_Phoenix_ Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Odločil sem se za nakup Xbox 360, vendar tehtam med izbiro Elite, Premium z nadgradnjo, tu je pa še tako imenovani Falcon s 65nm. Malo sem si ogledoval oglase na Bolhi pa tudi tu niso slabi, me pa zanima kaj mi priporočate. Falcon naj bi bil bolj tih, manj segrevanja itd....ampak dokler se ne znebijo modelov z 90nm je brezveze upat na Falcon-a. Koliko od vas ima recimo probleme s segrevanjem Premium-a. Če je na kakšnem bolj odprtem prostoru naj nebi bilo problema, ali pač? Še ena stvar...je pri premiumu HDMI port ali je samo pri Elite? Kje so še kakšna prodajna mesta za Xbox 360 v Sloveniji?..Mueller itd? Hvala za odgovore pa Lp Quote Link to comment
xardas Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 jaz ti priporaočam da se sam odločiš jaz mam premium pa mi j edisk čist dost težave s pregrevanjem pa sploh nijam včasih xbox laufa po 8-10 ur pa se niti neje prav segreje no če boš 8 ur drko igrco gor pa dol se ti bo malo segrej samo ni panike glavno je da je na odprtem prostori pa nimaš v omari al kje drugje aja premium bo mel odsedaj tudi HDMI elite vzemi če rabiš prostor in če ti je črna barva všeč xbox pa prodajajo v mulleri pa se mi zdi da harvey norman samo so cene tak da se sam odloči Quote Link to comment
Repminister Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 OK. Dej tip mal bl razločno piši pa kakšna ločila tut prov pridejo a ves. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
_Phoenix_ Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Še kakšno mnenje? Quote Link to comment
MaDrung Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 lol xardas :bowdown: Quote Link to comment
_Phoenix_ Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Jao folk dejte mnenja napisat ne pa komentarje na mnenja/način pisanja drugih. Quote Link to comment
Skuba Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Odločil sem se za nakup Xbox 360, vendar tehtam med izbiro Elite, Premium z nadgradnjo, tu je pa še tako imenovani Falcon s 65nm. Malo sem si ogledoval oglase na Bolhi pa tudi tu niso slabi, me pa zanima kaj mi priporočate. Falcon naj bi bil bolj tih, manj segrevanja itd....ampak dokler se ne znebijo modelov z 90nm je brezveze upat na Falcon-a. Koliko od vas ima recimo probleme s segrevanjem Premium-a. Če je na kakšnem bolj odprtem prostoru naj nebi bilo problema, ali pač? Še ena stvar...je pri premiumu HDMI port ali je samo pri Elite? Kje so še kakšna prodajna mesta za Xbox 360 v Sloveniji?..Mueller itd? Hvala za odgovore pa Lp Poglej ZS Quote Vse za konzole. Info na PM Link to comment
whothafunk Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 maš dosti napisano v lepljivku, treba si pač vzet pol ure časa in poiskat. pregrevanje ni problem. mimogrede pa fašeš rrod kar tak out of the blue, pa lahko ga imaš pod klimo. osebno upam, da bom imel več sreče s tem xboxom, čeprav držim pesti, da crkne preden garancija poteče. HDMI porte imajo po novem tudi Premium, ne samo Elite. se ti pa splača it v graz v mediamarket ali v kero drugo trgovino (imena se ne spomnim, pa sem bil to soboto tam). OGROMNA izbira xboxov, iger, dodatkov za xbox. xardas: NEZNAMO DOBRA SLOVENSKA ZNAMO DOBRA KEBAP NAPEĆT Quote Link to comment
MaDrung Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 lol slasher men se pa useen zdi, da se roba prek neta najcenej dobi ;P ce te pa zanimajo testi, kar brz v trgovino gresti Quote Link to comment
xardas Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 xardas: NEZNAMO DOBRA SLOVENSKA ZNAMO DOBRA KEBAP NAPEĆT tak so me v šoli navučil zato pa mam SLO 2-3 ostalo pa 4-5 jebiga pač se mi mudi upam da vsi razumete ke sn napiso al pa tudi ne Quote Link to comment
Recommended Posts