megli Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Pozdravljeni! Mene pa zanima imate to igor,kako se vam zdi? Jaz sem jo začel igrati včeraj in moram reči da je supr(grafika bi bila sicer lahko malo boljša) sicer pa res super in sem že obtičal. Torej sem v 2 chapterju tam ko spoznam unega trgovca..Torej denarja nimam ravno veliko metkov imam pa tudi samo 20.Tako da ko vrata odprem se začnem prebijati ter me zanima kje sta natanko una dva amuleta ki na koncu odpreta vrata das pobegnem?Ima kdo kakšen zemljevid? Quote Link to comment
AndY1 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Sem že pozabil, kje sta amuleta, vem pa, kje si. Poglej po hišah ali pa se malo naokoli sprehodi in glej, če se kje kaj svetlika. Če se prav spomnim, bi moral en biti približno na pol poti do izhoda, po eni potki, ki gre ob desni steni navzgor, na vrhu te potke. Quote Link to comment
-SkA- Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Če se prav spomnim je eden na strehi hiše, drugi pa po klancu navzgor v hribu. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Kot je rekel SKA.Greš po poti gor po klancu in je eden v skrinji. Drugi pa je na strehi hiše (to bi pa tud lahko sam našel, saj je tam soba zelo majhna ). Quote Link to comment
megli Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Ja vem ja enega sem našel takoj na levo na uni bajti gor..Drug je pa torej na desno po klancu gor..?Preveč je klincov in morm hitr pobegnt Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 jaz pa nožek vzamem in jih koljem Quote Link to comment
megli Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 He he evo mi je uspelo mem pridti...Nato sm parkrat umrl k me je un psihopat z motorko.. Zdaj sem na začetku unga jezera ful velizga. Quote Link to comment
ArYeS Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Jezero je ownage ^^ Quote Link to comment
megli Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Je ja sam sm prec naredu...Zdaj sm pri unmo bosu k ga prižgem pa pol tak freak s hrbtenico rata... Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Najbolj easy boss zame (tisti tip je car) Quote Link to comment
GBwallace Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 chicago typewriter owna, trikrat ustrelu, tip je že mrtu. Pa še metkov mi nikol ne zmanka Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
SlashSpeed Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 AJA?! :disbelief: Ej a mi lahko kdo pomaga pri sledečem problemu: Hočem dobiti Thomsonovo aka Chicago Typewriter, ampak vedno ko grem Assigment Ada umrem pri Crauserju (tip s ščitom namesto roke ). Če mi lahko kdo namigne kako ga lažje premagam bi bil zelo vesel. Quote Link to comment
misfitzone Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 streljaj ga v noge ko je zaščiten (dobesedno ), ali pa ga enostavno z nožem... na to je namreč zelo zelo občutljiv... edit: aha z ado... ona pa nima noža a? v glavnem, ko je na tleh zaščiten ga streljaj v noge... drugače se mu pa izmikaj... hmm, crap nasveti vem Quote Link to comment
jurc-back Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Morda kdo prodaja omenjen špil! Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
traktor Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Ta igra je res seka, sem jo kupil in mi ni žal, morate jo met. Quote Link to comment
jurc-back Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Ta igra je najhujsa... grafika je super ... igralnost še bolj,.. Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
mumbo Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Jaz sem ga danes igral po kar nekaj časa, ko je stal v kotu. Dober špil, nimaš kaj. Končal sem tretji chapter. Tam kjer ubiješ tisto vodno pošast. Edino kamera me malo moti.. Vsako toliko cajta morem iskat kje so zombiji. Pa počasi se tip premika.. Tudi če držiš z. Quote Link to comment
megli Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 Ja jst sm jo tudi včeri po dolgem času spet vzel v roke sm pa pr tistmu tipu...K ga zažgeš pa je pol ful jezn..Sam mi ne in ne uspe nardit..Nevem zakaj ampak me zmeri dobi Quote Link to comment
mumbo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Ne vem kje je to, ker še nisem prišel do tam. Mogoče si lahko pomagaš s tem linkom: http://www.gamefaqs.com/console/wii/data/938877.html Edit: Wow, kak je ta igra kul. Sedaj sem spet špilal eno 2 uri.. Prišel sem do tam kjer rešim uno malo blondo, se pravi predsednikovo hči. Pa un velikan je bil zakon. To je bil verjetno prvi šef? Drugače pa me zanima, če kdo ve kako se reši tisto uganko ob cerkvi. Ko lahko premakneš za 3 ali 4. Verjetno je treba znak skombinirat, sm ne vem točno kako in kaj. :doh: Quote Link to comment
jurc-back Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Morda malo neumno vprasanje vendar zanima me kako se nastavi, da bi igral Ado.. (zensko v rdecem ) Ker sem v cepeterju 4.3 pri unmu tipu pa jo se do sedaj nisem moral igrat.. edino uno ashli al kar kol je že.. Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
misfitzone Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 ko špil obrneš se s tem odklene "bonus" material... potem lahko izbereš ada's mission al assignment ali kakorkoli že... pa recimo mercenaries podšpil Quote Link to comment
jurc-back Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 A pa ima ada mission drugacno zgodbo al kako je s tem?? Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
mumbo Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Sem tam, kjer me dve grde zombie babe napadeta z motorkami. Večrat sem že probal jih ubit, a mi ena skoz glavo odreže. Ma kdo kak nasvet, kako ju ubiti?? Quote Link to comment
jurc-back Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 boom, boom ,boom to je vsa stretegija Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
aljaz Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Mam doma 50 incno plasmo in imam nanj priklopljen wii z RGB kablom. Ko grem v R.E. imam na desni strani crn rob cca. 5cm. Akdo ve, kaj moram naresti, da ga ne bo, pri drugih wii igrah tega ni? Quote Link to comment
Recommended Posts