D.Tidus Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Ewo tole sm najdu na mn3jalu od jokerja in zakaj tega ne bi imeli tudi mi. Vsak nej uplouda svojo slikco od svoje sobice kako zgleda (tam kjer imate naprave za špile seweda in ne vaše sobe za učenje) Jaz dam svojo kmalu , ker malce posprawljam kable in to. Če ne pa imam PS3 in HDTV 84 cm in boste kmalu videli. Premišljujem tudi o Wii-ju. Bomo videli. No , da vas vidimo. Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
mumbo Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Igro sobice so že tu: http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... edstavitev Quote Link to comment
NoWii Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Hmmm....jst bio dal tud svoje sobice gor.... Sam ce dam u to temo, bo problem d to ni originalna tema, ce dam pa v uno k ze obstaja, bo pa problem spet u tem d pisem v stare poste..... kam? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Pa saj je v redu če nadaljujemo v tej temi. No v glavnem kmalu dobim Wii, pol bom pa napopal sliko moje dnevne sobe z GC, DS in Wii Quote Link to comment
NoWii Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ok, pa da prilepim jast svoje. Tale taprva je komparski koticek, ne pricakuje nobenih posebnih poosodobitev ker je familiski in nebom za vse kej vecga kupovav....sej sm ze usb hub pa susalke pa zvocnike pa kamero jst nabavu....kaksnega rama al pa trdega diska novega pa NE BO....Na njej lahko vidite nas komputer....: No, dej smo pa pri mojih osebnih stvareh katere sm si sam prisluzil (za 15 letnika to ni kr tko :china: ): Na sliki loh vidite prazgodovinski TV, anteno za njega, ene par spilov za psp, PC in gameboy (niso vsi za gemboja - jih je se velik). Pol je gor moj cenjeni radio, prenosni dvd predvajalnik, PSP, GBA SP ter moj komunikatorski NOKIAjivec mobitelčič. Pricakovani updati: okoli novega leta pride nov TV al pa radio (najbrs bo tv), in pa ena sobna konzola. Al bo to wii, al pa PS2....vsak ma pr men svoje pluse pa minuse, in se nism dolocu. Najbrs bo tist za kerga bo dnar Cez eno leto, pa vskoci not se brand new computer, ki bo pa itak taka prva klasa d bo ostalo mal zgubil pomen....Zato se tud bl na wii nagibam, ker gamepad ma loh tud na kompu, unga kontrolerja pa ne.-....no sej sm reku: za tistga k bo dnar Upam d se uzivali v mojem zapravljanju denarja Quote Link to comment
rolihandre Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ok še moje! Najprej prenosnik, Wii in en TV (ki služi samo za okras, da ni tam tako prazno): Moj trosed z X360 v ozadju: Projektor, ki skrbi za sliko iz X360, Wiija in xboxa: Kabel kri prenaša sliko iz Wiija do projektorja (v kratkem bom kupil komponentni kabel in Wiija postali nekam nad ali pod projektor): Projekcijsko platno (1:1 format čeprav je slika 16:9): Še dva računalnika (tisti z LCDjem je moj drugi pa je od očeta ina mame), kompleti zvočnikov, router, modem.....: Quote http://www.r00li.com Link to comment
D.Tidus Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 Fino maš ti to Rolihandre al kaj si že ??? Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
TriGGer Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Zdaj ko smo že pri projektorjih, kolk so tu kaj cene teh žarnic, baje jih je treba vsake tolko zamenjat... Kolk gre to finančno skozi (kak pogosto je treba menjat, pa kolk stane tale žarnica al kaj je že)... Quote Link to comment
rolihandre Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ja to je moje! Drugače pa žarnice so zelooo drage. jaz sem kupil projektro z dolgo življensko dobo žarnice. Zdržala naj bi približno 3000 ur (ponekod se omenja 2500). Odvisno je ali ga uporabljaš na eco načinu (jaz ga) (špara z žarnico vendar je slika po dnevi malo manj vidna - drugače super). Jaz sem računal, da zdrži žarnica približno tri leta, če vsak dan gledam projektor tri ure. Sedaj včasih ga nič, včasih več.... Ampak po petih mesecim imam šele nekaj čez 125 ur tako, da ni panike. Nova žarnica pa je okoli 300€. Quote http://www.r00li.com Link to comment
NoWii Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Lol....kok folka si mogu po**t za tole? Quote Link to comment
shoelace Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Lol....kok folka si mogu po**t za tole? ? Kire neumesne, človek ma en bogi projektor, par konzol pc in nevem kaj pač, res malokdo si lahko kaj takšnega privošči. :rockbrow: Quote xFire: spankrock Link to comment
PaNdEcK Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Bravo, lep setup Quote Link to comment
rolihandre Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Hehe saj, če na koncu pogledam sam projektor in vse skupaj niti ni bilo toliko kot bi si mislil. Čeprav poceni še vedno ni. Sem pa za letos opravil z večjimi nakupi. Še koliko je prišlo vse skupaj: - BenQ W100 Projektor (podpora 720p kar mi čisto zadošča): 690,83€ - Zvočniški sistem Genius SW-5.1 5000 (nanj je priklopljeno vse od očetovega compa do konzol): 97,03€ - Platno metroplan BP180LM (180 cm široka slika je zakon): 90,38€ - Trosed joker (lesnina): okoli 150€ se mi zdi - X360: 400€ - Wii: 250€ SKUPAJ: 1678€ - brez konzol pa 1000€ Bravo, lep setup Hvala! Drugače pa še ena slikica med predvajnjem serije. Sicer je slika bolj slabokvalitetna zaradi slabega fotoaparata: http://shrani.si/files/img1084x6uc.jpg Quote http://www.r00li.com Link to comment
SlashSpeed Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Rolinhadre imaš stanovanje mojih sanj , drugače pa zelo zelo lepo urejeno . Quote Link to comment
tomyboy Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Sistem 7.1. -Plazma Pioneer 435 XDE, do konca leta zamenjava z Pioneer-jem KURO 50. -Studijske pene, ca.18 m2. Plama Pur d.o.o (Piramide) -Ozvočenje B&W B&W HTM7 B&W 704 Monitor Audio Bronze B2 Monitor Audio Bronze B1 Zvočniški del zaključuje Aktivni SubWoofer Yamaha YST-SW1500, povezan z kablom IXOS Sprednji par in center je povezan z kabli KIMBER 8.TC, ki so jih strokovno pripravili in konektirali pri podjetju INTEK Vse skupaj pa poganja Marantz DVD player Sony DVP 7000 Optična povezava PC-ja, PS3, XBOX-a 360 in DVD-ja VAN DEN HUL THE OPTOCOUPLER MK II Analogna povezava DVD-ja QED QUNEX..... Quote Link to comment
Cloud Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Em... WTF?!! Kake "cute sobe"!!!!! Če pokažem moj prepotopni tv, Wiija ter moj dvd player, me bo postalo sram. Mam pa v sobi RADIJSKO BUDALKO! Beat that u rich guys.... Quote Link to comment
raveer Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Moj 6.1 sistem. Se opravicujem za crappy pictures (Z1010 power), ker slikoparat posodil. Zadnja je rub a dub live, posneta krneki casa nazaj z boljsim tulifonom. 1 Quote (: Link to comment
.*LuKa*. Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 tomyboy i cant belive my eyes omg lol wtf fak jao najlepša soba za igranje kar sem jih gdaj vidu RESPECT :disbelief: :wtf: Quote Link to comment
sebek1 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Hehe samo res, v tomyboyevi sobi bi jaz igral gears of war, just once. Quote Link to comment
NoWii Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Lol, to so ze sobice tiste stopnje, ko je en zvocnik vreden vec ko moje vse skupi Quote Link to comment
RIDDICK Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 @Tomyboy: Čez tole sobo pa res nimam kaj rečt, verjetno je v njej vse kar rabiš za uživanje v igrah (čeravno rabim jaz samo tv + konzola oz. handheld konzola). A poveš tak okvirno ceno konzol + tv + zvočniki oziroma celoten set v sobi (brez pohištva). Glede na to, da je nekaj stuffa v sobi Pioneer - 100% ni bilo poceni. BTW - kdaj te ne bo doma, da ukradem DSjevo ohišje ? A to je tole z Miyamotovim podpisom ? Respect @raveer: Rub A Dub Live set je pa precej všečen :razzy: . Tole maš sestavljeno iz nagačenega morskega psa in WC račk ? Hec - drugače pa tole res v sobo lepo paše. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted September 11, 2007 admins Share Posted September 11, 2007 WOOOOWWW!!! Tomyboy, to pa je stalo, a? Zelo lepa soba za igračarje. Čeprav je morda tista pena proti odmevom malce preveč , ali pa je ravno ˙ na I. Si mogoče iz Maribora, da vem kam pripeljat tovornjak, da izropam sobo. :ihih: Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
tomyboy Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 WOOOOWWW!!!Zelo lepa soba za igračarje. Čeprav je morda tista pena proti odmevom malce preveč , ali pa je ravno ˙ na I. V 70% se uporablja za predvajanje filmov in serij. Plamafon pena je en najbolših zadeva, kar sem jih kdaj kupil. To je nekakšna gluha soba, ne dobesedno, ker sem pokril prostor samo na ključnih mestih, kjer pride do odboja in to je v kotih sten. Prvi občutek je zelo čuden, saj ne čuješ odmeva in v sobi čuješ vsak manjši zvok. Brez tega je bilo poslušanje v sobi nevzdržno. Igralo je vse povprek, nekontrolirani basi, odmevi, itd. Velika moč zvočnikov skupaj ca. skupaj (800W na 8ohm) in 200W RMS na Wooferju, soba enostavno ne prenese. Z to peno, ne pride do nikakršnega bobnenja ali bolje rečno odmevanja basa. Zadeva je že malo bolj audiofilska, ne sicer iz stališča kakšnega stereo poslušalca (tam se menijo o kablih 2k in več za ! METER http://www.hifi-exchange.de/de/art.php?p=96 ), ampak kar se tiče sistemov 5.1-7.1 Quote Link to comment
rolihandre Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Tomyboy: Lepo urejeno tole. Edino tista pena mi nekam grdo deluje. Drugače pa sem z svojo čisto zadovoljen samo malo bi bilo treba pospraviti vse skupaj in poskriti kable (sploh tiste okoli TVja). Ampak ti povezuje zvočniški sistem in konzle..... Pa tisto mizico z laptopom moram nekam drugam utaknit. Quote http://www.r00li.com Link to comment
admins matej1990 Posted September 12, 2007 admins Share Posted September 12, 2007 WOOOOWWW!!!Zelo lepa soba za igračarje. Čeprav je morda tista pena proti odmevom malce preveč , ali pa je ravno ˙ na I. V 70% se uporablja za predvajanje filmov in serij. Plamafon pena je en najbolših zadeva, kar sem jih kdaj kupil. To je nekakšna gluha soba, ne dobesedno, ker sem pokril prostor samo na ključnih mestih, kjer pride do odboja in to je v kotih sten. Prvi občutek je zelo čuden, saj ne čuješ odmeva in v sobi čuješ vsak manjši zvok. Brez tega je bilo poslušanje v sobi nevzdržno. Igralo je vse povprek, nekontrolirani basi, odmevi, itd. Velika moč zvočnikov skupaj ca. skupaj (800W na 8ohm) in 200W RMS na Wooferju, soba enostavno ne prenese. Z to peno, ne pride do nikakršnega bobnenja ali bolje rečno odmevanja basa. Zadeva je že malo bolj audiofilska, ne sicer iz stališča kakšnega stereo poslušalca (tam se menijo o kablih 2k in več za ! METER http://www.hifi-exchange.de/de/art.php?p=96 ), ampak kar se tiče sistemov 5.1-7.1 Torej je pena ˙na I. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts