Jump to content

DualSense, PS5 kontroler

Bessie

Recommended Posts

• admins

Vizualno mi ni všeč. Preveč futuristično izgleda. Kot kakšen concept ali pa fan art. Sem celo sprva mislil da je fake. 😅

Mi je pa zelo všeč da dalje razvijajo kontroler! Recimo ta izjava o bateriji obeta: "We also took thoughtful consideration into ways to maintain a strong battery life for DualSense’s rechargeable battery". Tako da pričakujem daljše delovanje kot na DS4.

Vgrajen mikrofon je super za hiter chat, brez slušalk.

Share gumba je preimenovan v create gumb. "pioneering new ways for players to create epic gameplay content to share with the world, or just to enjoy for themselves". Bi rekel da bo to nekakšna direktna SHAREfactory integracija, kar je super.

Všeč mi je tudi opazno bolj izrazita struktura na gobicah!

Glede na ta futuristični dizajn kontrolerja, bi rekel da ga bo deležna tudi sama konzola.

Kot sem že opozarjal, bo konzola imela pizza cut grelec. Na to nakazujejo tudi same linije na kontrolerju:

dualsense pizza.jpg

Zadeva je neizogibna! 😁

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

• matej1990 featured this topic
  • matej1990 pinned and unfeatured this topic
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • admins

Kontroler dobiva precej pohval na račun vibre in upirajočih se prednjih trigger gumbih.

Vibra bi naj bila še korak dalje napram Nintendo Switch HD rumbe sistema, kar je super! Meni je že na Switchu mind blown vibra v določenih primerih. Igra 1-2-Switch ima eno mini igro, kjer preko vibre ugotavljaš koliko kuglic je znotraj škatlice.

https://youtu.be/Ry_1VJhf2bY

• Upvote (+1) 1

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

• Ozi unpinned this topic