Jump to content

NHL 2008 vs. NHL 2k8


retro

Recommended Posts

Torej katero nhl igro si boste kupili? Jaz se bolj nagibam k EA-jevemu NHL 2008, ker je po mnenjih sodeč, res neka prelomnica v ea seriji in baje prvi dober nhl po mnogo letih(mislim da je 2004 do zdaj naboljši).

NHL 2008 ima začetno povprečno oceno okoli 8.9, na ign so ga zelo dobro ocenili, upam, da je res vse to o čem pišejo. Bo nhl 2k8 končno izgubil proti ea-jevcem kajti skoraj vsaka nhl 2kX je boljša od EA-jovih izdelkov.

:rock:

Link to comment

baje da je bolj realna in da je kontrola boljša, grafika tudi, ampak ta je zame nepomembna, glavna je igralnost, fajti so mi pa itak odveč, ko se igra zares ni časa za fajte :D edino če bi bili bolj dodelani..

imaš več trikov in lahko si jih narediš, gibanje je izboljšano, obramba baje tudi, odpravili so pa tudi tako možnost zadetka na daleč(praktično v pravem nhl se glih pogost ne dogaja da bi igralci iz linije dali gol...) tega je bilo v nhl 07 preveč.

:tepen:

i`m for teamplay :rock:

Link to comment

slasher? v nhl se lahko fajtaš skoraj na vske 2 minuti? ko zacinka zvonec morata samo oba pritisniti tipko za fajt in to je to? :) meni je glih zato dokurčil, ker sem se preveč fajtal :)

drugače pa že igram nhl 2008 in moram povedat da so ga fajn "spredelal". novi način trikov je zakon, celo za xbox kontroler ampak boste rabili kar nekaj časa da se navadite na vse trikee. Res izjemna kontrola!!!!

grafika je tudi lepa ampak to me sploh ne zanima, ql so tudi glasovi igralcev, fajn vzdušje je, računalnik ni več tako lesen prek live-a pa še nisem igral.

nhl 08&virtua tennis 3 is the way to go ! :D

Link to comment
  • 2 weeks later...

Če gre kdo NHL 08 prek live naj me doda! (johnnyo99 gamertag) dons sm odigral prvo live tekmo sploh in jo dobil po podaljških, v izjemno zanimivi in izenačeni tekmi! tip k sem ga premagu je meu 38k gamerscore, jst pa en zelenc čist sm navdušen, tko da če gre kdo zvečer nej me doda! men je špil zakon, še fifa pa bo popolno

Link to comment

Tudi meni je nhl 08 zakon, vsec mi je kako se cpu obnasa v napadu in obrambi, ce jim hoces dat gol si moras ploscek veliko podajat, ne pa solirat pa sam suterat na gol. No dodajte se mene, pa udarmo kaksen špil prek liva, moj gamertag je lubson (pa drug teden dobim golda).

Drugače se pa prav matram igram z LA kingsi in se zdaj borim za playoff, igram na all star. Naj kdo pove kako igra, uporablja kakšne akcije ali si je sam naredil akcijo.Rabim kakšen nasvet, da si priborim končnico.

Link to comment

se popolnoma strinjam s tabo tex, igra je pri meni na prvem mestu vseh športnih iger(plus tega mogoče tudi nasploh). Izjemna je, presenetila me je borbenost računalnika na najtežji stopnji(superstar).

Sploh nevem kaj bi igri dodal, komaj čakam da jo probam na liveu, ampak prej si morem zriktat še internet.

Mi lahko kdor prosim razloži kako je zdaj s tem xbox live-om? Imam novo konzolo - xbox premium, a sem dobil 1 mesec live-a zraven in kako to sploh deluje? samo se konektaš in to je to ali mam kje v dokumentih kak username pa pass??

Link to comment

ok zadeva res seka :car::car: kapo dol. Danes sem igral par iger preko live-a in je bilo res izjemno, nasprotnika dobiš v manj kot petih sekundah, le unranked igre treba mal dlje čakat ampak gre.

Zdaj še samo čakam, da se pomerim s kakim slovencem. Dodajte me kateri igrate, moj gamertag je najnacisi.

Imam par vprašanj, zakaj dela toliko faulov ko držiš RB? Ali moraš biti na miru da ne naredi penaltyja, pred igralcem ali kako? Če katero tekmo zgubim, jo zgubim zato, ker delam preveč faulov.

zakaj tolikokrat zgubim pak ko je face off? Saj moraš držat rb in z desnim stickom levo pa desno vlačit ali? v nhl 07 je bolj palica sem ter tja letela, tu je spet vse drugače.

Sicer je pavse ql edino, en igralec me je malo razpizdil, ker je nariktal 3x 20 minut lool, kdo bo pa to igral. Igrala sva 30 min potem je pa odšel.. saj sem hotel quitat ampak mi je napisal da se mi bodo točke znižale ali nekaj. :)

killing spree :P

ej mogoče kdo ve kako koga invite-am v igro? Vedno je označeno sivo tako da ta opcija ni na voljo, zakaj? Tudi ko so ljudje online...

:beer: ima kdo za prodat nhl 08? Ker če ne - igabiba :D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.