Jump to content

Nakup xbox 360

_Phoenix_

Recommended Posts

Odločil sem se za nakup Xbox 360, vendar tehtam med izbiro Elite, Premium z nadgradnjo, tu je pa še tako imenovani Falcon s 65nm.

Malo sem si ogledoval oglase na Bolhi pa tudi tu niso slabi, me pa zanima kaj mi priporočate. Falcon naj bi bil bolj tih, manj segrevanja itd....ampak dokler se ne znebijo modelov z 90nm je brezveze upat na Falcon-a.

Koliko od vas ima recimo probleme s segrevanjem Premium-a. Če je na kakšnem bolj odprtem prostoru naj nebi bilo problema, ali pač?

Še ena stvar...je pri premiumu HDMI port ali je samo pri Elite?

Kje so še kakšna prodajna mesta za Xbox 360 v Sloveniji?..Mueller itd?

Hvala za odgovore pa Lp

jaz ti priporaočam da se sam odločiš jaz mam premium pa mi j edisk čist dost težave s pregrevanjem pa sploh nijam včasih xbox laufa po 8-10 ur pa se niti neje prav segreje no če boš 8 ur drko igrco gor pa dol se ti bo malo segrej samo ni panike glavno je da je na odprtem prostori pa nimaš v omari al kje drugje aja premium bo mel odsedaj tudi HDMI elite vzemi če rabiš prostor in če ti je črna barva všeč xbox pa prodajajo v mulleri pa se mi zdi da harvey norman samo so cene :x tak da se sam odloči

Odločil sem se za nakup Xbox 360, vendar tehtam med izbiro Elite, Premium z nadgradnjo, tu je pa še tako imenovani Falcon s 65nm.

Malo sem si ogledoval oglase na Bolhi pa tudi tu niso slabi, me pa zanima kaj mi priporočate. Falcon naj bi bil bolj tih, manj segrevanja itd....ampak dokler se ne znebijo modelov z 90nm je brezveze upat na Falcon-a.

Koliko od vas ima recimo probleme s segrevanjem Premium-a. Če je na kakšnem bolj odprtem prostoru naj nebi bilo problema, ali pač?

Še ena stvar...je pri premiumu HDMI port ali je samo pri Elite?

Kje so še kakšna prodajna mesta za Xbox 360 v Sloveniji?..Mueller itd?

Hvala za odgovore pa Lp

Poglej ZS

Vse za konzole. Info na PM

maš dosti napisano v lepljivku, treba si pač vzet pol ure časa in poiskat.

pregrevanje ni problem. mimogrede pa fašeš rrod kar tak out of the blue, pa lahko ga imaš pod klimo. osebno upam, da bom imel več sreče s tem xboxom, čeprav držim pesti, da crkne preden garancija poteče.

HDMI porte imajo po novem tudi Premium, ne samo Elite. se ti pa splača it v graz v mediamarket ali v kero drugo trgovino (imena se ne spomnim, pa sem bil to soboto tam). OGROMNA izbira xboxov, iger, dodatkov za xbox.

xardas: NEZNAMO DOBRA SLOVENSKA ZNAMO DOBRA KEBAP NAPEĆT