se že ustrašu da ne obstaja Uradna tema MAro Karta No igra pride 11 Aprila,.. Jo boste kupili?? Definitivno, še posebej zaradi online igranja :evil: . Quote Link to comment
opeter Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Torej 11. april. Malo več kot en mesec. Komaj čakam. Quote Link to comment
raizuken Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 http://wii.ign.com/articles/855/855033p1.html očitno da bo ena oblika chata Quote Link to comment
_tweety Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Joooj, komaj čakam! To bo tudi špil, ki ga bom(o) lahko igral noč in dan Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Cloud Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Joooj, komaj čakam! To bo tudi špil, ki ga bom(o) lahko igral noč in dan Hehe... Glede Mario Karta pa je definitivno špil, ki bo ponujal veliko zabave. Grafika je beauty, igralnosti pa tako ali tako ne morejo zgrešiti, če niso ravno popolni kreteni. Vse kaže, da bo Wii online scena končno do dobra razživela. Upam, da se ob izidu ne bo pripetila kakšna novička, da je Nintendo uveljavil plačevanje onlina. Quote Link to comment
raizuken Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Joooj, komaj čakam! To bo tudi špil, ki ga bom(o) lahko igral noč in dan Hehe... Glede Mario Karta pa je definitivno špil, ki bo ponujal veliko zabave. Grafika je beauty, igralnosti pa tako ali tako ne morejo zgrešiti, če niso ravno popolni kreteni. Vse kaže, da bo Wii online scena končno do dobra razživela. Upam, da se ob izidu ne bo pripetila kakšna novička, da je Nintendo uveljavil plačevanje onlina. pomojem ne bo še,.. saj ta mp ni vreden tok da bi ga mogli plačevat... Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Joooj, komaj čakam! To bo tudi špil, ki ga bom(o) lahko igral noč in dan Misliš s tem bomo igral? Na drugo sploh ne pomislim...... . @Raizuken: V novičkah na KSi je že novica o plačljivem online igranju. Upam le, da ko bom prišel v trgovino ne bom zagledal rdečega znaka za Wi-Fi na Mario-Kartu, ker potem nakup odpade. Edina igra, ki je vredna plačevanja je WoW, pa še ta ima kar veliko ceno... Edit: Da malo popestrimo zadevo, takšen naj bi bila originalna embalaža: Meni se zdi nekam dolgočasna. Quote Link to comment
raizuken Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Joooj, komaj čakam! To bo tudi špil, ki ga bom(o) lahko igral noč in dan Misliš s tem bomo igral? Na drugo sploh ne pomislim...... . @Raizuken: V novičkah na KSi je že novica o plačljivem online igranju. Upam le, da ko bom prišel v trgovino ne bom zagledal rdečega znaka za Wi-Fi na Mario-Kartu, ker potem nakup odpade. Edina igra, ki je vredna plačevanja je WoW, pa še ta ima kar veliko ceno... Ja sam pomoje ne bo to že tko zgodaj.... Quote Link to comment
Manbearpig Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 hja.. jaz pa ne izuzemam možnosti, da igra ne bi bila dobra..Sicer je skoraj vsak mario dobro ocenjen vendar morda se zgodi lahko pri tem ravno obratno.. npr tako kot se je zgodilo pri mario in sonic na olipijadi.. .. Glede na to, da na wiiju se ni dobrega ucenjenega racinga, bi jaz rekel, da je to cisto realna moznost da bo omenjen mario kart slab.. Am.. saj bomo vidl, mislm da nima smisla naprej ugotavlat pocakimo na izid, potem pa komentirajmo.. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Cloud Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Glede na to, da na wiiju se ni dobrega ucenjenega racinga, bi jaz rekel, da je to cisto realna moznost da bo omenjen mario kart slab.. Kaj pa Excite Truck?! Quote Link to comment
opeter Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Kak da ni? Na prvem mestu vsekakor Excite truck, Nitrobike, Driver: Parallel Lines... tudi NFS Carbon oz. Pro Streeta je dokaj popularen. Potem pa Sonic Zero Gravity, Donkey Kong Jet Race... Quote Link to comment
raizuken Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Kak da ni? Na prvem mestu vsekakor Excite truck, Nitrobike, Driver: Parallel Lines... tudi NFS Carbon oz. Pro Streeta je dokaj popularen. Potem pa Sonic Zero Gravity, Donkey Kong Jet Race... Temu bi dodal še Cruins, baje da ni slab. Quote Link to comment
olimar Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 komaj čakam in brez skbi,ta igra skoraj zagotovo ne bo pay to play saj naj bi ta možnost bila bol kot ne uporabljena za dolpoteg dodatne vsebine ter maybe kakšne mmorpgje v prihodnosti(that'd be cool). komaj čakam na ta mario kart ker double dash je trgal gate Quote Link to comment
zyzyx Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Jaz sem malo "arcade karting" haterja, a mi je bil Super Mario Kart na SNES-u svojčas (ko sem bil še mulc) prav zabaven, sploh v dvoje. MK64 sem tudi sprobal in lahko potrdim, da je bil fun, a sem si na N64 raje omislil Diddy Kong Racing, nad katerim sem bil precej razočaran. Igra sicer ni bila slaba, celo zelo dobra "kartovščina", a mi ta žanr enostavno ne leži. Aja - kakor vem, bo MK WII baziran na odlični DS verziji, tako da se ga fani takih dirkačin lahko veselite. Quote Link to comment
sebek1 Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Verjetno najboljša multiplayer ludnica na wiiju in ne podpira niti voice chata, niti prostega chata z tipkovnico, temveč le naprej predpripravljene stvari tipa yes, lets drive, give me lollypop. Res kako last gen, kako sploh temu lahko rečejo online enabled. Kolko vstran vrženega potenciala :thumbdown: Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 28, 2008 admins Share Posted February 28, 2008 Ne vem, če katerikoli Mario Kart bazira na katerem drugem Mario Kartu .. vsakega pač spacajo malce po svoje. MKWii recimo, bo imel (vsaj kar se mene tiče) podebiljene powerslide-e, saj med slideanjem ne bo več treba zavijati v drugo smer, da bi si nabildal powerslide, ampak se bo ta avtomatično bildal sam od sebe - dlje, kot boš slideal, močnejši bo powerslide ob zaključku. Kaj bo pa s temile motorji in izvajanjem trikov, me pa tudi še zanima .. sem precej skeptičen trenutno. Slava jim vsaj za to, da bo možno špilati z vsemi možnimi kontrolerji, če bo s priloženim volanom slučajno bolj smotano. Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 28, 2008 admins Share Posted February 28, 2008 Res kako last gen, kako sploh temu lahko rečejo online enabled. .. ker boš špilal online? Ja, saj je debilno, ampak Nintendo to fura že odkar so uvedli WFC, da ja ne bi kdo kakšnemu malemu glupemu Američančku kdo kaj grdega rekel preko njihovih online špilov .. :doh: Nimaš kaj, tisti, ki furamo Nintendove konzole, smo se pomoje že sprijaznili s tem. Vsekakor je pa MKWii precej bolj online napreden, kot vsi ostali Nintendovi špili: Kot že omenjeno, bo možno dirkanje preko spleta s kar 12 igralci, obenem pa se bosta preko enega Wiija in split-screena online tekmovanjem pridružila dva igralca. Poleg še mnogih nerazkritih večigralskih opcij vsebuje MKWii tudi Mario Kart Channel, kjer bo možno sodelovati v spletnih lestvicah, objavljati in sprejemati t.i. 'ghost racerje' ter sprejemati tudi nove turnirje in tedenske izzive, ki bodo podobni DSjevim Mario Kart misijam. Quote Link to comment
AndY1 Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 Mislim, da zna tole biti kar fin online žur. Se še spomnite, koliko večerov smo prešpilali MK: DS online? Quote Link to comment
Tr0n Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Ste najdil kje kaksne ugodne preorderje? Quote Link to comment
Manbearpig Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Ta igra bo žal ena iz med slabših to leto v njej mad italiana Mariota , ker žal ne boš mogel igrati online saj wii nima te moznosti se posebej ne ker je bel in mejhen in ima samo 512mb spomina ter tako zal ne bos mogel igrati saj ta igra sploh nebo prišla za wii ampak za ds ker je graficno bolj napreden sorry za izpad ne bo se ponovilo :ihih: Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
fire_soul Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 se strinjam z Manbearpigom, wii je totalna polomija. Kdor ga je naredil naj že enkrat malo bolj pogleda v svet i se naj malo zamisli. Pa še za playgame-a. Tvoje cene so oderuške, v trgovini je xbox360 200 evrov, ti pa ga prodajaš z nećimerno ceno 450 evrov brez obredsti. pa vso srečo s tvojo trgovino ki bo kmalu propadla. Quote js ne vem no Link to comment
admins Anduril Posted March 13, 2008 admins Share Posted March 13, 2008 sorry za izpad ne bo se ponovilo :ihih: Ne, res se ne bo, pri nobenem od vaju. Quote Link to comment
Recommended Posts