admins japanboy Posted November 3, 2019 admins Share Posted November 3, 2019 Na nedavnem BlizzConnu je bil napovedan Diablo IV. Kdaj bo igra izšla ni znano - so pa znane platforme izida. Te so PC, PS4 in Xbox One. 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 4, 2019 admins Share Posted November 4, 2019 Ta prvi cinematic trailer je narejen BOLANO dobro!!! Če bi bil tole napovednik za film, bi ga takoj šel gledat. In ko sem že pri filmu... Zakaj ga ne naredijo?!? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
N7 Ozi Posted November 4, 2019 N7 Share Posted November 4, 2019 yes. ampak gameplay pa totalno enak. meni (pa sem diablo fan od časov pcja), verzija 3 ni potegnila, ker ni imela pametnega campaign zaključka. pa neprestani ever-going respawn monstrumov me nervira. ni mi všeč. poleg tega pri diablu tradicionalno prehitro nabereš pre-več cekina in potem nimaš s tem kaj počet. upam, da to spremenijo. Quote Link to comment
admins japanboy Posted November 8, 2019 Author admins Share Posted November 8, 2019 Druid gameplay: Sorceress gameplay: Barbarian gameplay: Quote Link to comment
admins japanboy Posted March 30, 2022 Author admins Share Posted March 30, 2022 (edited) Alpha gameplay: Ame Edited March 30, 2022 by japanboy Zamenja video. 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted June 13, 2022 Author admins Share Posted June 13, 2022 Igra bo izšla enkrat prihodnje leto, poleg obstoječih platform na katerih bo izšla (PC, PS4, Xbox One) sta bili dodani še PS5 ter Xbox Serija. Igra bo omogočala cross-play kot cross- progression. Prav tako je bil najavljen tudi peta in zadnja rasa - Necromancer. Cinematic trailer: Gameplay showcase: Vir Quote Link to comment
Recommended Posts