Samotar Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Kako lahko izbolšaš izgled BELEGA MONOLITA. Če keri ima ali ve za dobro sliko naj jo doda. Če ma keri viška keša vrednost 9.000 Euro €€€ 45.000 Swarovski-Kristali imajo velikost 1,3 bis 1,8 Millimetrov so v 20 različnih barvah in so jih posamično dajali na konzolo. Quote Xbox Link to comment
policaj Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 dobesedno vse za tako grde, da mi gre na bruh, ma kaj folk dela noo, najlepša je originalna in zelo lepa je črna in basta! Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
sebek1 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 U meni je pa halojeva ful lepa edino disk bi mogo bit drugače pobarvan. Quote Link to comment
Samotar Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 U meni je pa halojeva ful lepa edino disk bi mogo bit drugače pobarvan. se strinjam mal je zgrešil z rdečo Halo je res najlepša Quote Xbox Link to comment
oklepnjak Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Tisti oranžni s travo je tudi prav simpatičen. Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Tisti prvi je meni prav luštkan z Laro. Pa halojevi so lepi+ tisti ki se modro svetijo in daljinec moder ....Sej so vsi po svojem lepi, samo zgoraj omenjeni so najlepši. Sicer pa ej že originalna konzola fejst lepa, but in black kolor it sucks for me. Drugi so pa Quote Link to comment
DR4GON64 Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 hehehehe XD ka je folk a si ga gremo pimpat neonke notri dodatne ventilatorje... lol kdo vam bo pol pimpu garancjio ce bo kaj narobe z x360 ! no razen ce bi samo zunanjost pomojem ti se more ostat garancija npr. ce kr neki ceckas tam po x360 :disbelief: Quote Link to comment
icemarik Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 KDO UPA NAREDIT ISTI MOD :> ZUNANJE VODNO HLAJENJE DOBER PGR3 MOD Quote Link to comment
Skeltah Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 No še neki slik xbox-ov. Tale ni lih pimped out. Tale je najhujša sam bi mogu bit Quake 3 mod Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ej a ni tisti ta prvi v prejsnem postu torta? Anyway.... Remember the crystal Xbox that the whole Xbox gaming world was so in love with?-> Xenon360 Diamondback http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEZkkVAyVVzFYGBIWh.php Quote Link to comment
Skeltah Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Ja je torta ja he he Quote Link to comment
Recommended Posts